Dodaj do ulubionych

Igorek staje na czworaka :)))

13.06.07, 10:05
Igor (pierwszy z bliźniaków, 30/31tc, waga ur. 1630g, skończone 7 m-cy, wiek korygowany 5 m-cy) od niedzieli unosi się na rękach, podciąga pod siebie nóżki i buja się w tył i przód!!! Oskar też próbuje, ale rzadziej i mniej wytrwale. Normalnie serce mi się uśmiecha, jak widzę te moje kluski, które próbują odrywać się od ziemi smile)) Teraz tak naprawdę zdaję sobie sprawę z tego, jak bardzo bałam się o ich rozwój. Mam nadzieję, że dalej wszystko bedzie dobrze. A, i od przyszłego tygodnia ćwiczymy już tylko raz w tygodniu po godzince, a nie dwa razy, jak było do tej pory smile))
Obserwuj wątek
    • jolantusia1 Re: Igorek staje na czworaka :))) 13.06.07, 10:39
      świetnie sobie radzą chłopaki ani się obejrzysz a będą siedzieć pełzać i
      raczkować po całym domu. Przygotuj się i sprzątnij wszystko co w zasięgu ich
      rąk. Pozdrawiam
      • 100ania Re: Igorek staje na czworaka :))) 13.06.07, 10:56
        jolantusia1 napisała:
        Przygotuj się i sprzątnij wszystko co w zasięgu ich
        > rąk.

I buzi smile)) są jak małe odkurzacze - wszystko w zasięgu ich buziaków jest zjedzone, oplute, przeżute i nadaje sie tylko prania big_grinDD
    • ania.silenter Re: Igorek staje na czworaka :))) 13.06.07, 12:06
      100ania napisała:

> Igor (pierwszy z bliźniaków, 30/31tc, waga ur. 1630g, skończone 7 m-cy, wiek ko
      > rygowany 5 m-cy) od niedzieli unosi się na rękach, podciąga pod siebie nóżki i
      > buja się w tył i przód!!! Oskar też próbuje, ale rzadziej i mniej wytrwale. Nor
      > malnie serce mi się uśmiecha, jak widzę te moje kluski, które próbują odrywać s
      > ię od ziemi smile)) Teraz tak naprawdę zdaję sobie sprawę z tego, jak bardzo bałam
      > się o ich rozwój. Mam nadzieję, że dalej wszystko bedzie dobrze. A, i od przys
      > złego tygodnia ćwiczymy już tylko raz w tygodniu po godzince, a nie dwa razy, j
      > ak było do tej pory smile))

Supersmile)). Dzielne chłopakismile))).
      • mimi0080 Re: Igorek staje na czworaka :))) 13.06.07, 15:26
        jak ja Ci zazdroszczę że masz ich dwóch;-(mi został jeden bliźniak szczęście
        moje...
    • mamaigiiemilki Re: super wiadomosc! n/t 13.06.07, 22:07

• venla Re: Igorek staje na czworaka :))) 17.06.07, 22:20
      Gratulacje dla chłopców, tak, to cieszy, kiedy dzieci robią postępy, życzę
      samych sukcesów
      • wioola_13 Re: Igorek staje na czworaka :))) 17.06.07, 23:49
        Super wiadomości!! Życzymy więcej takich chwil!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka