aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 14:49 Córka była na nutramigenie, nietoleruje jeso okropnie, bóle brzucha, gazy i t.p. po Amino tak samo tragedia, po pepti jest dużo lepiej choc nie dokońca. Pomyslałam o Bebilonie MCT. Czytałam, że sa maluchy które tolerują tylko to mleko. Pediatra juz nie chce mnie słuchać, tłumaczy że mała tak ma i koniec. Byłabym spokojniejsza, gdybym wiedziała, że wszystkie "wyjścia z prpblemu" sprawdziłam. Był debridt , różne krople i nic. A mała ma juz prawie 9 m-cy. Mam pytanie, czy któraś mogłaby odstąć recepte, poprosic lekarza dla siebie ( czyli dla mnie o 1 szt ) czy może któraś 1 puszke zamknietą osdtapic, oczywiscie pokryje koszty poczty io koszty mleka. Bardzo dziekuje. Odpowiedz Link
traganek Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 15:36 A nie możesz po prostu pójść do innego lekarza? Trochę to dziwne... Odpowiedz Link
aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 18:37 Byłam i nie wypisała, bo popnoc takie leki może przepisac tylko lekarz prowadzący dziecko. Odpowiedz Link
monika774 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 20.06.07, 13:45 to mleko o którym piszesz stosuję dla swojego dziecka ale dlatego lekarz nie może Ci go przepisać ponieważ jest to mleko przeznaczone dla dzieci o konkretnych schorzeniach układu pokarmowego. Jeśli chcesz mogę Ci przesłać receptę bądź puszkę tego mleka (napewno nie zaszkodzi maluszkowi ponieważ jest to mleko bardzo "delikatne" ). Odpowiedz Link
aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 20.06.07, 16:13 BAAAAAAAAdzo dziekuje , napisałam na priv @ Odpowiedz Link
aleksandra19811 do moniki774 20.06.07, 20:45 Daj znać czy mail doszedł. To bardzo wazne dla mnie. Odpowiedz Link