Dodaj do ulubionych

Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT

17.06.07, 14:49

Obserwuj wątek
    • aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 14:49
      Córka była na nutramigenie, nietoleruje jeso okropnie, bóle brzucha, gazy i
      t.p. po Amino tak samo tragedia, po pepti jest dużo lepiej choc nie dokońca.
      Pomyslałam o Bebilonie MCT. Czytałam, że sa maluchy które tolerują tylko to
      mleko. Pediatra juz nie chce mnie słuchać, tłumaczy że mała tak ma i koniec.
      Byłabym spokojniejsza, gdybym wiedziała, że wszystkie "wyjścia z prpblemu"
      sprawdziłam. Był debridt , różne krople i nic. A mała ma juz prawie 9 m-cy.
      Mam pytanie, czy któraś mogłaby odstąć recepte, poprosic lekarza dla siebie (
      czyli dla mnie o 1 szt ) czy może któraś 1 puszke zamknietą osdtapic,
      oczywiscie pokryje koszty poczty io koszty mleka.
      Bardzo dziekuje.
      • traganek Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 15:36
        A nie możesz po prostu pójść do innego lekarza? Trochę to dziwne...
        • aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 17.06.07, 18:37
          Byłam i nie wypisała, bo popnoc takie leki może przepisac tylko lekarz
          prowadzący dziecko.
      • monika774 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 20.06.07, 13:45
        to mleko o którym piszesz stosuję dla swojego dziecka ale dlatego lekarz nie
        może Ci go przepisać ponieważ jest to mleko przeznaczone dla dzieci o
        konkretnych schorzeniach układu pokarmowego. Jeśli chcesz mogę Ci przesłać
        receptę bądź puszkę tego mleka (napewno nie zaszkodzi maluszkowi ponieważ jest
        to mleko bardzo "delikatne" ).
        • aleksandra19811 Re: Czy są tu mamy które podaja Bebilon MCT 20.06.07, 16:13
          BAAAAAAAAdzo dziekuje , napisałam na priv @
        • aleksandra19811 do moniki774 20.06.07, 20:45
          Daj znać czy mail doszedł. To bardzo wazne dla mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka