maja3-76 Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 11:29 jestem mamą wcześniaczka z warszawy chętnie oddam ciuszki na 46 cm. Zainteresowanych prosze o kontakt Odpowiedz Link
yulia19791 Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 14:21 Ja już na szczęście nie potrzebuję, ale gdyby się nikt nie zgosił to można oddać do szpitala. Ja tak zrobiłam. pozdrawiam. j.k. Odpowiedz Link
ciesia Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 14:35 JA TEZ OSTATNIO ROBILAM PEZGLAD SZAFY MALEGO I CHETNIE ODDAM CIUSZKI DLA WCZESNIAKA. MAM NAWET KILKA W ROZMIARZE 44. JAK JESTESCIE CHETNI, PISZCIE. A MOZE WYSLAC DO JAKIEDGOS SZPITALA, PODAJCIRE MOZE ADRES.DZIEKI Odpowiedz Link
maja3-76 Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 16:04 Jeżeli nikt nie będzie zainteresowany to tak zrobię oddam do szpitala, tylko do którego? Odpowiedz Link
yulia19791 Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 18:31 Myślę, że każdy szpital przyjmie z radością. Ja oddałam do Poznania na ul. Polną, gdzie uratowali Bartka. Byli bardzo wdzięczni. Mówili, że przyda im się wszystko. Np. Bartkowi przynosiłam na oddział prywatne skarpetki lub śpiochy, bo w magazynie nie było tylu, by ubrać wszystkie dzieciaczki. j.k. Odpowiedz Link
ocwiejka Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 18:30 WITAM MAM SYNKA GABRYSIA KTÓRY URODZIŁ SIĘ W 29 TYGODNIU CIĄŻY I BARDZO BY MI SIĘ PRZYDAŁY JAKIEŚ MAŁE CIUSZKI. JEŚLI TO JESZCZE AKTUALNE TO PROSZĘ O KONTAKT.POZDRAWIAM Odpowiedz Link
maja3-76 Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 19:36 oczywiście że tak proszę o kontakt na mojego maila Odpowiedz Link
ocwiejka Re: oddam ciuszki dla wczesniaka 26.08.07, 20:02 niestety nie udało mi się znaleść twojego adresu (brak doświadczenia) więc podaje swój i prosze o kontakt ocwiejka@interia.pl Odpowiedz Link