tabaluga0 19.02.08, 18:58 OBYCZAJOWY o wczesniaku ale o 0.45 , dla mnie za poźno ale moze ktos obejrzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex359 Re: opis 19.02.08, 19:53 no i tu fajnie by było posiadać stare video, które nastawiasz na nagrywanie Dla mnie też za późno Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: opis 19.02.08, 20:06 dobrze, że mam jeszcze stare video tylko musze sobie przypomnieć jak się je obsługuje) Odpowiedz Link
ewcians Re: opis 19.02.08, 22:51 Stare video, albo tuner z funkcją nagrywania. Ja mam ten drugi sprzęt i już nastawiłam sobie na nagrywanie.... Odpowiedz Link
minkapinka Re: DZIS NA TVP1 FILM 19.02.08, 23:27 a ja mam telewizor z opcją nagrywania Odpowiedz Link
ewcians Re: DZIS NA TVP1 FILM 21.02.08, 01:19 Kurczę - Dziewczyny która oglądała i jak się skończył film??? Mnie przerwało w momencie gdy Rodzice z Maleńkim Luckiem siedzą w pokoju.....już po podjęciu dramatycznej decyzji..... Zryczałam się jak bóbr.......i jednocześnie wściekłam, że mi nie nagrało filmu do końca!!!! Odpowiedz Link
tartulina Do Ewcians 21.02.08, 06:56 Witaj.Ja też zryczałam się okrutnie(tym bardziej,że wiek ciąży i waga były zblizone do mojej Kamy). Po filmie,jeszcze taka zaryczana wyściskałam Kamilkę i dziękowałam Temu na górze za nasz cud! Ewcians,potem lekarze i Nina zajmowali się maluszkami w inkubatorach i wtedy zadzwonił dzwonek,co oznaczało,że malutki odszedł.A ostatni kadr pokazuje jak rodzice siedzą w swoim ogrodzie na wprost drzwi wejściowych do domu.Są spokojni,a wokół dużo zieleni i spokoju.Pozdrawiam serdecznie.Agnieszka Odpowiedz Link
niuniadr Re: Do Ewcians 21.02.08, 09:16 Dzięki dziewczyny, ze napisałyście o końcówce filmu, bo mi nagrało do momentu, kiedy mieli podjąć decyzję.I nawet nie wiedzialam, co postanowili.Ja tez płakałam, bardzo wzruszający ten film. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
ewcians Dzięki Dziewczyny za przybliżenie końcówki 21.02.08, 10:24 Fakt faktem, że film bardzo poruszający ale i pouczający...... Obejrzałabym jeszcze raz ale w całości - tylko NIGDZIE GO NIE MA!!!! Odpowiedz Link
mariagajor Re: DZIS NA TVP1 FILM 22.02.08, 00:16 hej kobietki niestety nie obejrzałam tego filmu i żałuję strasznie,mogłybyście mi podac tytuł tego filmu?mariagajor Odpowiedz Link
ewcians Re: FILM- tytuł "Maleńkie życie" 22.02.08, 01:05 Kurczę najgorsze jest to, że nie ma go NIGDZIE....próbowałam szukać na e-Mule, myślałam, że może da się go obejrzeć gdzieś w archiwach TVP....pytałam w wypożyczalniach i NIC NIEDOSTĘPNY Mam niby nagrany, ale brak tej końcówki mnie irytuje..... Odpowiedz Link
mloda-ac a moze napisac do tvp zeby jeszcze raz byl ten fil 22.02.08, 12:18 moze e-mail wyslac do tvp? maz moj znalazl ten film, ale wersja angielska ... Odpowiedz Link
mariagajor Re: a moze napisac do tvp zeby jeszcze raz byl te 22.02.08, 12:36 witaj a gdzie Twój mąż znalazł go?Mój mogłby znaleść napisy moze lub lektora i byłoby super Odpowiedz Link
gosik293 Re: a moze napisac do tvp zeby jeszcze raz byl te 22.02.08, 14:12 Witajcie!jaka szkoda ja też nie widziałam tego filmu a chętnie bym obejrzała z tego co mówicie to jest bardzo poruszający.Ja też wyśle e maila do TVP1 to może puszczą ponownie. Odpowiedz Link
ewcians Re: a moze napisac do tvp zeby jeszcze raz byl te 22.02.08, 14:56 Ok....ja też wysłałam maila w sprawie ponownego wyemitowania tego filmu.....może jak nas więcej napisze taką prośbę, to wyemitują??? Odpowiedz Link
gosik293 Re: DZIS NA TVP1 FILM 22.02.08, 19:41 wysłałam już e maila do TVP1 z prośbą o ponowne puszczenie filmu.Ciekawa jestem czy coś zadziała.Mamy wysyłajcie e maile do TVP!!!!!!! Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: DZIS NA TVP1 FILM 22.02.08, 20:01 ja też chcę wysłać do nich maila- jaki jest adres??? Odpowiedz Link
niuniadr Re: DZIS NA TVP1 FILM 22.02.08, 21:04 Adres emailowy TVP to <widzowie@tvp.pl>, pod tym adresem mozna zgłaszać prośby i propozycje. Miejmy nadzieję, że się uda Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
mloda-ac Re: DZIS NA TVP1 FILM 23.02.08, 10:54 niestety moj maz sie pomlil , nie ma tego filmu wyslalam email do tvp. mloda-ac www.malymucha.prv.pl Odpowiedz Link
gosiamama.oskara Re: DZIS NA TVP1 FILM 23.02.08, 23:52 dołączam się też wyśle maila,bo bardzo chętnie obejrzę ten film. Odpowiedz Link