darecky-tata-ewy 15.01.09, 23:36 tak chyba będzie łatwiej zlokalizować to forum forum-wczesniaki.prv.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: forum-wczesniaki.prv.pl 16.01.09, 09:19 Na razie czekam na odpowiedź z fundacji Wcześniak, czy dałoby radę zrobić przekierowanie z ich strony, np z adresu forum.wczesniak.pl - to by nam zapewniło również "polecenie" ze strony fundacji i w efekcie więcej odwiedzających. Jeśli się nie zgodzą, to się będziemy zastanawiać, skąd zrobić przekierowanie. Ten adres jest bardzo ładny, ale prv.pl... hmm... Mam domenę grupa-wsparcia.pl, kupioną specjalnie pod poprzednią aukcję, domena rodzicewczesniakow.pl też jest wolna, z samym hostingiem nie będzie żadnego problemu (co roku wykupujemy w homie największy serwer PHP i .NET, więc gdzieś się to powiesi) Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: forum-wczesniaki.prv.pl 16.01.09, 10:39 Nie no, propozycja bardzo fajna i słuszna Po prostu to prv.pl sugeruje forum prywatne i nie wiem, czy to nie będzie zniechęcać. Tak właściwie to wcześniacze forum na GW jest forum prywatnym, ale jednocześnie dobrem ogółu . A wysłałeś już fotki swojej Ewci? Pokazywałam znajomej lekarce, mamie wcześniaka fotkę z oczkami i tez mówi, że to raczej nie zez, bo oba oczka patrzą w obiektyw i żadne nie ucieka. Sugerowała, żeby to jeszcze z jednym okulistą skonsultować, np. z Robaczyńską z klinik. Odpowiedz Link