trojakowamama 02.03.09, 23:48 Dziewczyny z 3miasta, możecie polecić jakiegoś dobrego, kompetentnego, sprawdzonego laryngologa, może być prywatnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: laryngolog-Trójmiasto 03.03.09, 08:48 ja chodzilam do dr Piotrowskiego, prywatnie na Słupeckiej, on leczy jakimis specyfikami robionymi na recepte, w razie potrzeby kieruje na TK. Nam w 3 migdale nie pomogl, znaczy staral sie, ale i tak musielismy wyciąc.Ogolnie jest dobrze postrzegany, ma bardzo duzo pacjentów. Kolezanka poleca mi panią dr , ktora pracuje w przychodni w Orlowie, nazwiska nie pamietam i prywatnie na Witawie( nie wiem czy jeszcze tam pracuje obecnie), kolezanka jest bardzo zadowolona, leczy sie sama i dziecko swoje. Odpowiedz Link
gajmal Re: laryngolog-Trójmiasto 03.03.09, 08:57 Ordynator z wojewódzkiego dr. Leszniewski. Złoty człowiek i super specjalista. Kiedyś przyjmował prywatnie we Wrzeszczu, nie wiem czy jeszcze tam jest, ale zadzwoń do rejestracji i spytaj 3419499. Można dzwonić codziennie od 13-tej. Odpowiedz Link
gajmal Re: laryngolog-Trójmiasto 03.03.09, 09:31 Znalazłam jeszcze to: Leszniewski Henryk, lek. med. otolaryngolog. Telefon kontaktowy: 0 58 341 94 99 Dane adresowe: 80-230, Gdańsk, Bohaterów Getta Warszawskiego 13 / 2 Dni i godziny przyjęć: wtorek: 16.00 - 18.00 piątek: 16.00 - 19.00 Odpowiedz Link
trojakowamama do gajmal 03.03.09, 10:03 A pod adresem dr. Leszniewskiego, który podałaś jest jego pw gabinet, tak? Odpowiedz Link
gajmal Re: do gajmal 03.03.09, 10:31 Tak tam był prywatny gabinet (to jest taka przychodnia, w której przyjmują lekarze prywatnie). Nie wiem czy on tam jeszcze przyjmuje, bo przez chwilę tego nie robił. Zadzwoń i zapytaj. Jak nie przyjmuje to daj znać - wtedy wyślę Ci na priv. jego telefon komórkowy i umówisz się bezpośrednio z nim. Odpowiedz Link