nadusia1202 24.04.09, 22:09 czy to moze byc przyczyna operacji,ktora miała tydzień temu?a moze przez antybiotyk,ktory dostaje przeciwbolowy?ma tak oczka spuchniete,ze otworzyc ich nie moze pomóżcie!!!martwie sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karro80 Re: moja coreczka jest obrzęknieta:(dlaczego? 24.04.09, 22:15 Prawdopodobnie stan zapalny i nie siusia, albo za mało. Będą dawać leki moczopędne, aby zszedł nadmiar zatrzymanej wody. Moja tak puchła często przy infekcjach. Pytaj lekarza - my mieliśmy doktora, ktory ze sczegłóami nam wszystko wyjaśniał - naprawdę to uspokajało bardzo. Odpowiedz Link
zurawska.barbara Re: moja coreczka jest obrzęknieta:(dlaczego? 25.04.09, 16:19 Możliwe że jest przewodniona, jak Stasio byl w szpitalu to dostawał kroplówki (mial już roczek skończony), i te kroplówki szły za szybko (glukoza - szykowali go do operacji), w koncu spuchł, oczy miał jak Chińczyk w ogóle buzie miał taką nadmuchaną, ale zgłosiłam to, przykręcili kroplówkę i wróciło wszystko do normy po kilku godzinach. Nie wiem czy to niebezpieczne. Odpowiedz Link
agajedi Re: moja coreczka jest obrzęknieta:(dlaczego? 25.04.09, 16:27 Po zamknięciu Botalla nie powinna już puchnąć, chyba że wcześniej miała podawane leki odwadniające (przy szerokim Botallu takie się podaje, żeby nie zniszczyc krążenia) i teraz odstawili a mała źle na to zareagowała. Najlepiej jak zapytasz lekarza, bo my tu możemy tylko namieszać Ci w głowie niepotrzebnie. Odpowiedz Link
nadusia1202 ... 26.04.09, 16:07 dziekuje wam mamusie było tak jak pisałyscie.obrzęk ustąpił jest juz znacznie lepiej ma juz buzke jak wczesniej.wazy uz 1400gpozdrawiam Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: ... 26.04.09, 16:56 super że małej się poprawiło, no i że te obrzęki ustąpiły. Waga piękna Odpowiedz Link