ania.d2 01.06.09, 20:58 Tak sobie czytam i zazdroszczę dziewczynom z Trójmiasta że się spotykają, a może ktoś jest ze słupska lub okolic? Odezwijcie się może też się zorganizujemy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_oliwki1 Re: a może w Słupsku 01.06.09, 21:03 Ja nie jestem ze Słupska ale przypadkowo tam będe od 16 lipca więc może sie spotkamy i ktos sie przyłączy? Odpowiedz Link
fantastic.mama Re: a może w Słupsku 02.06.09, 00:57 Ja mieszkam w Słupsku, ale obecnie jestem za granicą. Mam zaplanowany wakacyjny wyjazd do domu w Słupsku od 15 do 29 lipca. Może sie jednak uda i sie spotkamy? Odpowiedz Link
ania.d2 Re: a może w Słupsku 02.06.09, 08:52 Super!!! A ja myślałam że tak sobie napisze i nic z tego nie będzie. Czyli wychodzi że po 16 lipca jesteśmy umówione. Co do miejsca to sama nie wiem, no bo z dzieciaczkami to w Słupsku trudno. Dajcie znać jeśli macie jakiś pomysł. a może ktoś jeszcze się przyłączy. Tak sobie myślę ze jak coś to można tez u mnie, wprawdzie czwarte piętro bez windy... a wasze szkraby to jeszcze wózkowe? Odpowiedz Link
mama_oliwki1 Re: a może w Słupsku 02.06.09, 09:09 Moja to juz nie szkrab bo ma 5 lat ale wózkowa.... ja Słupska nie znam ale myśle że niebyłoby problemu jak byscie wpadły do ''nadzieji'' na kawke ale pomyslcie może znajdzie sie jakieś fajne miejsce . Wrazie co jakos na 4 pietro sie doczłapiemy Odpowiedz Link
mamzuzi Re: a może w Słupsku 02.06.09, 10:10 Ja jestem ze Słupska i myślę, że fajnie byłoby spotkać i poznać się. Odpowiedz Link
fantastic.mama Re: a może w Słupsku 02.06.09, 19:52 Moja jest jeszcze wózkowa ma dopiero 6mc. W ""Nadzieji"" to dobry pomysł, znam to miejsce Mam nadzieję, że nic mi nie zakłóci wakacyjnego wypadu do polski i że z wami się spotkam. Odpowiedz Link
ania.d2 Re: a może w Słupsku 02.06.09, 20:16 Widzę że jest nas coraz więcej. Mój Hubert też ma 6 miesięcy. Odpowiedz Link
dokaweja Re: a może w Słupsku 02.06.09, 21:05 Będę w Lęborku od 17 do 30 lipca , to niedaleko Słupska.Chętnie wpadnę Jestem już po jednym (warszawskim) spotkaniu mam wcześniaków, było fajnie Warto. Odpowiedz Link