Dodaj do ulubionych

Kraków-szukam neurologa

10.07.09, 14:50
czy mógłby ktoś podać mi namiary na dobrego krakowskiego neurologa
dla mojego wcześniaczka? szukałam po forach i niestety nic nie
znalazłam...
Obserwuj wątek
    • celahir Re: Kraków-szukam neurologa 10.07.09, 18:17
      dr Matheisel, przyjumuje w poradni na kopernika
      • mandinka83 Re: Kraków-szukam neurologa 10.07.09, 19:09
        dzięki wielkie!! właśnie dziś znalazłam jej nazwisko w necie i myślę
        że się do niej z Tosią wybierzemy
        • zasia1 Re: Kraków-szukam neurologa 12.07.09, 22:09
          No ja bym się zastanowiła....to był nasz pierwszy neurolog i ... szukaliśmy
          dalej. Ale tak z czystym sumieniem to nie mogę nikogo polecić ... ze wszystkich
          4 neurologów to chyba dr Nowaczek wzbudza trochę zaufania u mnie
          • mandinka83 Re: Kraków-szukam neurologa 13.07.09, 10:22
            uch... no to mam zgryza. A zna ktoś może dr Ewę Jakubowicz? czytałam
            pochlebne opinie na innych forach, ale nie wiem czy zajmuje się
            wcześniakami (chociaż jest neurologiem dziecięcym)
    • nefelejcs1 Re: Kraków-szukam neurologa 17.07.09, 16:08
      Ja polecam Sławomira Kroczkę. Osobiście sprawdzony. Na co dzień pracuje w
      Prokocimiu, ale 2 razy w tygodniu przyjmuje prywatnie na Teligi na Bieżanowie.
      Wg mnie jak na Kraków to najlepszy. Z własnych doświadczeń jednak wiem, że pod
      względem neurologii Kraków nie umywa się niestety do Wawy czy do Katowic. Ale
      jak coś to właśnie jego polecam. Nam pomógł i jest teraz wszystko ok.
      • andaba Re: Kraków-szukam neurologa 17.07.09, 16:50
        Czy dr Matheisel to jest pani, która przyjmuje w poradni patologii noworodka przy oddziale na Kopernika? Jeżeli tak, to nie mam zastrzeżeń, ale wiele jej nie poznałam, bo z córką z którąc byłam nie było najmniejszych problemów neurologicznych.
        Natomiast z doświadczenia mogę polecić dr Mrukową - wiem, że opinie o niej są różne, ale ja osobiście mam do niej dużo zaufania, jest dobrym diagnostą i nie szuka dziury w całym, co nie znaczy, że nie dostrzega problemów istniejących.
    • jtk17 Re: Kraków-szukam neurologa 17.07.09, 22:10
      Pewnie ile osób tyle opinii,
      słyszałam ,że bardzo dobra jest dr Zelwiańska(chyba nie przekręciłam) przyjmuje
      na Prokocimiu, polecaja także dr Piątkowską -Strzelecka.Ja osobiście byłam u dr
      Seńkowskiej-bo mi ją polecano ,ale nie jestem do końca przekonana?!
      • male.zoo.zuzi Re: Kraków-szukam neurologa 22.07.09, 18:02
        Serdecznie polecam panią dr Krystynę Matheisel. Przyjmuje w Poradni Patologii
        Noworodka W Klinice Neonatologii na Kopernika 23, III piętro. Nie pamiętam
        numeru, ale dzwoniąc pod numer informacji szpitala się dowiesz: 424-70-00. Pani
        dr to doświadczony neurolog, z pewnością pomoże.
        • mama.ady Re: Kraków-szukam neurologa 23.07.09, 13:23
          a ja przestrzegam przed panią Matheisel - stwierdziła, że Ada wcale nie
          potrzebuje rehabilitacji (ur.w 28 tc z wagą 600gr) efektem było siadanie dopiero
          w wieku 13-tu m-cy i dopiero w Prokocimiu się nią porządnie zajęli, więc z
          czystym sumieniem mogę stamtąd polecić dr piotrowską
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka