ka_thy 24.02.05, 09:52 Taką promocję przyszykował Lidl na przyszły czwartek: www.lidl.pl/pl/index.nsf/pages/c.o.oow.20050303.p.wloczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja500 Re: Włóczka w Lidlu 24.02.05, 21:12 Wygląda zupełnie nieźle i cena ciekawa.Tylko jest to prawdopodobnie sam akryl(a ja najbardziej lubię mieszanki).Muszę 3 marca zobaczyć, dotknąć i... prawdopodobnie na coś się skusić Teresa Odpowiedz Link
madzioczka Re: Włóczka w Lidlu 03.03.05, 08:34 Właśnie mój mąż kupił mi kolor biały bo uznał że inne kolory są za "wściekłe", juz się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę i czy się uda mi zrobić pozdrawiam Megi Odpowiedz Link
kaja500 Re: Włóczka w Lidlu 03.03.05, 09:52 Ja kupiłam dzisiaj aż 5 kolorków tej włóczki i zaraz zrobiłam próbkę.Jest trochę trzeszcząca ale mam nadzieję,że po praniu i płukaniu w płynie będzie ok.Włóczka jest niemiecka- 100% poliakryl-300m/100 g i nosi nazwę Sportimo.Podobno można prać w pralce.Białej u nas nie było.Pozdrawiam Teresa Odpowiedz Link
m.bednarczyk Re: Włóczka w Lidlu 03.03.05, 13:59 Ja kupiłam niebieską, bo szczerze mówiąć jak byłam w Lidlu o 12 to zosatały dwa opakowania włóczki - jedno niebieskiej, drugie takiej ni to brązowej ni to brudnej. Wolałam niebieską. Chociarz za bardzo na włóczkach się nie znam to mam wrażenie, że będzie się kochmacić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mamiczu Re: Włóczka w Lidlu 03.03.05, 14:12 Kupiłam tą włóczkę(granatową) w zeszłym roku ,była identyczna.Zrobiłam z niej sweterek ale troche faktycznie się mechaci.Ogólnie jest miękka i przyjemna w noszeniu ale dosyć gruba-na sweterki i kamizelki pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link