Dodaj do ulubionych

gipsy, Dilek, Basak

10.09.06, 10:10
Poradzcie Dziewczyny, ktora z tych wloczek jest stosunkowo najmilsza i najmniej gryzie?
Dla siebie nie kupie, bo mnie kazada welna gryziesad Ale chcialam mamie kupic. Ile trzeba takiej wloczki na sweter, golf, rozmar ok. 42, wzrost 160 smile

pozdr
yas
Obserwuj wątek
    • bietas Re: gipsy, Dilek, Basak 10.09.06, 10:25
      dilek gryzie, to wiem na pewno, bo kupiłam w ubiegłym roku. ale żeby było
      śmieszniej to każdy kolor ma inną "moc gryzienia" smile
      basak - mniej
    • forumowiczkaaa Re: gipsy, Dilek, Basak 10.09.06, 11:05
      Gipsy nie gryzie w ogóle. Ciężko właściwie wyczuć, że to wełna smile Wspaniała
      włóczka. Genialnie się robi i nic się nie dzieje po praniu.
      • yasmeen Re: gipsy, Dilek, Basak 10.09.06, 11:18
        tak? To moze Gipsy tylko ile trzeba na taki golf rozmiar ok. 42, na osobe 160?

pozdr
        yas
        • forumowiczkaaa Re: gipsy, Dilek, Basak 10.09.06, 11:29
          Ja na bezrekawnik z ogromnym, szerokim golfem (a raczej kolnierzem) na rozmiar
          48 i 168cm zuzylam tylko 6 motkow smile Robilam dzersejem, a na kolnierz sciagaczem
          1na1 drutami nr 8, tak wiec wloczka jest bardzo wydajna smile
          • forumowiczkaaa Re: gipsy, Dilek, Basak 10.09.06, 11:30
            Drutami 9, nie 8 wink sorki
            • ivoncja Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 10.09.06, 12:03
              www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=57094
              Po 4,20- myslę że to taniocha i w dodatku spory wybór kolorów (przynajmniej w
              tej chwili!) smile
              • yasmeen Re: Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 10.09.06, 12:11
                super, ale moj nowy monitor sie popsul i "jade" teraz na takim starym gracie. I wszystkei ciemne wloczki wygladaja u mnie tak samo sad
                Buuu, ktory to granat, czrn, braz, zielen, popiel itd.???
                jasne spoko, ale te???
                W opisie aukcji ani slowa buuuu

yas
                • ivoncja Re: Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 10.09.06, 12:20
                  czekoladowy brąz:
                  www.allegro.pl/item126623768_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  fiolet:
                  www.allegro.pl/item126623797_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  ciemna zieleń:
                  www.allegro.pl/item126623836_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  ciemnoniebieski:
                  www.allegro.pl/item126623930_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  jasnoszary:
                  www.allegro.pl/item126623966_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  ciemnoszary:
                  www.allegro.pl/item126624097_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  ciemna czekolada:
                  www.allegro.pl/item126624350_wloczka_turecka_gipsy_po_kosztach_.html
                  W poście wyżej pomyliłam się- cena 4,40 a nie 4,20.
                  • yasmeen Re: Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 10.09.06, 12:22
                    DZIEKI!!!!

yas
                    • danaa1 Re: Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 16.09.06, 19:21
                      Witam .Chciałabym Was sie spytać czy gipsy nadaje sie na czapke i szalik (ile trzeba dla 10 latniej córki motków)
                      • jokaer Re: Oto tania GIPSY ( i nie tylko) na Allegro! 17.09.06, 08:10
                        dawno robiłam , wydaje mi się , że dwa - trzy motki musisz mieć, wszystko zależy
                        od długości szalika, no a głowa tj ponad 50 cm obwodu, rzadko też nie można
                        zrobić bo będzie strasznie przewiewna
    • ela3s Re: gipsy, Dilek, Basak 16.09.06, 20:52
      własnie kupiłam Basak-super!miękka mimo 30%zawartości wełny-Dilek nadaje się na
      swetry zewnetrzne bo jest ciepła ale ciut gryząca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka