attta 12.01.07, 19:55 Powiedzcie proszę, czy w naszych sklepach mozna kupić taki baaardzo cieniutki moherek? Teraz mnóstwo z tego sweterków w starsznych cenach, ale nigdzie w sklepie nie widziałam takiej cienkiej wełenki. Poz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzid Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 20:18 Można, np. "Mohair" formy Inter-Fox czy "Mgiełka" Aniluxu. Odpowiedz Link
pipi43 Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 20:51 Czy ta Mgiełka Aniluxu to jakas "świeża" produkcja? Z pasmanterii nie kojarzę, a na temat strony internetowej Aniluxu szkoda gadać Odpowiedz Link
allmina Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 21:32 Jak dotad, ja Mgiełkę spotkałam tylko tutaj: tiny.pl/wctv w Świcie Haftu, a w sklepie firmowym Aniluxu w Białymstoku sprzedająca nie kojarzyła mojego zapytania??? Odpowiedz Link
igawroc82 Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 21:44 W Białymstoku jest sklep firmowy aniluxu? Właśnie dzisiaj rozmawiałam z babką w sklepie firmowym w Jeleniej Górze i mówiła nawet że w co większych miastach by się przydał taki sklep jak tu dla takich maniaczek jak my (btw. sama kobitka ze sklepu też jest maniaczką robótek ) Odpowiedz Link
allmina Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 22:13 Firmowy, to duże słowo!? W Białymstoku jest piękna hurtowna Aniluxu, ale nie mogłam tam nic kupić bo sprzedają tylko hurtem. Stamtąd skierowano mnie do niewielkiego sklepu ,w którym oprócz włóczek sprzedaje się wiele innych rzeczy nie włóczkowych Pozdr ciocia Ania Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Cieniutki moherek 13.01.07, 21:31 Allmina, gdzie ta hurtownia? I do jakiego sklepu Cię odesłano? Odpowiedz Link
allmina Re: Cieniutki moherek 14.01.07, 11:21 Truscaveczko, pewno Ciebie rozczaruję? Zdarzenie miało miejsce kilka m-cy wstecz i nic w tym nie było odkrywczego. Hurtownia współpracująca z Aniluxem mieści się przy ul.Wasilkowskiej 67, a sklep to pasmanteria przy ul.Świętojańskiej Życzę miłej Niedzielki )) ps.przepraszam za pewne nieścisłości! Odpowiedz Link
pipi43 Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 22:09 Dzięki, rzeczywiście nie znam tej włóczki. Odpowiedz Link
igawroc82 Re: Cieniutki moherek 12.01.07, 21:45 Jest jeszcze Sasanka Aniluxu ale to 100% akryl tylko wygląda jak moherek, jest jeszcze angorka z moherkowatych Odpowiedz Link
allmina Re: Cieniutki moherek 13.01.07, 13:10 Dziewczęta, Zdzid naprowadziła na trop! Dzięki jej za to Widziałyście te moherki? Kolorki cudne o ile takie są w realu? Skład i długość? - chyba tego szukamy! Już mam chęć zamawiać www.interfox.com.pl/cgibin/shop?show=G06P04&sort=id&sid=2dac32b1 Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: Cieniutki moherek 13.01.07, 15:50 www.wojtek.com.pl/ mam wzorniki z tego sklepu i mają również mgiełkę ale tylko w jaśniutkich pastelowych kolorach. ie jestem pewna czy jest o ofercir internetowej ale próbki przysłali Odpowiedz Link
chaneczka Re: Cieniutki moherek 14.01.07, 16:14 w listopadzie kupilam w Warszawie przy Wolskiej Angore RAM (40% moheru, 60% akrylu) 500m w 100g, a niedawno doszukalam sie jeszcze czegos cienszego: www.niteczka.pl/product_info.php?products_id=81 Odpowiedz Link