olivka33 28.03.07, 21:44 Czy ktos może ma te gazetki? www.interweaveknits.com/ Lub może wie jak je ściagnać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: KNITS - gazetki 28.03.07, 21:52 watpie czy znajdziesz w sieci, ja prenumeruje ale nie podejmuje sie skanowac wszystkiego-nie mam czasu na to. Moge zric zdjecie jakiegos modelu,ktory ci sie szzcegolnie podoba. O ile mam ten numer, prenumeruje chyba od 2006 roku dopiero. Odpowiedz Link
olivka33 Re: KNITS - gazetki 29.03.07, 00:15 Małgosiu Kochana, a czy w takim razie moge Cie bardzo, bardzo prosic o przesłanie skanu niebieskiego sweterka? www.interweaveknits.com/Galleries/bonus/spring_2007/cabledown.asp Sprawisz mi ogromna radość... Odpowiedz Link
olivka33 Re: KNITS - gazetki 29.03.07, 20:09 Gazetki te sa dostepne w Polsce. Moge podac linka do osoby ktora ma możliwośc sciagniecie ich do Polski. Jednak jeden magazyn kosztuje 28 zlotych a do tego dodatkowo drugie 28 zlotych za przesyłke ze Stanów. Ogromne koszty Odpowiedz Link
mjermak Re: KNITS - gazetki 29.03.07, 20:56 olivka33 napisała: > Gazetki te sa dostepne w Polsce. Moge podac linka do osoby ktora ma możliwośc > sciagniecie ich do Polski. Jednak jeden magazyn kosztuje 28 zlotych a do tego > dodatkowo drugie 28 zlotych za przesyłke ze Stanów. Ogromne koszty Odpowiedz Link
mjermak ale zdzierstwo!!! 29.03.07, 21:12 oops, za szybko mi sie wyslalo to ze zlosci bo to jest niczym nieuzasadnione zdzierstwo i oszustwo w prenumeracie jeden numer wychodzi za 6 dolarow , jakby chciec to wyslac nawet poszta lotnicza to za znaczek nie zaplaci sie wiecej niz 4 dolary, czyli w sumie daje to jakies 30 zl, no moze wiecej nie wiem jaki jest kurs dolara. Poza tym teoretycznie na stronie jest mozliwosc prenumeraty z Polki-jak kto sie uprze moze wyslac maila i zapytac, ile by koszty przesylki wynosily. jak sie bardziej wsciekne i znajde chwile to do nich zadzwonie i zapytam jak chcecie. Inna kwestia to czy warto. jak tak przejzrec ich archiwum to trafiaja sie numery, gdzie zywcem nie am nic ciekawego. Sa owszem zazwyczaj ciekawe artykuly w kazdym numerze bo to nie jest jak Sandra li i jedynie z wzorami, artykuly tez sa. Ale to trza znac jezyk. Dla mnie tez cenne moga byc reklamy bo moze sie kiedys wzbogace i bedzie mnie stac na kupowanie drogich wloczek, a poza tym poogladac stronki fajnych sklepow zawsze milo (i podreczyc was przy okazji). olivka33 napisała: > Gazetki te sa dostepne w Polsce. Moge podac linka do osoby ktora ma możliwośc > sciagniecie ich do Polski. Jednak jeden magazyn kosztuje 28 zlotych a do tego > dodatkowo drugie 28 zlotych za przesyłke ze Stanów. Ogromne koszty Odpowiedz Link
martulmj Re: ale zdzierstwo!!! 30.03.07, 22:35 spokojnie, spokojnie, ja prenumeruje normalnie ze Stanow, zaplacilam $29 (albo $30) za rok (4 numery) czyli wychodzi mniej niz 25 zl za numer. Zastanawiam sie nad Knit Simple lub Vogue Knitting (to drugie dosyc ryzykowne, bo zbyt czesto zdarza sie, ze nic prawie mi sie nie podoba) - ceny podobne, w empiku wychodzi drozej. Niestety nie skanuje wzorow. Ale zdecydowanie bardziej polecam niz te wszystkie sandy i sabriny i inne damy. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
ajlii Re: ale zdzierstwo!!! 30.03.07, 23:37 A ile kosztuje przesyłka kasy do USA? I w jakim banku można to załatwić? Bo ja bym baaardzo chciała... Odpowiedz Link
olivka33 Re: KNITS - gazetki 31.03.07, 09:19 Ja tez byłabym zainteresowana prenumerata do Polski. Nie znam sie na tym wogóle i tak jak napisalam nie znam jezyka angielskiego. Czy ktos moze nam pomóc? Odpowiedz Link
martulmj Re: KNITS - gazetki 01.04.07, 13:56 ja mam konto w mbanku i karte do zakupow internetowych - musicie sie, dziewczyny, dowiedziec w swoich bankach. Kartami kredytowymi visa i maestro tez mozna ... pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link