lady_huncwot 22.05.09, 13:50 Czy któraś z Was trafiła gdzieś na opis wykonania takich malutkich skarpetko-butków dla niemowlaka? Może być na druty, albo na szydełko (tak, wreszcie nauczyłam się najprostszych słupków . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molly_5 Re: buciki niemowlęce 22.05.09, 15:30 mam trochę zachomikowanych w domku - podeślę w weekend. na gazetową? Odpowiedz Link
motylek73 Re: buciki niemowlęce 22.05.09, 17:44 Jeżeli chodzi Ci o coś takiego co ja ostatnio robiłam (zdjęcia u mnie w galerii i na blogu) to daj znać to podeślę Ci opisy wykonania. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: buciki niemowlęce 25.05.09, 10:23 Będę Ci bardzo wdzięczna za opis (szukałam opisu na Twoim blogu, ale chyba tam go nie ma?) Odpowiedz Link
zdzid Re: buciki niemowlęce 23.05.09, 10:30 mam takie - łatwe, opis do pobrania: zdzid.republika.pl/maluchy/butki_ziel_detail.htm Odpowiedz Link
urszula97 Re: buciki niemowlęce 24.05.09, 17:17 Dziękuję,pozwoliłam sobie ten opis ściągnąć i dać do moich wzorów,juz podobne kiedyś wymaściłam ale myślę ,że te godne są wypróbowania. Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: buciki niemowlęce 25.05.09, 10:23 Zdzid, dziękuję - ściągnęłam opis bucików na drutach i link do opisu mini-trampek szydełkowych Odpowiedz Link
lady_huncwot wirtualne buziaki :) 25.05.09, 10:25 Dziewczyny, bardzo serdecznie dziękuję Zdzid, Molly, Motylku - wygląda na to, że zaopatrzycie mnie w taki zestaw wzorów, że któryś z nich po prostu musi pasować i dobrze wyjść Odpowiedz Link