beb142
05.12.13, 10:21
Zorganizowałam synowi urodziny w tej Sali i bardzo się rozczarowałam. Słodycze, które zostały podane dzieciom w ramach poczęstunku były stare: delicje z białym nalotem, landrynki które się kleiły mimo że każdy cukierek był oddzielnie zapakowany i chrupki/chipsy były gumowate czyli musiały już jakiś czas leżeć bez opakowania, a podkreślam że była to pierwsza impreza w tym dniu (godz.11). Pomimo że oddałam większość poczęstunku obsłudze to mój syn i tak przechorował całą niedzielę. Ponieważ właściciel nie wyraził chęci jakiegokolwiek kontaktu (no bo po co skoro zapłaciłam już za urodziny) nasłałam sanepid, który nie stwierdził uchybień w żywności (po mojej awanturze nie dziwię się) ale dopatrzył się innych uchybień sanitarno-higienicznych. A co do organizacji imprezy to mogę dodać że animator nawet nie wiedział kto jest solenizantem, więc zabawiał jednego z gości, dopiero dzieci mu powiedziały w połowie imprezy jak posadził go na głównym krześle przeznaczonym dla solenizanta. A o prezencie w postaci bezpłatnej wejściówki panie oczywiście "zapomniały". Tak więc jeśli dziecko bardzo chce urodziny w kulkach to polecam Kubusia Puchatka w Otwocku.