Dodaj do ulubionych

Sala zabaw NEMO urodziny

05.12.13, 10:21
Zorganizowałam synowi urodziny w tej Sali i bardzo się rozczarowałam. Słodycze, które zostały podane dzieciom w ramach poczęstunku były stare: delicje z białym nalotem, landrynki które się kleiły mimo że każdy cukierek był oddzielnie zapakowany i chrupki/chipsy były gumowate czyli musiały już jakiś czas leżeć bez opakowania, a podkreślam że była to pierwsza impreza w tym dniu (godz.11). Pomimo że oddałam większość poczęstunku obsłudze to mój syn i tak przechorował całą niedzielę. Ponieważ właściciel nie wyraził chęci jakiegokolwiek kontaktu (no bo po co skoro zapłaciłam już za urodziny) nasłałam sanepid, który nie stwierdził uchybień w żywności (po mojej awanturze nie dziwię się) ale dopatrzył się innych uchybień sanitarno-higienicznych. A co do organizacji imprezy to mogę dodać że animator nawet nie wiedział kto jest solenizantem, więc zabawiał jednego z gości, dopiero dzieci mu powiedziały w połowie imprezy jak posadził go na głównym krześle przeznaczonym dla solenizanta. A o prezencie w postaci bezpłatnej wejściówki panie oczywiście "zapomniały". Tak więc jeśli dziecko bardzo chce urodziny w kulkach to polecam Kubusia Puchatka w Otwocku.
Obserwuj wątek
    • venoos1 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 05.12.13, 21:29
      Kilkakrotnie tam spedzalam urodziny jakos gosc, i za kazdym razem zastanawialam sie - dlaczego ludzie wybieraja to miejsce!? animator nie robi nic - bo platanie balonikow to nie zabawa, jedzenie obrzydliwe i miny tych Pań, co to wg mnie są tam za kare a nie by spedzic fajnie czas z dziecmi ... masakra!
      • beb142 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 06.12.13, 09:00
        gdy ja przychodziłam na urodziny jako gość nie zwracałam uwagi na takie rzeczy, dopiero jak sama zorganizowałam tam urodziny to się przeraziłam.
        A co do animacji to jedynie zabawa w berka, malowanie buziek i skręcanie baloników, podobno w Kubusiu Puchatku są zorganizowane przynajmniej 3-4 zabawy i konkursy (tak mówiła moja siostra, ja nigdy nie byłam).
        I nigdy przenigdy nie zamawiajcie w NEMO dla dzieci gofrów, ja bałabym się to zjeść.
    • beb142 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 07.12.13, 20:09
      a ja dzisiaj byłam byłam na urodzinach w sali zabaw Smykuś w Międzylesiu na ul. Zwoleńskiej i powiem wam że było naprawdę fajnie. Moje dzieci nie chciały w ogóle wyjść. Dzieci oprócz zabawy w kulkach miały zorganizowane krótkie konkursy i zabawy, ale naprawdę sporo więc się nie nudziły, na koniec szukały skarbu, którym były słodycze i dostały medale. Poza tym konstrukcja kulek jest tak zrobiona że spokojnie małe dzieci mogą sobie poradzić, bo jak byliśmy w Otwocku to musiałam po moją dwulatkę wchodzić bo się bała zejść.
      • f.h.u.m.b [...] 16.12.13, 22:39
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • truskava Re: Sala zabaw NEMO urodziny 17.12.13, 07:17
          Ech, ta autoreklama....
    • 97maja [...] 17.12.13, 11:32
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • ulinkaa Re: Sala zabaw NEMO urodziny 17.12.13, 11:51
        Miałam robić urodziny dziecka w Nemo, ale po przeczytaniu wątku raczej zrezygnuję.

Czy macie jakieś doświadczenia z Kubusiem na Górnej? Myślałam ewentualnie o tej sali zabaw.
        • beb142 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 17.12.13, 12:24
          "Kubusia" na ul. Górnej już nie ma, przenieśli się na ul. Batorego, a na ich miejsce jest właśnie sala NEMO. A co do opinii to ja tam nie byłam, ale moja siostra była tam na urodzinach jako gość i była zadowolona, szczególnie z animacji dla dzieci. Ale kilka postów wcześniej rodzice wypowiadali się na temat Kubusia raczej słabo.
        • kas.ia80 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 10.02.14, 13:55
          Kubusia teraz przeniesli na ul. Batorego,jest przy samej ulicy tylko troche malo widoczny,choć jest bardzo duży, byłam z dzieckiem i podobało mi się,jest przytulnie i dość dużo miejsca do zabawy, akurat trafiliśmy na urodziny, z tego co widzialam byly fajnie poprowadzone, i nawet moje dziecko wkręciło się do zabawy , wiec rozważam zrobienie tam urodzin, jeszcze musze zorientowac sie jak jest w nemo bo tam nie bylam, ale z tego co czytam na forum to nie jest zbyt fajnie.
      • truskava Re: Sala zabaw NEMO urodziny 17.12.13, 12:30
        97maja napisała:

> hej.
        > potwierdzam,urodzinki w pluszakolandii supeeeeeeeeeeeeeeer.

Trudno nie polecać własnego biznesu.
    • janekoc Re: Sala zabaw NEMO urodziny 16.02.14, 22:59
      dziwne... beb142 napisała tylko na forum o swojej konkurencji i .... zniknęła. Uważam że tak kryptoreklama powinna być karana . Jeśli chcesz zareklamować swój interes to załóż wątek typu NOWA SALA ZABAW ZAPRASZA ITP. A włąściciek NEMO powinien zgłosić do moderatora prośbę o IP niesczęśliwego i niezadowolonego "rodzica". Ludziom żal wydać na reklamę , wolą tandetnie obgadać konkurencję i tyle. Nie wróżę długiego biznesu BEB142 , nie wróżę...
      • beb142 Re: Sala zabaw NEMO urodziny 02.03.14, 17:36
        no witam, po długim czasie ktoś wreszcie odezwał się z NEMO.
        Zniknęłam dlatego że nie korzystam z forum, napisałam na forum aby ostrzec innych rodziców no i trochę was pogrążyć, a jeśli będziecie nalegać to mogę zamieścić skan listu z sanepidu który otrzymałam w odp. na moje zgłoszenie. Chyba nie zdajecie sobie jeszcze sprawy co zrobi matka której ktoś skrzywdzi dziecko, więc nie radzę podkręcać atmosfery.
        a jeśli chodzi o właściciela to ja chętnie sama podam mu IP i nie tylko, ale niestety w takich sytuacjach właściciel jest niedostępny!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka