Dodaj do ulubionych

lekarze rodzinni

30.12.04, 11:18
Którą przychodnię z lekarzami rodzinnymi uważacie za najlepszą? Gdzie warto
się przepisać?
Obserwuj wątek
    • hormoon Re: lekarze rodzinni 30.12.04, 15:32
      A ktora z dzielnic Warszawy cie inetresuje,czy wolisz miec lekarza mezczyzne
      czy kobiete,czy wolisz panstwowa czy prywatna,jaka specjalizacja cie konkretnie
      inetresuje,czy istotny jest dla ciebie wystroj wnetrze itp.Napisz cos wiecej to
      pomyslimy...
    • sseses Re: lekarze rodzinni 30.12.04, 21:14
      Witam.

Centrum- jestem tam zapisany i jak póki mi się podoba
      no i kolor ścian mają fajny :)

Pozdrawiam
      :)
      • spicyspy Re: lekarze rodzinni 31.12.04, 16:11
        ja tez centrum, niby ok ale brak intymnosci. malutkie to to wiec czy sei
        rozmawia z pania rejestratorka czy u niekiedy u lekarza w gabinecie - slychac
        na korytarzu. krepujaco...
    • chwojka Re: lekarze rodzinni 15.02.05, 23:34
      Polecam Rodzinne Centrum Zdrowia na Grunwaldzkiej.
    • popoludnie Re: lekarze rodzinni 19.02.05, 12:54
      Ja też naleze do Centru, ale ostatnio coraz częsciej myslę o zmianie. Nie
      chodzi o lekarzy bo bardzo lubie p. dr Matwiejewa ale nie podobaja się warunki
      lokalowe. Ciasno, mozesz przyjsc zdrowy a wyjdziesz chory. Nieustajacy brak
      numerkow do lekarza. Ostatnio moja kolezanka nie otrzymawszy nr nawet na drugi
      dzien poprosila o karte wypisu z przychodni. Okazalo sie ze pani rejestrtorka
      znalazła miejsce i ja zapisala. Daje do myslenia. Moim zdaniem powinni
      zatrudnic wiecej pediatrów, i zmienic lokal. Pozdrawiam Popoludnie
      • kugliczka Re: bajarze rodzinni 19.02.05, 18:37
        najlepiej to nie chorować w ogóle
        bo jak się już człowiek rozłoży to koniec
        zdobycie numerka graniczy z cudem
        jak już się nam uda wstać o świcie żeby ten numerek odstać,
        ewentualnie gdy zapuścimy już korzenie przy telefonie próbując się dodzwonić do
        rejestracji

oczywiście musimy wziąć pod uwagę, że jak lekarz jeżeli przyjmuje od 8.00 to
        znaczy to, że o 8.00 podjeżdża on pod przychodnię, o 8.15 parzy sobie kawę, o
        8.30 kończy obgadywać najważniejsze doniesienia z pielęgniarką, po to żeby w
        spokoju zająć się śniadaniem...

w związku z powyższym numerki od 8.00 do 9.00 możemy sobie wsadzić gdzieś, bo i
        tak wejdziemy z opóźnieniem co najmniej godzinnym, ale i tak mamy szczęście bo
        późniejsze numerki będą miały i tak gorzej

no i w końcu nadchodzi nasza pora, ale wcześniej trzeba stoczyć istną bitwę
        w kolejce przed gabinetem
        usiłując nie dopuścić tych co tylko na chwile o coś zapytać, tych co tylko po
        receptę, tych co tylko z wynikiem, weteranów wojennych i wszelkiej maści innych
        podejrzanych typów
        • kubek Trochę pozytywniej na świat patrzeć !:) 19.02.05, 18:55
          Po twojej silnej wypowiedzi kugliczko wnioskuje żeś zdrowa jak rydz !
          Więc, domyślam się że ci wstrętni lekarze cię jednak postawili na nogi że ho
          ho...:) i chwała im za to.
          Niech żyją lekarze!!! ( wszyscy razem chce to usłyszeć w domu !) :)
          Ale nasz michaelandro to chyba chory, więc pytał gdzie się zapisać a nie
          gdzie „jest źle” i jak tam gdzie „jest źle” wygląda ! :)
          On nie ma siły żeby walczyć w kolejce z kombatantami itp.;)
          Ja myślę że najlepiej to przyjąć standardowe leki na temperaturę
          (aspiryna,paracetamol) witaminy lub polskie dziewczyny i posiedzieć w domu.
          Ale się wymądrzam ach jak przyjemnie ...:-)
          • michaelandro Re: Trochę pozytywniej na świat patrzeć !:) 19.02.05, 19:14
            Michaelandro melduje, że jest zdrów jak ryba! Czuje się świetnie i z nadzieją
            oczekuje pierwszych objawów wiosny :)
            • kugliczka Re: Trochę pozytywniej na świat patrzeć !:) 19.02.05, 19:19
              to miło, ja też już czekam z niecierpliwością:)
          • kugliczka Re: Trochę pozytywniej na świat patrzeć !:) 19.02.05, 19:18
            Właśnie zmierzałam do sedna kiedy ktoś mnie z przed komputera wysiudał
            podstępnie :-)
            Aha kontynuując ?
            Jak już się uda pokonać te wszystkie trudności to jest szansa na trafienie do
            sympatycznej pani dr X /bez kryptoreklamy/ w przychodni na Armii Krajowej,
            która się czule zaopiekuje naszym Aniołem, i zaaplikuje mu duża dawkę witamin:)
            I jeszcze chciałam dodać kubku, że to nie lekarze postawili mnie na nogi bo ja
            i wcale się nie sypałam
            A lekarzom i pielęgniarkom to rzeczywiście chwała za to i za tamto, i niech
            żyją w zdrowiu, oby ich choroba jakaś nie dopadła, bo szpital bankrutuje:)
            a na zdrowie to rzeczywiście niech będą te polskie dziewczyny wszystkim:))
    • tamaris Re: lekarze rodzinni 16.05.05, 11:26
      Jako stosunkowo nowa i zachwycona tym faktem mieszkanka Józefowa, potrzebuję od
      czasu do czasu kontaktu z lekarzem rodzinnym. W Józefowie to dramat. Oaza
      bezładu organizacyjnego. Pozwoliłam sobie odświeżyć wątek i proszę o radę gdzie
      warto się zapisać w Otwocku. Moje kryteria to "ludzki" lekarz i możliwość
      zapisu na konkretną datę i godzinę. Marzy mi się, żeby godzina przjęcia była
      zbliżona do zapisanej. Pozdrawiam wiosennie.
    • abstrakt2003 Re: lekarze rodzinni 16.05.05, 18:30
      "Nad Świdrem"
      Pani doktor Kolińska.
      • michaelandro Re: lekarze rodzinni 16.05.05, 19:26
        Nad świdrem to kiepska przychodnia, ale przyjmuje tam znakomita doktor
        Lewandowicz. Kolińskiej nie znam...
        • abstrakt2003 Re: lekarze rodzinni 16.05.05, 19:40
          Oj Lewadowicz jest tragiczna :(
          • francesca12 Re: lekarze rodzinni 16.05.05, 20:49
            Oj, to chyba zależy od Waszych schorzeń, chłopaki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka