Gość: ankA IP: *.net154.okay.pl 18.11.10, 19:01 JAK USATWIA SIE W RENAULT CLIOIII elektrzcyne lusterka_?_ kreciam tym i nic....wcisnac trzeba czz jak__ prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia-3 Re: elektryczne lusterka 18.11.10, 20:23 Ja co prawda mam suzuki, ale u mnie nic się nie kręci, tylko operuje jak dżojstikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elektryczne lusterka IP: *.net154.okay.pl 19.11.10, 10:42 mi chodzi konktretnie o renault clio III jest takie kółko i usrtawiłam lusterko lewe a prawego nie mogłam ruszyc jak to sie robi?? na internecie są zdjęcia tego kółka co operuje sie lusterkami elektrycznymi ale nie wiem jak to sie robi?? mogłby ktos pomoc?? prosze !!!:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Re: elektryczne lusterka 19.11.10, 10:53 Masz książkę wozu? Podjedź do najbliższego salonu - marka obojętna ... Zaczep kogoś na parkingu ... Zazwyczaj w kólku jest dzyndzel - z położeniami lewo-środek (czyli nie działa)-prawo Ew. dzyndzel trzeba przekręcić. Są kropeczki na krawędzi kółka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elektryczne lusterka IP: *.net154.okay.pl 20.11.10, 09:21 sa 2 kropeczki na kólku...jedna z prawej druga z lewej strony.....i nie kreci sie tylko wciska to jakosc chyba?? jakby ktos miał doczynienie z renualt clio III dokładnie to prosiłabym o opis jak ustawia sie takie lusterka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elektryczne lusterka IP: *.net154.okay.pl 22.11.10, 10:51 prosze o pomoc...na egzmain to potrzebne.....dokładfny opis jak ustawia sie tym kłolkime prosze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektryczne lusterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 11:15 Mam inne auto ale jeżeli są kropeczki to spróbój nacisnąć na taką kropeczkę,powinno zadziałać,a jak nie zadziała to poobracaj,może się przekręca ale jeżeli piszesz o kropeczkach to one coś znaczą naciskaj a powinno zadziałać/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elektryczne lusterka IP: *.net154.okay.pl 22.11.10, 13:38 jest kólko a na nim namalowane 2 kropeczki z pawej i lewej strony...o ile wcisnełam w lewo to ustawiło lusterko a prawe nei drgnęlo nie wiem czemu.....a jak źle usatwie lusterka to po egzaminie..na internecie są zdjęcia jak wyglądaja te lusterka tzn to kółeczko do regulacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elektryczne lusterka IP: *.net154.okay.pl 25.11.10, 18:12 prosze o pomoc pilnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze Odpowiedz Link Zgłoś