Dodaj do ulubionych

AbSuRdY czyli reklama OSK :)))

30.12.10, 13:05
Nasza forumowa Kolezanka - Permanentne7Niebo :))) - podsunela mi przed chwila w jednych z tematow link do zarchizowanego juz watku o absurdalnych reklamach OSK. Temat bardzo zabawny. I na czasie. Niestety, poprzedni umarl smiercia naturalna i nie jestem w stanie przywrocic go juz do zycia, wiec zakladam nowy i czekam na Wasze wypowiedzi :)

Mnie ostatnio bardzo spodobalo sie:
"konsultacje w cenie kursu" - swietne :))) a takze "plac manewrowy gratis"
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 14:10
      Poproszę link do poprzedniego wątku.
      • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 30.12.10, 14:30
        prosze bardzo
        forum.gazeta.pl/forum/w,154,86266584,87496336,antyReklama_OSK_abdurdy.html
        • Gość: gość Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.10, 19:37
          a mnie się zawsze podoba :samochody takie jak WORD;) albo taka można powiedzieć nawet nie średnia szkoła pisze:POPRAWIAMY PO INNYCH:))))))albo cena wyższa o 200-300 zł za kurs"ekspresowy".A szkoła nie zawalona tłumami chętnych i w sumie wszyscy mają "ekspresowy";)no ale w myśl powiedzenia:łap jelenia za rogi i trzymaj.......
    • permanentne_7_niebo Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 31.12.10, 10:38
      www.oskskret.pl/
      to nie jest absurd, ale oni są cudowni, zakochałam się, ja chcę z nimi racować :D

Co oferujemy?
      nielimitowaną ilość cukierków „Mini” znajdujących się w biurze i samochodzie
      Dodatkowo nasi instruktorzy przybędą na organizowaną przez Ciebie imprezę, którą zrobisz po zdaniu egzaminu!

no można by cała stronkę przekleić :D
    • permanentne_7_niebo Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 31.12.10, 11:11
      Jesteśmy profesjonalnym Ośrodkiem Szkolenia Kierowców, w którym pracują najlepsi instruktorzy nauki jazdy
      (jak w każdej jednej szkole jazdy - swoją drogą ciekawe, gdzie pracuje ta cała reszta kiepskich instruktorów?)

Naszą życiową pasją jest nauka jazdy i to nas wyróżnia na tle pozostałych szkół nauki jazdy.
      (jak w każdej jednej szkole jazdy)

potrzebne dodatki ( nauka tankowania, korzystania z myjni,
      tiaaaaaaaaaaa hahaa, moze jeszcze nauka rozliczania fv z biurem, nauka brania zaliczki z biurem, nauka składania pachołków na placu :P

kursy pierwszej pomocy w cenie kursu

Przy opłaceniu jednorazowo całego kursu - drugi egzamin państwowy - gratis !!!
      o cholera, a wcześniej pisali, że: Wieloletnie doświadczenie w branży nauki jazdy, stawia szkołę nauki jazdy X na pierwszym miejscu wśród auto szkół w Warszawie - TO JA BĘDĘ ZDAWAĆ DRUGI RAZ? :>

Dla wszystkich kursantów OSK MONZA egzamin teoretyczny wewnętrzny - gratis !!!
      Dla wszystkich kursantów OSK MONZA egzamin praktyczny wewnętrzny - gratis !!!
      Widzisz i nie grzmisz............... 1 pomoc i egzaminy wewnętrzne to podsawowe elementy szkolenia, jak można na nich dodatkowo zarabiać?
    • Gość: tsa5 obrót oka, głowy, tułowia i inne IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 12:33
      przyklejam najciekawszy chyba fragment ze strony jednego z OSK z Mazowsza.
      Jak ktoś nie wie jak w prosty sposób zaparkować zapraszam do lektury :)

IV. Parkowanie

Ogólne:
      Miejsce do parkowania wyznacza egzaminator.
      # Należy to zadanie wykonać zgodnie z przepisami ruchu drogowego a więc między innymi: wolna jazda - I-szy bieg,
      # tor jazdy - prawy na jezdniach dwukierunkowych (przy parkowaniu powinna być możliwość wykorzystywania całego obszaru wjazdu - w zależności od natężenia ruchu - aby parkowanie wykonać jednorazowo i sprawnie);
      # obserwacja zagrożeń (obrót oka, głowy, tułowia), wiedza o zagrożeniach (lewy, prawy przód, tył), ruchliwość zapewniająca likwidację martwych stref obserwacji za słupkami przednimi i tylnymi,
      # ustępowanie pierwszeństwa w równorzędnych sytuacjach z prawej,
      # ustępowanie pierwszeństwa przy wyjeździe jako włączanie się do ruchu ze stanowiska, z parkingu, z dojazdu do obiektu przydrożnego,
      # zawczasu i wyraźnie pokazywanie swoich zamiarów kierunkowskazem,

Ocena możliwości i decyzja o sposobie wykonania manewru (możliwa jedna korekta).

1. Parkowanie tyłem równolegle (po prawej ( lub odpowiednio po lewej ?):

# ustawienie blisko boku stojącego pojazdu (0,5m) - koło tylne obok jego narożnika,
      # kier.prawy, wsteczny bieg, cały skręt kierownicą w prawo,
      # w lewym lusterku cały zderzak samochodu z tyłu lub kąt 45 stopni - wyprostowanie kół,
      # w prawym lusterku obserwacja krawężnika lub narożnika samochodu obok w rogu prawym szyby przedniej - to cały skręt w lewo,
      # zatrzymanie jak równolegle,
      # ewentualny podjazd do przodu i korekta lub wyprostowanie kół, lub podjazd w środek między już zaparkowane pojazdy- umożliwiając im wyjazd,
      # do wyjazdu kier.lewy, obserwacja w lusterkach, przez obrót głowy i tułowia oraz przez lewą szybę (likwidacja martwych stref),
      # ocena możliwości wyjazdu bezpośrednio czy z korektą (cofnięcie do tyłu i dopiero wyjazd),
      # ustępowanie pierwszeństwa innym uczestnikom ruchu drogowego.

2. Parkowanie przodem skośnie lub prostopadle (po prawej lub lewej):

# wybieram tor jazdy jak najbardziej po zewnątrz (z dalsza łatwiej wjechać),
      # zmiany toru sygnalizuję kierunkowskazem, obserwując i ustępując pierwszeństwa innym pojazdom,pieszym;
      # wjeżdżam przodem pojazdu po zewnątrz blisko stojących pojazdów obserwując lewy przód i prawy tył samochodu przy skręcaniu w prawo i odwrotnie przy skręcaniu w lewo,
      # wyprostowuję - czym bliżej środka stanowiska tym większa możliwość opuszczenia pojazdu przez otwarcie drzwi,

# Do wyjazdu: bieg wsteczny,
      # obserwacja o możliwości (nawet pomoc innej osoby w przypadku braku widoczności) - obserwacja przez wychylanie i obrót tułowia, obrót głowy (likwidacja martwych stref- minimum 3x lewo,prawo,tył), pomocniczo w lusterkach,
      # pokazywanie kierunkowskazem, wolne wyjeżdżanie z obserwacją pojazdów, pieszych, miejsc możliwych kolizji,
      # ustępowanie pierwszeństwa,
      # zatrzymanie po uzyskaniu możliwości jazdy do przodu i dalej wyjazd z parkingu.

# W kryteriach oceny parkowania podano: po zaparkowaniu musi być możliwość opuszczenia pojazdu przez kierowcę i pasażera z obydwu stron pojazdu, a pojazd musi być zaparkowany w sposób zgodny z przepisami ruchu drogowego (należy sprawdzić możliwość opuszczenia pojazdu),
      # parkowanie odbywa się z zachowaniem zasad ruchu drogowego.

Zasadniczo parkując między pojazdami należy to zrobić w miarę w środku i równolegle do stojących pojazdów. Parkując obok pojedynczego pojazdu dobrze by było równolegle w odległości 60-100 cm. Parkując na pustym parkingu należy zaparkować zgodnie z wyznaczonymi miejscami w środku skrajnego stanowiska. Gdy miejsca na dwa pojazdy należy zajmować jedno miejsce.
      • sarawi obrót oka, głowy, tułowia i inne 31.12.10, 12:42
        instrukcja jak dla debili :)
        dobre dobre
        • sarawi :))) ciag dalszy 08.01.11, 20:00
          Ostatnio mi sie rzucilo w oczy na www jednej z krakowskich szkol:
          Pamiętaj! Kraków jest bardzo specyficznym miastem.
          Jeżeli nauka jazdy ma być skuteczna to tylko z nami!

hm, no i jezdze po tym Krakowie x lat i zaczelam sie zastanawiac co niby w tym naszym miescie jest takiego specyficznego ... miasto jak miasto, ronda jak ronda, skrzyzowania jak skrzyzowania, nic oryginalnego, specyficznego, innego tu nie ma ... :)))
    • permanentne_7_niebo Mistrzostwo. Zachować dla potomności :D 18.01.11, 12:29
      Jak w tytule. Odradzam usługi oszustów z OSK ATOR wykorzystujących trudną sytuację bezrobotnych!
      W dn. 14.01.2011 OSK ATOR zamieścił ogłoszenie w gazecie Anonse lubelskie proponując w nim pracę na stanowisku sekretarki. Traf chciał, że odpowiedziała na nie moja znajoma i już po chwili otrzymała telefon z informacją iż została wytypowana z 200 osób. Rozmówca stwierdził, że jej rozpoczęcie pracy uzależnione jest od tego, czy z jej polecenia ktoś zapisze się na kurs. Poproszony przez znajomą zapisałem się, jednocześnie kolejne 2 znajome, za nasza namową wysłały swoje CV. Telefon z propozycją pewnej pracy powtórzył się również w ich przypadku, byle przysłać kursanta. W dniu dzisiejszym otrzymałem telefon w którym zapraszano mnie na kurs, zagadnąłem więc o co z proponowaną pracą... Wynik rozmowy to informacja, że jeśli zapłacę za kurs koleżanka dostanie pracę. Jak to się ma do reszty znajomych, które wysłały tam CV? Przypuszczalnie zatrudnią 30 sekretarek... Drogi kursancie, jeśli szukasz ośrodka który wyszkoli Cię na dobrego kierowcę, to przypuszczalnie niebawem będziesz szukał także pracy. Obyś nie trafił na oszustów z OSK ATOR, bo i z dobrego kierowcy i z pracy będzie wielkie G...
      • sarawi Mistrzostwo. Zachować dla potomności :D 21.01.11, 23:22
        Znalazlam kolejna bzdure :))) jeden z krakowskich OSK, nie napisze celowo ktory :)

oferujemy: (...) Jazdy trasami egzaminacyjnymi (tez mi nowosc, przeciez kazdy instruktor jezdzi z kursantem po trasach egzaminacyjnych), Wykwalifikowaną kadrę szkoleniową (a wlasciciel-instruktor-wykladowca w tymze osrodku to jeden i ten sam czlowiek, wiecej osob tam nie ma), Wychodzimy naprzeciw oczekiwań swoich klientów i umożliwiamy odbycie kursupraktycznego w godzinach późno wieczornych nawet po 21 !!! (wow, chyba sobie stworze wlasna www-reklame, bo ja jezdze i nawet do 24 hehehe), uwaga - to jest the best !!! - Jeśli cenisz swój czas nie marnuj go ! My dostarczymy Ci dokumenty niezbędne do rozpoczęcia kursu !!! (hm, wydaje mi sie, czy w kazdym osrodku dostajesz przed rozpoczeciem kursu dokumenty niezbedne, aby do niego przystapic, a po ukonczeniu - takie, z ktorymi idziesz do WORDu zapisac sie na egzamin?)
        • sarawi aBsUrDy :))) cd. 22.01.11, 19:57
          chyba zaczne niebawem hobbistycznie przegladac strony OSK :)))
          Nastepne:
          Nie ma w żadnej innej szkole nauki jazdy w Krakowie 6-cio biegowej Toyoty Yaris w dieslu - nie zastanawiaj się tylko ucz się z nami !!! jak nie to i tak do nas wróć !!!

nooo, poza tym, ze KAZDA szkola w Krakowie ma yarisa w dieslu, a obecnie co druga, co trzecia rowniez z 6-cio biegowa skrzynia, to wszystko sie zgadza ;)))
          • Gość: kierowca Re: aBsUrDy :))) cd. IP: *.acn.waw.pl 22.01.11, 21:18
            Sarawi, zaraziłaś mnie tym przegladaniem stron, ja tez sobie poprzeglądałam strony róznych OSK i takie oto kwiatki znalazlam (dla odmiany Warszawa):

1. Zajęcia odbywają się na nowych, kimatyzowanych samochodach marki Toyota Yaris.
            wow, a to sztuka - prowadzic samochód siedząc na samochodzie... do tej pory widywalam tylko kursantów w samochodach, może się doszkole w tym OSK

2. Posiadamy plac manewrowy. Ćwicząc na takim placu na pewno polubisz manewry.

3. Młody zespół kadr zapewni kandydatom na kierowców wyczerpującą wiedzę z zakresu przepisów o ruchu drogowym, w taki sposób by w sytuacji, gdy już staną się posiadaczami upragnionego dokument pozwalającego poruszać się samodzielnie po drogach, nie będą mieli kłopotów z oceną sytuacji i podjęcia właściwej decyzji jak się zachować na drodze by nie powodować zagrożenia.

czytam i czytam to zdanie i nic nie rozumiem

• sarawi aBsUrDy :))) cd. 22.01.11, 21:31
              A jak plac nie jest wlasny, tylko wynajmowany? :((( To sie Kursant Nie nauczy, nie polubi?
              cos podobnego ... :)))

Mam nastepne :)))
              ( NAZWA OSRODKA ) zdobył uznanie wśród osób które odbyły szkolenie. Jesteśmy profesjonalistami. Nasi uczniowie jeżdżą po całej Polsce, Europie, Świecie bezpiecznie i bez mandatów.
              wow, a skad oni to wiedza? Pewnie montuja swoim kursantom po zakonczonym kursie i zrobieniu prawa jazdy GPSy w d *** :)))

Mamy nie ukrywaną przyjemność powiadomić Państwa iż ( NAZWA OSRODKA) zajął wysokie 5 miejsce na 134 sklasyfikowane ośrodki szkolenia.
              Szkoda tylko, ze nie umiescili informacji ile lat temu to bylo :))) bo obecnie, w Krakowie jest ze dwa razy tyle szkol, watpie, ze powstaly w ostatnim roku.
    • Gość: kierowca Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.acn.waw.pl 22.01.11, 21:30
      Jako jedyni w Warszawie proponujemy Ci jazdę w alkogoglach które imitują jazdę pod wpływem alkoholu. Tylko u nas masz możliwość jazdy w stanie "nietrzezwości", każdy z kursantów ma możliwść jazdy pod ścisłym nadzorem wykfalifikowanego istruktora.

nie są jedyni - takie gogle są w kilku OSK w Warszawie
      • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 02.02.11, 21:37
        Chyba tylko ja sie w tym temacie wypowiadam :)))
        ale mam kolejna perelke :)
        SZKOLIMY NA NOWYCH ŁATWIEJSZYCH TRASACH EGZAMINACYJNYCH (MORD Balicka)
        Ciekawi mnie jedno, skad to przekonanie, ze egzamin na Balickiej jest latwiejszy, ze trasy sa prostsze? Jak dla kogo ... niektorzy slabo sobie radza w ciasnych, waskich, jednokierunkowych uliczkach, z ograniczeniami predkosci do 20 km/h, progami zwalniajacymi non stop. itp.
        • Gość: gość Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 11:10
          dla każdego rozumnego człowieka byłaby to antyreklama........
        • osk-instruktor Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 03.02.11, 23:06
          Zaintrygowaliście mnie tymi faktycznie absurdalnymi "reklamami". Zaraz zajrzę na swoją czy nie walnąłem jakiegoś takiego babola ;)
          Wiem, że niektórzy w ramach reklamy zrobią wszystko żeby przyciągnąć klienta. Mi osobiście ostatnio śmiać się chce z tych wszystkich opisów na samochodach że mają 6-cio biegowe skrzynie. Pytam wiec czy w tych 6-cio biegowych kółka są inaczej kręcą? Kierownica jest po innej stronie? Bokiem się tym autem jeździ? Różnica tylko w biegu wstecznym ale żeby robić z tego takie halo. Sam mam taki samochód ale nie robie z tego sensacji. Będę śledził nadal Wasze wyłapane cudowne reklamy.
          • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 13.02.11, 22:43
            Nie wiesz czy jesteś gotowy na egzamin? Jako kandydatki na egzaminatorki możemy przeprowadzić dla Ciebie egzamin niemalże identyczny jak państwowy. Z ta różnicą, że bezstresowo. Sprawdź się sam zanim zapłacisz za egzamin państwowy. Godzina egzaminu jedyne 50 zł!! (...)

Swietne :)))
            Naprawde niezly absurd :)))
            Kazdy jeden instruktor wie dokladnie w jaki sposob przeprowadzany jest egzamin panstwowy, na co zwrocic uwage i kazdy jeden instruktor informuje o tym swojego kursanta. Nie potrzeba miec do tego dodatkowo ukonczonego kursu na egzaminatora.
            No ale coz, jakos trzeba przyciagac klientow :)
            • Gość: gość Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 22:59
              Kazdy jeden instruktor wie dokladnie w jaki sposob przeprowadzany jest egzamin panstwowy, na co zwrocic uwage i kazdy jeden instruktor informuje o tym swojego kursanta.
              Nie każdy.... Mój mnie nie nie uprzedził, że wzniesienie w WORDzie jest bardziej strome, niż na placu szkoły, i co z tym robić (teraz to juz jest oczywiste, ale na egzaminie nie było). I nie powiedział, że egzaminator mówi, jakie błędy się popełniło, i to zwiększylo stres. Natomiast do ostatniej godziny, nawet dzien przed egzaminem, podpowiadał, którym pasem mam jechać i który bieg mam wrzucić, i trzymał sprzęgło. I pierwsza moja samodzielna jazda była dopiero na egzaminie. Tak że wolalabym zapłacić dodatkowe 50 PLN, by ktoś mnie przeprowadził przez "egzamin niemalże identyczny jak państwowy"
              Konsekwencja? Niezdany egzamin. Potem zmiana instruktora i zdany egzamin.
              • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 14.02.11, 09:55
                hm ... no dobrze, w takim razie kiepsko trafilas. Dla mnie to oczywiste, zeby dzielic sie z kursantami wszystkimi informacjami jakie wiem na temat egzaminatorow i sposobu przeprowadzania egzaminow, zeby nikt i nic ich nie zaskoczylo.
    • permanentne_7_niebo To, brachu, przyspamował :D 22.02.11, 12:01
      Kursant jest spox. naucza cie brachu jak jezdzic. Ceny do dzwigniecia i duza zdawalnosc. Max 3 egzamy i prawko w kieszeni. Nie mogles lepiej trafic. Ja bujalem sie po kilku szkolach. Nie moglem zdac, wyjezdzic godzin. A tu no problemu. Nie zastanawiaj sie. Idz tam, zdaj i z bani.

Z tego forum, reklama osk kursant ;D
    • permanentne_7_niebo Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 21.03.11, 17:54
      Ja wiem, że dobre efekty pracy mogę uzyskać poprzez zbudowanie przyjaznej atmosfery, wzajemnego zaufania i szacunku .

Moim celem będzie taka nauka, abyście mogli po zdanym egzaminie bezpiecznie poruszać się po drodze np. wioząc swoje pociechy do szkół czy bliską osobę.

Wizyta w supermarkecie nie musi się rozpoczynać od wybrania najdalszego miejsca na parkingu, tłumacząc sobie, że tam jest najwięcej miejsca do parkowania.

Auć. Mam nadzieję, że gość lepiej opanował zasady ruchu drogowego, niźli zasady poprawnego wysławiania się :P
      Dla mnie tekst w całości to antyreklama, może są mniej wybredni ;)
    • permanentne_7_niebo Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 21.03.11, 18:12

6x GRATIS!

1. Darmowe badania lekarskie
      przeprowadzane w trakcie kursu teoretycznego

4. Darmowe zdjęcia (4 szt.)
      zdjęcia robi profesjonalny fotograf w trakcie kursu teoretycznego

5. Wniosek o wydanie prawka
      wydawany wraz z zaświadczeniem o ukończeniu kursu. Oferujemy pełne wsparcie przy wypełnianiu wniosków.

6. Profesjonalny wykład z
      pierwszej pomocy

O bez kitu - zwł pkt 5 i 6 - padłam :D:D
      a kto normalny tego nie robi? :>
      • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 21.03.11, 20:41
        o fuck !!! 5 i 6 THE BEST !!!
        Chyba znowu zaczne przeszukiwac www osrodkow szkolenia kierowcow, nie moge byc gorsza, tez znajde jakiegos super newsa !!! ;)))
        • Gość: p7 Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 23:02
          tak jak doszłam do otrzymania wniosku to mało się nie posikałam :D
          to i ja wzmagam poszukiwania co by przebić następnego newsa ;D
    • Gość: p7 a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 23:40
      www.jazdazpanemkrzysiem.pl/?gclid=CJSkwrypzpwCFQESzAodGQnUKg
      • sarawi a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D 22.03.11, 09:42
        TAK TAK !!! Pana Krzysia to nawet mam w ulubionych :)))
        ale to akurat moim zdaniem jest fajne :)))
        • Gość: p7 Re: a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 11:23
          też mnie się podoba :D
          • Gość: observer Re: a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:08
            DLACZEGO MY?

Sam prowadzę szkolenia praktyczne. Nie zatrudniam instruktorów, dzięki czemu mam pełną kontrolę nad rozwojem umiejętności moich kursantów. Zdawalność w OSK "LESZEK" kształtują się na poziomie 80% w pierwszym oraz drugim podejściu.

WORD prowadzi ranking zdawalności OSK, można to sprawdzić w Urzędzie Miasta, moja wynosi niecałe 50% nr. Zezw. 00482467 nie obrazuje to jednak zdawalności danego ośrodka, ponieważ wliczone są tam dodatkowo trzecie podejście osoby szkolonej. Dlatego jakiś ośrodek może chwalić się 40% zdawalnością, chociaż połowa mogła zdać za trzecim podejściem. Pomogłem wielu osobą, które pojawiły się u mnie po kilku niezdanych egzaminach.

W TRAKCIE MOICH ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH NIE MAJĄ MIEJSCA PONIŻSZE PROCEDERY, KTÓRE SĄ CZĘSTĄ PRZYCZYNĄ NIE ZDANIA EGZAMINU:

- odwożenie kursanta przez kursanta do domu (tracą na tym osoby szkolone od 2 do 6 godzin),

- urywanie po 6 min z godzin jazdy (jest to często praktykowane 3 min lub 2, 5 min przed i po zajęciach, traci się na tym 3 godziny),

- jeżdżenia załatwiać swoich spraw,

- palenia w aucie (osobie niepalącej, przeszkadza w szkoleniu),

- pozostawiania kursanta na placu manewrowym,

- częste pokazywanie świateł i tego, co znajduje się pod maską (kursant wtedy nie jeździ i traci na tym 1h-2h, wystarczy raz,

- dojazd do osoby szkolonej poza Jastrzębiem np. Ruptawa, Bzie, Zebrzydowice (kursant traci około 10 godzin swojego czasu przeznaczonego na jeżdżenie po mieście, dlatego warto się zastanowić czy nie podjechać autobusem do Jastrzębia),

- jeżdżenia po prostej w jastrzębiu (omijanie skrzyżowań),

Pytaj o mnie wśród znajomych! Grono zadowolonych kursantów powiększa się z dnia na dzień!

Proponuję trzy ceny kursu:
            - 1000 zł
            - 1100 zł
            - 1200 zł
            • Gość: Kowol Re: a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:53
              "Samochwała w kącie stała".

Przy całym szacunku dla Ciebie i Twojej szkoły, tutaj nie reklamujemy się.
              Reklama jest pięterko wyżej, tylko 50zł/tydzień.

SARAWI!! Temu Panu dziękujemy, do kosza!!!!
              • permanentne_7_niebo Re: a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D 24.03.11, 18:14
                Ale czemu? Akurat się wpasował w wątek - o absursalnych reklamach :D
            • Gość: GOŚĆ Re: a Pana Krzysia pamiętaja? wymiata!!! :D IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 13:16
              SWIETNE :)))
              Bardzo mi sie podobaja te skrupulatne wyliczenia ile czasu na czym mozna stracic. 3 minuty tutaj, 2,5 minuty tutaj i mamy tyle i tyle godzin straconych w sumie ... Jezuuu, co za debil :)))
              Juz to widze jak zjezdza ze swoim kursantem o 12:00 i z kolejnym o 12:00 wyjezdza, wraca o 14:00 i znow nastepny o 14:00 startuje ... hahahaha dobre dobre :)))
              Mysle, ze ten post swietnie tutaj pasuje. Nie wyrzucajcie prosze :)))
    • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 03.05.11, 10:47
      ha! Znalazlam kolejna perelke :))) Tym razem na innym forum.

" (...) Poniżej znajdą Państwo listę pojazdów którymi dysponujemy przy kursach na daną kategorię: (...) KATEGORIA B1 - QUAD"

zeee cooo ??? :)))
      I jeszcze wypowiedz kursanta, zachwalajacego tak strasznie ten osrodek:
      " (...) Jazdy trwały ok 4 tygodni. Jeździłem na różnych motocyklach Honda, Suzuki, Yamaha, różne typy: chopper, ścigacz i szosowo-turystyk, motocykle o różnej pojemności i różnych mocach (...) Co do ŚCIGACZa to jeździłem na Hondzie cbr 1000cm3"

Mozna sie posmiac :)))
      A calosc tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,508,124595266,,Centrum_Szkolenia_Motocyklowego_w_Sosnowcu.html?v=2
    • dodekaheton.pentagonalny Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 04.05.11, 17:35
      Chciałabym to zobaczyć. Zwłaszcza zimą. Mina egzaminatora? Bezcenne.
      • sarawi AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 27.07.11, 18:25
        To pobija wszystkie dotychczas znalezione ... !!!

"Zabójcza prędkość, ostre zakręty, adrenalina na najwyższym poziomie. Jesteś uzależniony od silnych emocji, poczucia nieograniczonych możliwości, które daje szybka jazda po prostej jezdni bez sprecyzowanego celu. Oderwany od rzeczywistości, skupiony wyłącznie na bieżącej chwili. Nie ma przyszłości, teraźniejszości ani przeszłości, wszelkie problemy zanikają – jest tylko pęd i wiatr. Jeśli kiedykolwiek chociaż przemknęły Ci przez głowę podobne myśli to chyba czas najwyższy, aby porzucić na jakiś czas ukochane auto i przesiąść się na motor. Skok emocji o kilka pięter gwarantowany"

qrwa, sorry, ale jak dla mnie instruktor reklamujacy w ten sposob swoj osrodek i kategorie A jest totalnym DEBILEM, nie wspominajac juz o tym, ze motocyklista z niego z pewnoscia zaden ...
        • kartmotopl87 Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) 30.07.11, 21:06
          Zgadzam się z przedmówczynią ta reklama przebija wszystkie inne ogłoszenia. Otóż w tym osk miałem nie przyjemność robić kurs na kategorie B. Do rzeczy, otóż wykłady jak dla mnie prowadzone dosyć słabo, pokaz slajdów z dvd z bardzo słabym komentarzem to mogę sam sobie zaserwować w domowych warunkach na podstawie materiałów ogólnie dostępnych. Co do praktyki na mieście, jazda z dwoma różnymi instruktorami oraz panią instruktorką i jednocześnie właścicielką OSK Jola. Pani Jolanta generalnie bardziej zajmuję się telefonem komórkowym niż kursantem ale być może ja się nie znam. Co do instruktorów tylko jeden z nich starał się coś wytłumaczyć i pokazać, drugi był bardziej zainteresowany muzyką z radia. Ogólnie większość czasu spędziłem na placyku manewrowym. Nie polecam tej szkoły i aż boję sobie wyobrazić jak wygląda kurs na kategorię A. Szkoda że ludzie nie wiedzą iż tak to naprawdę wygląda w osk Jola. Niestety przekonałem się na własnej skórze. Życzę każdemu szczęścia kto zapisze się na ''profesjonalny'' kurs motocyklowy czy samochodowy w tej szkolę.
          • Gość: tsa5 Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 17:01
            czy można pojeździć Elką "na bani"? Owszem można, tylko jest deczko drożej. :)

www.prawojazdy-mikolow.pl/cennik.html
            • Gość: kierowca Re: AbSuRdY czyli reklama OSK :))) IP: *.acn.waw.pl 14.08.11, 19:54
              dobre :)
              czyli jak przyjde na bani, to płace 50 zł i... mogę jeździć:D
              A ciekawe jest również to: Odwołanie przez kursanta jazd bez podania przyczyny... No to jeslli powiem: nie przyszłam, bo mi się nie chciało, to już jest przyczyna i nie płacę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka