Dodaj do ulubionych

Auto Fan Wrocław

IP: *.key.com.pl 29.09.11, 10:35
Witam!
Czytałam różne opinie na temat tej szkoły, wprawdzie większość już sprzed kilku lat, dlatego nowy wątek.

Co obecnie można powiedzieć o tej szkole? Jakich instruktorów z niej polecacie i nie polecacie?
Jka to wygląda z dokupywaniem dod. godzin?

Dziękuję i pozdrawiam tych mających prawko i starających się o nie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Auto Fan Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 14:32
      szczerze nie słyszałam żadnych opinii na temat tej szkoły jazdy ale osobiście polecam OSK STO byłam bardzo zadowolona ze szkolenia, żadnych nacisków na dokupywanie dodatkowych godzin co uważam że jest bardzo ważne bo większość ośrodków niestety naciąga :) ceny kursów też mają w sumie niskie jak na Wrocław :) ja sama zdałam w WORDzie za drugim podejściem przy pierwszym zjadł mnie stres niestety ... obecnie czekam na odbiór swojego prawka :D polecam w szczególności instruktorów p. Pawła i p. Wiesia z jednym i drugim miałam jazdy są po prostu świetni nauczyli mnie jeździć zgodnie z przepisami oraz co bardzo ważne bezkolizyjnie :) i wiem że dzięki nim nie będę się bała wsiąść za kółko i jeździć po mieście :)
    • Gość: Agata Re: Auto Fan Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.11, 15:17
      Ja jestem narazie po czesci teoretycznej ale odrazu mi sie spodobalo. Świetna pani Dorota ktora prowadzi teorie. Bardzo dobrze tłumaczy. Atmosfera naprawde fajna. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka