Dodaj do ulubionych

VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktorów.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:30
Szukasz pracy jako instruktor? WYSTRZEGAJ SIĘ Akademi Jazdy VIP prowadzonej przez Arkadiusz Michalczyka jak nie chcesz mieć kłopotów finansowych. Nie daj się nabrać na jego bajery i oczernianie instruktorów, którzy podziękowali mu za współpracę. Pilnie szuka frajerów.
Obserwuj wątek
    • Gość: grupon Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 178.73.8.* 09.12.11, 15:59
      a w sprzedaży kolejne kupony.
      • Gość: Instruktor VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! IP: *.acn.waw.pl 09.12.11, 16:22
        Cały czas wchodzą w Groupony ,bo pan Arek M. musi kombinować kasę na zaległe wypłaty choć słabo mu to wychodzi.Wynagrodzenie reguluje tak: twoja wypłata za miesiąc pracy to 1500zł a dostajesz 300zł zaliczki i resztę w kolejnym miesiącu jak sprzeda następne Groupony. Problem w tym.że w kolejnym miesiącu to samo z zaliczką i lawinowo rosną długi u instruktorów. Jak się zwolnisz to nic nie dostaniesz,bo on jest niewypłacalny (nic na siebie nie ma) i koło się zamyka.
        Instruktorzy muszą naciągać klientów na jazdy doszkalające,bo nie mieliby na paliwo.
        • Gość: oferts Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.12.11, 11:39
          www.groupon.pl/oferty/warszawa-extra/vip-warszawa/2048699?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_343&a=1724
          • Gość: gość Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! IP: *.play-internet.pl 15.12.11, 17:35
            4 dni sprzedaży i 33 groupony... :) Coraz mniej ludzi się na to na szczęście nabiera :)
        • nabrany-pl Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! 15.12.11, 03:07
          Dołączam się do przestrogi przed tym oszustem każdego miesiąca trzeba żebrać i prosić o własne pieniądze jak o jałmużnę nie odbiera telefonów nie odpisuje na sms oczywiście tylko związane z pieniędzmi jak pytasz o kasę to opowiada farmazony jak to kursanci się skarżą i narzekają.Totalny debil do dziś jest mi winien kasę wciąż ściemnia i się ukrywa po prostu ma wszystkich w dupie.Wisi instruktorom kupę kasy i wszyscy słyszą te same bałachy jak to puścił kilka dni temu przelew ale coś z bankiem jest nie tak bo przelew widmo nie doszedł ewentualnie z zaległości 4 tys.da na odczepnego po wielkich wojnach i zawieszeniu jazd 500zł. Arkadiusz Michalczyk wielki kierownik z dupy wzięty oszust,kłamca zwyczajny pajac.
          Szkoda tylko,że wciąż znajdują się kolejni naiwni i nieświadomi instruktorzy którzy z nim współpracują.Dorwie debil na parę miesięcy świeże mięsko i za pieniądze niewinnych ludzi pojedzie na Majorkę żeby utrzymać opaleniznę.
          Ludzie jeśli to czytacie to błagam trzymajcie się z daleka od VIP-u SHITU i ostrzegajcie każdego przed tą szkołą może w taki sposób coś się zmieni w tej branży i albo zacznie ludziom płacić albo zamknie szkołę dalej tak być nie może.Oszustów do gazu.
          Tak na koniec jeszcze wspomnę o fafluniastym zastępcy z dupy wziętego kierownika tj. Krzysiu z zespołem downa,który ma cudowne pomysły i w XXI wieku wymierzałby kary finansowe instruktorom(zawsze nimi straszy) po 500zł kolejny żałosny debil.
          Pozdrawiam i życzę wszystkim oszukanym odzyskania pieniędzy.
          • Gość: Instruktor Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! IP: *.acn.waw.pl 15.12.11, 09:16
            Jest jeszcze słynny KAROL Sz. - kadrowiec, pożal się Boże,który wielu instruktorów zachęcił do wdepnięcia w to g...o obiecując gruszki na wierzbie a teraz wypina d...ę na wszystkich !
        • Gość: Poszkodowany WAŻNE! IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 10:57
          Ostatnia metoda naciągania przez Groupona,Grupera,Citeam oraz pana Arka Michalczyka to:
          - sprzedać jak najwięcej kursów np.100 x 500zł
          - zrobić wszystkim kursantom teorię (sale wykładowe są pojemne a koszt to tylko jeden wykładowca,który bierze za kurs 400zł i wynajęcie tej jedne sali za 500zł)
          - ustalić każdemu klientowi najbliższy termin jazd za ok.2 miesiące (wszyscy klienci się zniechęcają) a im o to chodzi !!
          ...i co się wtedy dzieje?
          Kursanci zgłaszają reklamację (rezygnację z reszty kursu) do Groupona,Grupera,itp.i dostają zwrot połowy kwoty (bo teorię odbyli) czyli 250 zł.
          EFEKT?
          U pana Arka Michalczyka do podziału z portalem zakupowym zostaje w kieszeni 100x250zł=25000zł-900zł(koszty)=24100zł
          A kursant za tą kwotę nie dość,że niedokończy kursu gdzie indziej to szkoły nie chcą przyjmować na kontynuację kursu takich klientów więc kurs trzeba zakupić w normalnej szkole od nowa za pełną kwotę!!!
          W ten sposób pseudo szkółka nie potrzebuje mieć nawet jednego auta lub motocykla do nauki jazdy!
        • Gość: REKLAMACJA do Poli Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! IP: 37.247.241.* 08.09.12, 08:32
          Moim zdaniem powinnismy sie razem zebrac i zglosic te wszystkie nieprawidlowosci do jakiegos organu scigania, zaczalem sie glebiej wczytywac w ustawe o szkoleniu kierowcow i nie bedac prawnikiem widac same niescislosci, jezeli zostawimy to tak jak jest teraz, to na naszej naiwniosci ktos zbil nieza kase a teraz sie smieje, ja wiem ze czlowiek z natury woli posiwcic kilka zlotych i miec swiety spokoj, ale ten szczyt hamstwa i bezczelnosci ze strony szkoly przerasta wszystko.
        • adam7907 Re: VIP Szkoła Warszawa - Uważajcie! 28.02.13, 08:44
          A Pan Michalczyk zawinął kase i uciekl do Norwegii!!!
    • Gość: dedol Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 08:35
      a najlepsze jest to jak działa grupon: otóż jeśli wystawiony na gruponie kurs jest za 699 zł to grupon zabiera 50 % z tego :D zasada jest taka: firma musi zaoferować cenę 50% niższą od ceny katalogowej ( tutaj 1500 zł) i z tej o połowę niższej ceny grupon zabiera kolejne 50% !
      czyli kurs sprzedawany jest za 349 zł :D szok :D wychodzi że za jedną godzinę jazd kursant płaci 9 zł :D:D czyli mniej niż spali paliwa samochód :D
      sprawą ewidentnie powinien zająć się wydział infrastruktury i zabrać temu panu zezwolenie. Sprawę trzeba nagłośnić w mediach bo to jawne złodziejstwo
      • Gość: Instruktor Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.acn.waw.pl 12.12.11, 09:33
        Jak byś nie wiedział jak się robi z niską ceną kursu... Robisz egzamin wewnętrzny trudniejszy niż państwowy,kursant oczywiście nie zdaje,każesz mu dokupić np:20 godzin jazd doszkalających (zobacz w ich cennik,dziwnym zbiegiem okoliczności są najdroższe w całej Warszawie po 55zł a kurs najtańszy) i właściciel - p.Arek wychodzi na swoje.Tylko kursanci głupi,że na takie coś poszli,bo kurs tam trwa ok 10 miesięcy (jazdy są z reguły raz na miesiąc) i kosztuje tyle co wszędzie.
    • Gość: *tak* Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.wtvk.pl 12.12.11, 21:24
      .
      • Gość: PIP Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 217.243.196.* 15.12.11, 22:00
        Pracodawca nie wypłaca pensji na czas !!! wspólczuję Wam. A z tego co piszecie to działania celowe, pracodawca kosztem waszych wynagrodzeń, obraca pieniędzmi na własne potrzeby. Od takich spraw jest PIP

• Gość: darmozjady w pip Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.tvk.torun.pl 15.12.11, 22:18
          Gość portalu: PIP napisał(a):

> Pracodawca nie wypłaca pensji na czas !!! wspólczuję Wam. A z tego co piszecie
          > to działania celowe, pracodawca kosztem waszych wynagrodzeń, obraca pieniędzmi
          > na własne potrzeby. Od takich spraw jest PIP
          >
          PIP- srip baranie!!!Pip jest od spijania kaw ,wpierd..nia ciastek i brania grubych pieniedzy-na które sie wszyscy składamy....Nikomu jeszcze niepomogli...Pozatym żeby poskarzyć sie pip to trzeba MIEĆ UMOWE O PRACE!!!A tego żaden insktuktor czy fizyczny pracownik niema--wszyscy sa na umowy o dzieło,zlecenie lub firma-firma--ja od 1993roku pracuje i nigdy nie mialem umowy o prace./..Wogole nieznam zadnego instruktora który ma umowe o prace...W toruniu wszyscy sa na dzieło lub zlecenie(zus od 4zł),ewentualnie firma-firma...W toruniu pojdziesz do pip to zaraz cie zyebia jak psa i wołaja ochrone ze im przeszkadzasz w przegladaniu fejsbuka ...
          • Gość: no cóż Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 217.243.196.* 16.12.11, 23:08
            to masz złe doświadczenie. Ja znam szkoły nauki jazdy -w Warszawie, które zatrudniają na umowy o pracę, zlezenie, dzieło w zależności jak pasuje instruktorowi. Wystrzegajcie się psełdo pracodawców to nie będziecie mieli takich problemów !!!
            • Gość: cobra Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.play-internet.pl 17.12.11, 22:45
              a gdzie ci prawi pracodawcy w tej Warszawie bo ja takich od 3 lat nie spotkałem.
              • Gość: gosc Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.181.6.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.12.11, 13:22
                Na stronie przy sprzedaży gruponów jest informacja, że VIP szkoła jako jedyna OSK w Polsce ma bazę WSZYSTKICH NOWYCH pytań teoretycznych (ok. 1200). Słyszałam, że część miała być utajniona, a tu dwa miesiące przed egzaminem są dostępne. Czy to możliwe?
                • Gość: krzysiek Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.11, 21:20
                  Bazy pytań są w oficjalnej sprzedaży nie jest to tajemnica przy czy nie wiadomo jeszcze czy w tej formie wejdą w życie bo czas jaki jest na odpowiedź 10 sek jest puki co nie realny.
                  • Gość: krzysiek Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.11, 21:25
                    o przepraszam za błąd wymskneło się póki oczywiście przez ó z kreską
                • Gość: krzysiek Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.11, 21:27
                  Bazy pytań są w oficjalnej sprzedaży nie jest to tajemnica przy czy nie wiadomo jeszcze czy w tej formie wejdą w życie bo czas jaki jest na odpowiedź 10 sek jest póki co nie realny.
                  • Gość: gość Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.181.16.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.11, 14:28
                    O ile pamiętam, część pytań miała być utajniona. Druga sprawa, jeśli jak piszesz wszystkie pytania są dostępne to dlaczego szkoła VIP pisze, że jest JEDYNYM OSK w Polsce, które takowe posiada?
    • Gość: czetna Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 178.73.8.* 23.01.12, 14:13
      są kolejni chętni:

www.groupon.pl/deals/warszawa/akademia-jazdy-vip/2814873?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_20&a=397
      • pontonik88 Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró 15.05.12, 23:45
        potwierdzam zostałam naciagnieta przez pana sorki przez tego oszusta Michalczyka na spora kase oprocz mnie przynajmniej 8 znanych mi instruktorow a nowi ciagle daja sie nabierac na te jego piekne gadki, zaplacil pierwszy racunek i nic poza tym winny jest ludziom ogromne pieniadze, ja nie mam za co placic rat a on ma w dupie oszust jeden , ostrzegam wszystkim naiwnych instruktorow z daleka od tej firmy. ciekawe kiedy zaiteresuje sie tym us? robi sobie gnoj koszty a przywlaszcza pieniadze ktore powinien wyplacic. oczzernia instruktorow do kursantow, a to nie instruktorzy sa winni odwolywaniu zajec, jak nawwet na paliwo nie maja. a kursanci leca na skargi bo zaplacili 699 zl za kurs i sa madrzy. smiech na sali. zal po prostu mi samej siebie ze dalam sie temu tlumokowi naciagnac. a poza tym oczernia np. groupon ze mu nie placi zebysmy sie nie dopominali pieniedzy swoich. straszy procesami hhahaha. tylko zaraz on bedzie mial procesy. bo taka kase jak jest ludziom winien to nie jeden kursant nawet na oczy nie widzial. zal po prostu jacy ludzie jestescie naiwni ja zreszta tez sie dalam nabrac.
        • Gość: poważna szkoła Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.legionowodom.pl 18.05.12, 23:53
          Do Ciebie kursantko i do wszystkich innych kandydatów na kierowców.
          Najpierw zastanówcie się dlaczego ten kurs jest taki tani i czy szkole się to opłaca!!!!!
          NIE DA SIE ZROBIC KURSU ZA 700 ZŁOTYCH !!!!!!!!!!!1 ZROZUMCIE TO WSZYSCY !!!!! Jezdziłem przez chwilę w takiej szkole co sprzedawała kupony na gruponie. Kazdy kursant ( KAŻDY !!!! ) był niezadowolony z kursu i KAŻDY !!!! poszedł do innej szkoły i zapłacił za nowy kurs lub za jazdy doszkalające ( wychodzi tyle samo albo nawet i więcej niż normalny kurs). Dlatego moi mili przyszli kandydaci na kierowców,zastanówcie się najpierw czy kupic kupon bo tanio czy nauczyc sie jezdzic na normalnym kursie. Pozdrawiam.
    • Gość: Adam Instruktorzy - przeczytajcie - ważne info! IP: *.acn.waw.pl 16.05.12, 08:12
      Instruktorzy!
      Zasada oszustwa jest prosta:
      - szkoła poszukuje instruktorów nauki jazdy ale tylko z autem,stawka
      ok.20zł/1godz.pracy, zapewniając o dużej ilości pracy
      - szkoła sprzedaje kursy na portalach zakupowych za np.699 zł (dostając od portalu tylko ok.450 zł za kurs,bo różnica to zarobek portalu)
      - ty się pytasz jak to się im opłaca a odpowiedź jest dziecinnie prosta: Tego typu szkółki żyją
      z niewypłacania należnych pieniędzy swoim podwykonawcom czyli instruktorom z autem i
      działalnością gospodarczą!

- myślisz, pójdę do sądu! Ale z czym?- ja się pytam? Nie ma żadnych umów a właściciel szkółki
      i tak ma wielu komorników na karku więc nic mu nie zrobią!
      - na koniec piszesz posta na forum i to twój smutny koniec bo jesteś z długami!
      - odchodzisz z "pseudo" szkoły jazdy ale w twoje miejsce zatrudniają się nowi,którzy myślą,że
      kogo jak kogo ale ich nikt nie przekręci a po miesiącu lub kilku mają taki sam problem...
      • Gość: Adam Re: Instruktorzy - przeczytajcie - ważne info! IP: *.acn.waw.pl 21.05.12, 08:08
        ...i jeszcze najnowszy numer VIP Szoły Jazdy pana Arka czyli kurs z nielimitowaną ilością godzin praktycznych (aż do zdania egzaminu).Kupujesz taki kurs nieco drożej myśląc,że wyjeździsz u nich np.60 godz. jazd.Niestety terminy kolejnych jazd skutecznie zniechęcają cię do umawiania się (1 jazda na 2 miesiące) i w ten sposób machasz na to ręką (oni tylko na to czekają).Idziesz do portalu zakupowego z reklamacją a oni mówią,że pan Arek nie uchyla się od jeżdżenia z tobą tylko ma odlegle terminy i wszystko jest ok!
    • Gość: xraymutation Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 193.203.192.* 18.05.12, 16:57
      Jestem kursantem, który padł ofiarą postępowania właściciela tej szkoły. Nie było szansy wyegzekwowania jazd motocyklem. Na jedynej godzinie, która się odbyła z Panem J. dowiedziałem się, że Pan Michalczyk jest mu dłużny kilkanaście tysięcy i on nie będzie pracował w tej szkole z końcem tygodnia. Na prośbę przydzielenia mi innego instruktora (ponoć miało ich być 5ciu!) dostałem jakiś tajemniczy numer do 'pana Piotra' (nazwiska tym razem nie podano). Po 3 dniach udało mi się do niego dodzwonić. Fakt, że miał zapchana skrzynkę głosową wskazywał na to, że nie jestem sam. umówiliśmy się na 5 godzin jazd. Po pierwszych trzech na których sie nie pojawił, bo: 'miał komunię' albo 'już już będe' i tak 40min.. doszedłem do wniosku, że to jakiś słup odbierający telefony, a Pan M. albo nie dysponuje już żadnymi instruktorami, albo zatrudnił skrajnie nieodpowiedzialną osobę. Moje koszta z 699zł wzrosły o koszta dojazdów na miejsca spotkań z instruktorami + koszt badania lekarskiego (mam nadzieję, że chociaż to będę w stanie odzyskać, a 'pani Doktor' przeprowadzająca badanie w szkole jazdy naprawdę była wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia). + kurs w innej szkole, jeśli ciągle będę chciał mieć prawo jazdy kat A.
      • Gość: instruktor Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.aster.pl 20.05.12, 18:48
        ten instruktor moj drogi tez juz pewnie był wierzycielem pana michalczyka i zdazyles umowic 5 godzin z nim, ale za 300 innych godzin pan michalczyk sie z nim n ie rozliczyl w zwiazku z tym tobie tego sie nie udalo ogarnac, bo pan michalczyk to oszust i zlodziej , wykorzystuje ludzi a potem im nie placi i wszystko zwala na instruktorow , tylko ze my instruktorzy tez prowadzimy jakas tam walke o swoje pieniadze i czasem niestety troche traca na tym nasi kursanci, ale nie mamy zadnej innej mocy jak tylko odwolac jazdy i nie nabijac mu kabzy. wtedy zmieania instruktora na nowego ktory jeszcze nie wie ze nie dostanie nigdy kasy , albo jest w etapie czekania na pierwszy przelew, ktory zawsze jest zeby uspic czujnosc, potem juz nie jest tak slodko....ale ludzie nadal sa naiwni i szukaja okazji zarobienia kasy a klienci zaosczedzenia kasy na towarze i usłudze. wtedy takie kmioty jak michalczyk zeruja.
        • Gość: . Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 21:35
          Ja pierd.lę- ale jaja! a na górze za zmiany w egzaminowaniu się biorą zamiast zrobić porządek z takimi cudami.
          • karenka19 Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró 02.07.12, 21:58
            Zasrana szkoła jazdy VIP zwineła się z Bolkowskiej!!

co dalej....nie wiadomo
            • Gość: jajajaWawa Polecam kolejnym durniom kursy z grupona :):):):): IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.07.12, 21:03
              sami sobie petle na szyję zaciągnęli....
              bardzo dobrze...nieuczciwa konkurencja chciała wyrżnąc małe ośrodki a sami sobie łeb ucieli...
              baaardzo się ciesze ze oszusci dostali po pupie:)

A wszystkim okazjowiczom - GRATULUJĘ GŁUPOTY!!!!
              • Gość: Oszukany instrukto VIP UPADA ? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.07.12, 23:31
                Instruktorzy podają VIP-A do sadu.
                Grupon zniszczył Vipa!
                • Gość: Instruktor Re: VIP UPADA ? IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 08:38
                  VIP Michalczyka to firma wydmuszka. Michalczyk już od dawna nie ma nic na siebie poza ok.20 zajęciami komorniczymi nie do ściągnięcia, tak więc Panowie instruktorzy chyba niewiele wskórają ale próbować trzeba. Poza tym to nie Groupon i inne portale zakupowe,gdzie sprzedawał prawie darmowe kursy, go wykończyły tylko własna głupota i zachłanność. Instruktorzy pamiętajcie: W sprzedawaniu kursów na portalach zakupowych nie ma żadnego (nawet ukrytego) interesu a Szkoły Jazdy sprzedające kursy na tych portalach żyją po prostu z niepłacenia za wyjeżdżone godziny swoim instruktorom i tylko tak egzystują!
            • Gość: Paweł Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: 212.180.171.* 09.07.12, 00:50
              Możesz rozwinąć? 31 czerwca skończyłem tam robić teorię i jestem lekko zaniepokojony.
              • Gość: instruktor Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.12, 15:50
                Wytłumaczenie jest proste. Wykłady zrobić, to nie duzy wydatek. Najlepiej byle jak, np. puszczając filmy. Można wten sposób i setkę ludzi "wyszkolić". Problem rozpoczyna się przy umawianiu sie na jazdy. Nowy (nieswiadomy jeszcze ) instruktor zaczyna szkolić. A to już nie jest tanie. Zaczyna jeździć z kursantem "na kredyt". Daje swoje auto, paliwo, swój czas. A szef...mu nie wypłaca, mówiąc banialuki, że już, już, juz puszcza przelew. Instruktor się wkurza i nie umawia się już na jazdy. Robił za "jelenia" czyli za darmo.Zostaje mu tylko droga sądowa. Przychodzi następny instruktor i...kólko się zamyka. Nikt nie jest za taką forsę jaka daje Grupon i podobne firmy przprowadzić szkolenia.
                Podejrzewam, że wykłady miałeś na jakims miernym poziomie, pogodziłes się ztym. resztę, jak jesteś ambitny to nauczysz się z książki, albo wykujesz tessty, ale nie pojeździsz długo.
                Życzę Tobie, żeby tak sie nie stało.
                Moja firma dostawała już kilka razy propozycje z Grupona i na dzień dobry pachniało to kryminałem. Jak powiedziałem , że rozmowy mam nagrywane to od tego czasu mam spokój.

NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ W KURS ZA 699zł

To tak jakbyście kupowali nowe auto za 10000zł, albo jechali na Kanary za 800zł(też oferta Gruponu). Cena już powinna skłonić was do podejrzeń. Tego nie da rady zrobić!!!
                To co tanie , czasami bywa strasznie drogie.
                Pozdrawiam
    • Gość: Andy Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 22:34
      Podaję adres VIP Szkoły Jazdy Arka Michalczyka pobrany z publicznej ewidencji Ośrodków Szkolenia Kierowców Urzędu Miasta Warszawa:
      Ośrodek Szkolenia Kierowców Akademia Jazdy VIP Michalczyk Arkadiusz ul.Wyspowa 8 lok. 82, 03-687 Warszawa
      • Gość: oszukany przez vip Re: Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 00:40
        Witam,

Mnie także oszukali Ci złodzieje.
        Pytanie: Czy ktoś się orientuje jakie są środki prawne zmierzające do odzyskaniu pieniędzy za kurs ?
        Jakiś pozew zbiorowy ... ?

Przecież nie może mu to ujść na sucho !!!
        • Gość: dar121 Re: Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.08.12, 21:11
          Ja też jestem oszukany. Proszę o kontakt e-mail.
      • Gość: Ania Re: Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 23:24
        Może wspólna wizyta na policji? Myślicie, że coś byśmy tym osiągnęli?
        Byłam dziś pod adresem podanym przez Andy'ego. To adres domowy Arka-ale nie było go w domu:/
        • Gość: ja Re: Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.ichf.edu.pl 18.09.12, 10:33
          a masz pojecie, ze to szkola policjanta?
          • Gość: Andrzej Re: Urzędowy adres Akademii Jazdy VIP IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.12, 10:37
            Arek Michalczyk nie jest policjantem od 10 lat, wyrzucili go za przekręty.
            Aktualnie puszcza w obieg plotkę,że pracuje w Policji, aby go instruktorzy,którym wisi duże pieniądze za niezrealizowane wypłaty nie wywieźli do lasu w wiadomym celu.
    • Gość: instruktor Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.08.12, 19:37
      A Areczek kupił sobie Porsche za wasze pieniądze i ma to w d.... więcej takich naiwnych na tanie kursy a będzie więcej takich popaprańców zakładających szkoły i naciągających klientów którzy za pół darmo chcą zrobić prawo jazdy.
    • Gość: mari Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 22:03
      Nie skończyłam tam nawet kursu bo nie byłam w stanie psychicznym... a teraz co się dowiaduje że w ogóle go nie zrobię a pieniądze poszły się ......
      • Gość: uszukany klient Re: VIP Akademia Jazdy przestroga dla instruktoró IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.11.12, 23:17
        Witam jeżeli ktoś chętny na pozew zbiorowy to proszę o kontakt

to proszę o kontakt
        Marek0801@gmail.com

- Niemoże coś takiego uchodzić komuś na sucho..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka