Dodaj do ulubionych

WORD - Wroclaw i nowe samochody

IP: *.media4.pl 21.07.04, 16:16
Czesc
Czy to prawda ze od bodajze 15 lipca we Wroclawiu egzaminy na prawo jazdy
odbywaly sie beda tylko na puntach i pandach? Slyszalam tez ze na placu
bedzie mozna jechac jeszcze np. matizem ,ale na miescie juz tylko punto albo
panda. Z gory dziekuje za uswiadomienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: WORD - Wroclaw i nowe samochody IP: *.pusta / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 20:32
      Obiło mi się o uszy, że tak jest nawet od 1 lipca - na mieście Panda lub Punto i nie można wybrać.
      • Gość: Kasia Re: WORD - Wroclaw i nowe samochody IP: *.media4.pl 21.07.04, 22:31
        Dziekuje za odpowiedz. "Nie można wybrać" - chodzi o to, ze nie mozna wybrac na
        miasto panda czy punto (nie rozumiem kontekstu)? Ale na plac mozna jeszcze np.
        micrą ?
        • Gość: Asia Re: WORD - Wroclaw i nowe samochody IP: *.pusta / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 22:44
          Nie można wybrać samochodu na miasto, ale wiadomo, że będzie to Punto lub Panda.
          Natomiast na placu można wybrać, ale wydaje mi się, że tylko z tych dwóch.
          Nie jestem jednak do końca pewna i nie wiem od kiedy tak jest/ma być.

Asia
          • Gość: lemo Re: WORD - Wroclaw i nowe samochody IP: 80.53.160.* 03.08.04, 13:21
            Na placu ma sie do wyboru Pande lub Punto, ja ja zdawałam to egzaminator
            również na miasto wyprowadzał te 2 samochody, najpierw zdawali ci co chcieli na
            Punto a potem ci na Pandzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka