Dodaj do ulubionych

Osk Codex Kraków

14.07.13, 20:37
Witam. Bardzo bym prosił o opinie na temat tego ośrodka. Mam zacząć prawo jazdy kat. C i E i nie wiem czy warto u nich to robić. Opiszcie jak wyglądało wasze szkolenie i czy dobrze przygotowują do egzaminów.

Ośrodek przy ul. Jana Pawła II
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Osk Codex Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 15:24
      Samochody są dość "wysłużone"-przynajmniej tak było w 2011-12 o ile ich nie wymienili, to na tamtych nie polecam specjalnie. Instruktor na C+E Darek nawet ok. Spokojnie wszystko wytłumaczy- godny polecania. Nie polecam P. Jacka- jeździ w większości na C, bo zbyt wiele ci nie przekaże.
    • klymenystra Re: Osk Codex Kraków 15.07.13, 21:10
      Ja co prawda kategoria B i dopiero skonczylam weekendowke, jutro pierwsza jazda, ale z czystym sumieniem moge polecic wyklady - prowadzacy sa kompetentni, zyciowi, do oporu powtarzaja pewne rzeczy - generalnie rzecz biorac jestem zadowolona z tego kursu, a i sama tam poszlam z polecenia, wiec nie tylko ja. Takze znajomi instruktorzy z innych szkol chwala Codex, a to o czyms swiadczy.
    • Gość: Carolaine1 OSK Codex Kraków - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 12:19
      Polecam szkołę OSK Codex na ul.Meissnera 32 z czystym sumieniem - Podejście profesjonalne, wykłady na miejscu,ludzie bardzo mili, wykładowca Paweł O. - świetnie tłumaczy, bardzo prosto i ze zrozumieniem, człowiek bardzo cierpliwy i wyrozumiały - po prostu Super Facet! Polecam szkołę bo wato - dobrzy i przesympatyczni instruktorzy ,wszystko na wysokim poziomie!
      • sarawi OSK Codex Kraków - polecam 07.02.14, 15:50
        Nie porownujcie kategorii B do CE !!!
        Chlopak pyta o szkolenie na CE a nie nauke jazdy toyota yaris. Mysle, ze nie powinny sie wypowiadac osoby, ktore robia B, bo to zupelnie inna bajka.
        Wyklady wykladami, ale przy wyzszych kategoriach bardzo wazna jest takze praktyka i odpowiednie przygotowanie do egzaminu. Co z tego, ze wyklady sa prowadzone dobrze, jezeli potem moze sie okazac, ze trafi na kiepskiego instruktora na zajeciach praktycznych. Albo wysluzony sprzet, inny, niz egzaminacyjny.

Nie znam nikogo z tego osrodka, moge Ci jedynie napisac gdzie ja robilam wyzsze kategorie i kogo moge polecic lub nie.
    • draco4 Re: Osk Codex Kraków 23.06.15, 17:10
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM !! Ten "ośrodek" jest przeznaczony tylko dla kierowców kat B - którzy posiadają jednocześnie doskonałe umiejętności w prowadzeniu ciężarówek z naczepami i autobusów a uzyskanie uprawnień C, D E to tylko formalność. Przy takim kliencie "instruktor" nic nie musi tłumaczyć i wyjaśniać i może się oddać namiętnej zabawie telefonem komórkowym,moralizowaniu o innych gorszych kierowcach i filozofowaniu " jak to za komuny był lepiej" oraz można jeszcze załatwić swoje prywatne sprawy w trakcie lekcji. Natomiast gdy klient przychodzi się tam czegoś nauczyć ( bo w końcu po to do cholery są takie ośrodki) - wtedy zaczyna się nieprzyjemna i nerwowa atmosfera oraz bluzganie przekleństwami, ponieważ "instruktor" musi się skupić i poświecić trochę uwagi kierowcy. Może i panowie umieją jeździć ale za grosz nie mają talentu pedagogicznego i kultury osobistej. ODRADZAM !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka