Dodaj do ulubionych

Polecam OSK Lider we Wrocławiu.

IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 22:14
Witam! Po nie zdaniu kilku egzaminów i roku przerwy postanowiłam dobrać jazdy doszkalające w OSK Lider we Wrocławiu (poleciły mi go 2 znajome). I nie żałuję tej decyzji! Zdałam od razu. Zrobiłam sobie tę przerwę, żeby ochłonąć po tych negatywnych emocjach i móc podejść do tego z czystym umysłem i nowym lepszym nastawieniem.
Myślę, że jednym z najważniejszych aspektów jest znalezienie naprawdę genialnego instruktora, który dokładnie i cierpliwie tłumaczy oraz jest zaangażowany.
Po tej rocznej przerwie dokupiłam 17 godzin doszkalających, wiem, że to sporo, ale postanowiłam, że pójdę na egzamin, gdy naprawdę będę się pewnie czuła. Świetne było to, że instruktor był cierpliwy, opanowany i nigdy na mnie nie krzyczał, umiał mnie pochwalić, gdy coś świetnie wyszło, ale też wykazać, co robię źle.
Obserwuj wątek
    • lillam Re: Polecam OSK Lider we Wrocławiu. 03.12.13, 22:41
      a z jakim instruktorem jezdzilas?
      • Gość: Eunika Re: Polecam OSK Lider we Wrocławiu. IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 23:34
        Z panem Krystianem Rzepeckim. Dodam, że mam porównanie z innymi szkołami (z mniejszego miasteczka spod Wrocławia) i poprzedni instruktorzy trafiali mi się okropni. Jedna instruktorka spóźniała się po pół godziny i nie potrafiła uczyć. Z kolei trafiłam też na zboczonego instruktora, który był nieprzyjemny w mowie i łapał mnie za nogę. Z Panem Krystianem nigdy nic takiego się nie zdarzyło, nie rzucał dwuznacznych tekstów. Widać, że szanuje kursantów.
        Ten egzamin zdałam półtora tygodnia temu i nadal czuję entuzjazm, a przede wszystkim wielką wdzięczność wobec Pana Krystiana. :) Polecam go również znajomym, którzy myślą nad kursem bądź doszkoleniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka