Dodaj do ulubionych

LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!???

IP: *.chello.pl 02.09.04, 21:43
elo witam....potrzebuje w miesiąc ztrobić prawko oczywiście nie wchodzi w gre
kupno papierka czy są jakieś szkoły w wawie prowadzące jakieś przyśpieszone
kursy??powiedzmy 8h jazd w tygodniu??pzdr i dziękuje z góry za info..
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:45
      Optymista z ciebie. Mi to zajęło kilka miesięcy, ale się nie spieszyłem. Jeśli
      wszystko chciałbyś zrobić zgodnie z przepisami, to nie jest możliwe wyrobienie
      tego dokumentu w jeden miesiąc. A to dlatego, że zapisać na egzamin można się
      dopiero po ukończeniu kursu. Natomiast czas oczekiwania na egzamin to właśnie
      ok jednego miesiąca. Proponuję tak. Musisz dogadać się z instruktorem, żeby
      wystawił ci papiery, że już ukończyłeś kurs. Z tymi papierami idziesz do
      ośrodka egzaminacyjnego i wykupujesz egzamin teoretyczny + praktyczny tego
      samego dnia. W międzyczasie kończysz kurs. Po miesiącu zdajesz tego samego dnia
      teorię i praktykę. Jeśli nie zdasz teorii, nie zostajesz dopuszczony do
      praktycznego i przepada ci połowa kosztów egzaminu praktycznego. To jedyne
      ryzyko. Nie wiem też, czy jeśli się jeszcze w żadnym ośrodku szkolenia nie
      zapisałeś, czy możliwe jest, aby wystawili ci papiery, że już ukończyłeś kurs.
      Musisz się tego dowiedzieć.
      • Gość: a Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.chello.pl 03.09.04, 01:55
        prawda !
        Tylko w W-wie bardzo trudno dostac sie na egzamin teoretyczno-praktyczny ..
        Zwykle czeka sie ok 3 tyg na teor. a miesiac na praktyczny ..
    • zazita Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? 03.09.04, 11:11
      Mnie kurs zajal okolo 1,5 mies i to bylo bardzo szybko.
      Teorie odwalilam w weekend (szkola Perfekt w Warszawie ma taka opcje), na jazdy
      czekalam dwa tyg bo to byl czas gdy szkoly jazdy byly oblegane.
      Potem umawialam sie z instruktorem na jazdy praktycznie codziennie po 2 h.
      Szybko, sprawnie, polecam:-)
      Maja strone w internecie - poszukaj przez wyszukiwarke.
    • Gość: Radek Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:02
      Aj, zapomniałem o jeszcze jednym szczególe. Po zdaniu egzaminu praktycznego
      czas oczekiwania na wydanie prawa jazdy (w Wydziale Komunikacji, któremu z
      racji zameldowania podlegasz) trwa min. 2 tygodnie (tydzień na przesłanie
      dokumentów z ośrodka egzaminacyjnego i tydzień na samo wyrobienie). Tak było u
      mnie. Czyli wyrobienie prawa jazdy w jeden miesiąc (z otrzymaniem go do ręki)
      legalnie nie jest możliwe. Być może jak dasz małą gratyfikację odpowiedniej
      osobie w Wydziale Kumunikacji, to kilka dni zaoszczędzisz, ale nie więcej.
    • Gość: !!! Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: 195.152.54.* 03.09.04, 14:18
      w majtki ;-)
    • masajka84 Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? 03.09.04, 17:28
      W Imoli o ile dobrze wiem to są przyspieszone, teorię masz w ciągu jednego
      weekendu, a jazdy możesz zrobić przez 15 dni (codziennie przez 2 godz) a
      zresztą co ja tu będę mówić ;) www.imola.com.pl tam masz wszystkie informacje,
      a ośrodek polecam :) sama robie tam kursik tylko, że w normalnym trybie :)
      • Gość: !!! Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: 195.152.54.* 03.09.04, 17:40
        chcialas powiedziec , trybiku
      • Gość: osk Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.chello.pl 03.09.04, 21:24
        30 godzin w ciągu 2 dni.Nie ma to jak "nr 1 w Wa-wie"!?!?!?!
    • Gość: Marcin Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:20
      Ja wlasnie skonczylem kurs w miesiac iskladam paiery juz do word,napisz to
      podam tobie adres i tel. kameleon4444@interia.pl
    • Gość: Marcin Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:29
      Nie polecam imoli, ai teori dobrze nie nauczysz sie w dwa dni jak torobia
      powierzchownie.Ja zaczalem toria 2,5 a juz na drugi dzien mialem pierwszy
      kontakt z samochodem.I tak na przemian.Rowne 30 dni.
      • Gość: Karola Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 07:41
        A ja byłam na szybkim w Imoli i jazdy skończylam w 15 dni, postawiłam
        warunek,że muszę w tym czasie ukończyć i nie było problemu.
        • Gość: gość Re: LUDZIE!!! GDZIE ZROBIE NAJSZYBCIEJ!!!??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 21:24
          Ja robilem w imoli przyspieszony, w 20 dni jazdy-nie moglem codziennie i zdalem
          za 1 razem na odlewniczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka