Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy SZCZECIN

27.09.04, 22:47
Bede wszystkim bardzo wdzieczna za polecenie mi jakiejs dobrej szkoly jazdy,
a dokladniej mowiac instruktora ze Szczecina. Chodzi mi o jazdy doszkalajace.
A moze ktos z Was wie takze na jakich samochodach zdaje sie tam egzamin? Z
gory dziejkuje za wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • mondayss Re: Prawo jazdy SZCZECIN 30.09.04, 21:53
      a więc :) ja zdawałam prawko w Szczecinie w lipcu i udało mi się za pierwszym
      razem :D polecam "igielskiego" bardzo dobra szkoła i przyjemni instruktorzy...
      jeździłam z wieloma i wszyscy są naprawdę świetni... a co do samochodów to
      oczywiście kochana Panda :)
      • abatko Re: Prawo jazdy SZCZECIN 05.10.04, 17:24
        Dzieki za informacje! Sprobuje u nich.
    • Gość: Agata Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.pl 12.10.04, 10:57
      Ja Ci polecam Tarczonia jest tam swietny instruktor Rafał ma niebieska Pandę i
      mówie ci idż do niego jest naprawdę dobry. Ja zadałam za 1 i moja przyjaciółka
      też.
    • Gość: egal Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:06
      JAzdy dodatkowe brałam u pana Ryszarda Hauna w Fedeńczaku. Uważam, że tylko i
      wyłącznie dzięki jego pracy w ciągu kilku godzin nauczyłam się więcej niż w
      Igielskim przez ponad 20 godzin (dokładnie 24, bo nie chcieli mi widać karty,
      twierdząc, ze jeszcze nie nadaję się na examin... Chociaż dobrze wiem, że
      chodziło tylko o kasę... jak zwykle). Ja nie polecam Igielskiego, ale jeśli już
      się zdecydowałaś, to z instruktorów polecam pana Węgrzyna i Kościerzę (chyba
      tak to się pisze ;)). Odradzam natomiast przereklamowanego pana Sz. Jeśli mu
      nie przypasujesz, to będzie Cię tyrał tak, że będziesz miała dosyć. Ja przez
      niego nie jeździłam miesiąc, bo nie miałam odwagi wsiąść do samochodu, słysząc
      jaka jestem beznadziejna, na szczęście trafiłam na ludzkiego instruktora, p.
      Węgrzyna i to on mnie wyciągnął z opresji i przywrócił mi wiarę w moje
      rzeczywiste umiejętności. Pzdr
    • Gość: Monika Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.pl 15.10.04, 12:47
      Ten Rafał od Tarczonia naprwade jest dobry. Ja miałam z nim 2 godz. i nauczył
      mnie więcej niz inni po 18. Ma chyba nazwisko Sawicki ale nie jestem pewna.
      Jest opanowany i ma fajny humor. Jak mam ci radzić to idż do niego.
    • Gość: HAnia Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: 213.155.191.* 03.07.05, 13:17
      Odswiezam,Chodzi o jazdy doszkalajace( 7 lat prawko i nie jezdzilam),najlepiej
      konkretne nazwiska instruktorow ,ktorzy naucza i nie zdoluja.Blagam o pomoc!!!
      • Gość: marika Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: 62.233.173.* 03.07.05, 17:20
        Polecam p. Mariana Lamenta, jego szkola miesci sie na Prawobrzezu w Dabiu. Jesli zainteresowana, moge podac namiary.
        • Gość: Ania Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 04.07.05, 19:43
          Tarczoń to popelina ale instruktorzy świetni i potrafią nauczyć. Rafała jest
          świetny ale i Paweł ciśnie - srebrna panda jest najleprza reszta to laicy.
          Pozdrawiam i walcie tylko do nich.
          • Gość: Grzesiiek Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:49
            Ja za to polecam AUTO - MOTO. Nie wiem jak inni instruktorzy, ale p. BULLO byl
            dla mnie swietnym instruktorem - facet po 50-tce ale zna sie na rzeczy,
            państwowy zaliczylem za piierwszym razem. Ma swoj samochod - umawiasz sie z nim
            a nie firma! Naprawde polecam! KAZDEMU!!
    • livja Re: Prawo jazdy SZCZECIN 14.07.05, 09:39
      Poszukuję dobrej PANI instruktorki w Szczecinie. Może wiecie w której szkole
      szukać ?
      • Gość: ?_XX Re: Prawo jazdy SZCZECIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:46
        Podaj maila
        • livja Re: Prawo jazdy SZCZECIN 14.07.05, 16:42
          livja@gazeta.pl
    • delir12 Re: Prawo jazdy 24.02.17, 23:48

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka