Dodaj do ulubionych

Losowanie manewrów - fikcja?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:16
Witam wszystkich! Czy mozecie mi powiedziec jak to jest z losowaniem
manewrow? Do tej pory myslalem, ze kazdy oddzielnie losuje manewry dla siebie
a w rzeczywistosci jest tak, ze pierwsza osoba z grupy zdajacej np. o
godzinie 17.00 losuje manewry dla wszystkich. Czy to prawda czy losowaliscie
manewry kazdy osobno? Pozdrawiam wszystkich zdajacych wkrotce :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoła Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:10
      losuje jedna osoba dla całej grupy. Wszędzie tak jest.
      • Gość: rax Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.12.04, 20:31
        prawda .. dodatkowo nigdy nie losuje zawracania na 3 :PPP
    • Gość: egal Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:47
      To źle myślałeś. Wszędzie tak jest i zawsze było, że losuje pierwsza osoba z
      grupy, żeby każdy miał równe szanse.
    • Gość: n Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 26.12.04, 22:22
      Pierwsza osoba z listy (w danej grupie z określonej godziny/sale)losuje zad.
      tylko dla tej grupy os. zdajacych.
      • Gość: Monia1986 Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:17
        Ja raz miałam zawracanie
        • Gość: rex Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.12.04, 15:40
          Byłem w WORDZie z 10 razy i nigdy nie widziałem żeby ktokoleiwk wykonywał ten
          manewr .. Teoretycznie jest najlatwiejszy stad to podejrzenie ze celowo nie
          jest losowany jednak skoro Ty tak piszesz ?? to OK
          • Gość: Monika Re: Losowanie manewrów - fikcja? IP: 212.160.172.* 31.12.04, 09:44
            Ja zdawałam 4 razy i za każdym razem został wylosowany inny zestaw. w jednym z
            nich było zawracanie...( chyba jak zdawałm pierwszy raz)
            • Gość: Mysha Gorka i zawracanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:57
              Powiem Wam tylko, ze na Odlewniczej gorka i zawracanie zdarzaja sie baaaardzo
              rzadko, naprawde. A szkoda ... :(
              • Gość: 5 Re: Gorka i zawracanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:11
                Moim zdaniem dopiero bede zdawał ale , zawracnie moze i jest łatwe ale wiecie co
                robi stres czy nerwy na egzaminie. Tak naprawde zawsze jest jakaś trudność.
                zawszebałem sie zawracania ale po kilku razachnie widze w tm trudności. szczerze
                mówiąc to chciałbym trafić na zawracanie i podjazd. Ale wydaje mi sie ze raczej
                nie bede miał tego szczescia pozatym macie racje byłem ostatnio w wordzie w
                bielsku i stałem tam z 45min i racja było kilka grup i w sumie to wiekszość
                losowała koperrte. A właśnie jak jest z tym losowanie. . To są normalne losy czy
                jak??
                • Gość: Margharita Re: Gorka i zawracanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:41
                  to nie sa normalne losy niestety i nie masz pewnosci, ze wszystkie losy nie
                  zawieraja jednego zestawu. Z tego co widze to najczesciej jest luk, skosne i
                  koperta. egzaminatorom jest wygodniej co beda podjezdzac do gorki czy do
                  zawracania? Poza tym to sa dwa najlatwiejsze manewry i to tez im nie po
                  drodze... :)
                  • Gość: 5 Re: Gorka i zawracanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:02
                    Ale jak wygląda losowanie mogłbys to jakoś opisac wiem ze co ośrodek to inny no
                    ale. Wiem ze u nas pare razy goscie z klasy wylosowali ukosny + podjazd i
                    podiazd i zawracanie
                    • Gość: 5 Re: Gorka i zawracanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:05
                      moim zdaniem to troche głupie ulewac na placu. Wogule to powinien byc plac na
                      miesie , np jedziesz i instruktor ci mowi proszę tu zaparkować przecież na w
                      samochodzie pedały więc zawsze moze zachamować. Tak samo dziwi mnie to wjerzanie
                      rze 1 korekt. Bedąc kierowcą nieo okłamujmy się na początku lub przy zmianie
                      auta każdy z kierowców robi to powoli i na kilka razy czasem az staje sie to
                      denerwujace.
                    • Gość: I Re: Gorka i zawracanie IP: *.ols.vectranet.pl 01.01.05, 21:07
                      Zdałam za 3 razem za pierwszm razem na łuku za daleko zatrzamałąm się nie
                      pamietam co jeszcze było 2 razem zawracanie i byłam na mieście, a za trzecim
                      razem górka i koperta no i mam prawko i jeżdzę. pa powodzenia.
                      • Gość: ciekaw Re: Gorka i zawracanie IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.01.05, 22:17
                        Zdalem niespelna tydzien temu za pierwszym razem i musze powiedziec ze trafilem
                        na stzrasnize uprzejmego egzaminatora

Poprosil dziewczyne o wylosowanie byly to kartoniki ze schematami manewrow
                        rozlozyl je w wachalrzyk pokazal, ze sa kompletne zwinal potasowal
                        odwrocil...trafilo sie skosne i porstopadly tylem, ludzie zaczeli pojekiwac eee
                        uuu yyy a egzamintor mowi " "latwy zestaw" ale jak chcecie moze losowac
                        inny...?:) no to juz zostal ten udlao sie pzrebrnac, na miescie tez nie mial
                        uwag..

Naprawde milo wpsominam egzamin mimo 39 stopniowej goraczki, ktore odeszla z
                        chwila wsiadania do samochodu i wrocila rownoczesnie z opuszczeniem auta ;)
                  • Gość: Monika Re: Gorka i zawracanie IP: 212.160.172.* 03.01.05, 11:39
                    łuk jest obowiązkowy!!!!
                    a co do manewrów ja przez 4 razy trafiłam na wszystkie możliwe wiec to co
                    mówisz chyba nie jest prawdą. Poza tym jak sie nie mylę to manewr zawracania
                    jest tylko w jednym zestawie, podobnie jak ruszanie na wzniesieniu. inne moga
                    wystapić w innych zestawach. Z resztą zestawy są podane w książce z testami
                    • Gość: Arti Re: Gorka i zawracanie IP: *.bloknet.org / *.org 03.01.05, 21:25
                      Brawo Monika jesteś czujna, masz rację mówiąc, że ludzie bajki tutaj piszą. Ty
                      także nie mogłaś trafić wszystkich zestawów podczas swoich czterech egzaminów,
                      bo zestawów jest w sumie 6 (sześć). W każdym zestawie są 2 zadania, każde
                      zadanie występuje dwukrotnie (w dwóch zestawach). Nie ma takiego zestawu:
                      ruszanie na wzniesieniu i zawracanie. Dla "leniuszków" przypomnę jak wyglądają
                      zestawy egzaminacyjne:
                      zestaw nr 1 - parkowanie skośne i parkowanie prostopadłe (wjazd tyłem)
                      zestaw nr 2 - parkowanie skośne i parkowanie równoległe
                      zestaw nr 3 - parkowanie prostopadłe (wjazd przodem) i zawracanie
                      zestaw nr 4 - parkowanie prostopadłe (wjazd przodem) i ruszanie na wzniesieniu
                      zestaw nr 5 - parkowanie równoległe i ruszanie na wzniesieniu
                      zestaw nr 6 - parkowanie prostopadłe (wjazd tyłem) i zawracanie
                      Doadam tylko że zarówno numeracja zestawów jak i zadania w zestawach, nie mogą
                      być dowolnie zmieniane, są poprostu stałe.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Monika Re: Gorka i zawracanie IP: 212.160.172.* 04.01.05, 08:45
                        Żle sie wyraziłam. Chodziło mi że trafiłam na chyba wszytkie manewry, skośne
                        tyłem, przodem, równoległe, zawracanie i górkę, a zestawy oczywisnie nie
                        wszystkie możliwe ale 4 rózne. Mój błąd, źle się wysłowiłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka