Gość: adrija IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.05, 18:52 egzaminu tym wiecej pacholkow przewracam,sama nie wiem co sie ze mna dzieje ; jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mistrzyni Re: Im blizej IP: *.ec.pl 21.05.05, 19:52 Nic się nie martw, to poprostu są nerwy, naturalne zachowanie każdego kursanta. Nie chcę Cię załamywać, ale na egzaminie, gdy wejdziesz na placyk będą jeszcze większe nerwy, że już nie wspomnę o chwili, gdy włączysz stacyjkę, by ruszyć po łuku. Pytanie, czy jesteś w stanie to opanować...? Jeśli tak, to napewno wszystko będzie OK, a jeżeli nie, to zdasz za kolejnym razem i nie ma się czym przejmować ;-) Poćwicz spokojnie i nic na siłę! POWODZENIA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Im blizej 21.05.05, 21:07 Gość portalu: mistrzyni napisał(a): > Nic się nie martw, to poprostu są nerwy, naturalne zachowanie każdego kursanta. > > Nie chcę Cię załamywać, ale na egzaminie, gdy wejdziesz na placyk będą jeszcze > większe nerwy, że już nie wspomnę o chwili, gdy włączysz stacyjkę, by ruszyć po > > łuku. Pytanie, czy jesteś w stanie to opanować...? Jeśli tak, to napewno > wszystko będzie OK, a jeżeli nie, to zdasz za kolejnym razem i nie ma się czym > przejmować ;-) Poćwicz spokojnie i nic na siłę! POWODZENIA :-) Hehe,no to dziewczyne pocieszyłaś...;P Co do examu to przede wszystkim staraj sie byc opanowana i wiedzieć swoje-dużo jeździłaś,znasz na pewno trasy,nie daj po soobie poznac stresu i pamiętaj,że to tak jak z maturą-można zdawać aż sie uda..;) A teraz potrącasz słupki bo pewnie za dużo rzeczy chcesz robic naraz-uspokój się,przeanalizuj co w jakim manewrze powinno byc po koleji,ewentualnie napisz na kartce i tego się trzymaj.Podobno dobre efekty daje też myślenie o manewrach,wykonywanie ich w myslach. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś