Dodaj do ulubionych

jest piekny....

IP: *.aster.pl 15.06.05, 16:08
jest Francuzem i ma to "cos" .... a nazywa sie Peugeot 206 Mistral...........
i od dzis jest moj :-)
Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • tszche Re: jest piekny.... 15.06.05, 16:58
      To kiedy przyjedziesz się nim pochwalić ;-)

Sz"Che"Pan
      • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.aster.pl 15.06.05, 18:39
        Czesc,
        jak poznam trase, ktora sie jedzie na Powstancow :-) dzis przejezdzalam kolo
        powstancow i straszne tam korki... jakies tory chyba instalowali i wszystko
        stalo:-) BTW: czy pisales do mnie ostatnimi czasy? chodzi mi o maile ??
        Pozdrowionka, k.
    • Gość: murzynzkokosem Re: jest piekny.... IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 17:39
      strasznie sztampowy...cos jak skoda :]
      • Gość: An Re: jest piekny.... IP: 195.8.101.* 16.06.05, 10:22
        Kleo gratuluję ci zakupu autka ! Też bym tak chciała ale mam nadzieję, że może
        w przyszłym roku ...
        A jakiego jest koloru ? Też mi się te autka podobają
        teraz to dopiero zaczniesz śmigać po Wawie i życze ci szerokiej niezakorkowanej
        drogi
        • Gość: do An Re: jest piekny.... IP: *.aster.pl 16.06.05, 19:10
          Dziekuje An. Wlasnie dzis sama przyjechalam z Ul. Modlinskiej na Stegny w ta
          ulewe i to w godzinach szczytu ... Kawal drogi :-) wogole sie nie balam...
          tylko moj facet mowil, kto Ci dal prawo jazdy ?? powiedzial, ze mam kiepska
          technike jazdy :-) ale egzaminator tez tak powiedzial :-) z czasem sie naucze,
          wazne, ze nie boje sie jezdzic :-) i zaparkowalam tez sama na parkingu :-)
          Pozdrwionka, k.
          • aniak93 Re: jest piekny.... 16.06.05, 19:20
            o kochana :))) ul.Modlińską przejeźdzałaś, ja niedaleko mieszkam:))) gratuluję
            posiadania autka.To super sprawa:)) ja narazie moge pomarzyć co najwyzej o
            seicento :)))))
          • Gość: An Re: jest piekny.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 22:02
            O to przeszłaś niezły chrzest !!!!
            nie przejmuj się technikę można poprawić, ważne że nie boisz sie jeździć !
            Ja też się niemało nasłuchałam teraz dojrzewam żeby pojeździć sama
            Pozdrawiam

• Gość: kleo Re: jest piekny.... IP: *.aster.pl 16.06.05, 22:22
              bylo niezle :-) zastanawialam sie wczoraj czy sie odwazyc, ale stwierdzilam, ze
              musze zaczac szybko jezdzic, bo to juz miesiac odkad zdalam egzamin i niedlugo
              zapomne... tez tak mysle, ze z technika bedzie lepiej jak troche pojezdze... na
              razie wazne, ze jezdze przepisowo i nie stanowie zagrozenia dla innych :-) a
              przepisy drogowe to moj konik :-) An, sprobuj sama, jesli wolisz to na razie
              krotkie trasy, jakies kolko kolo domu, ale nie ma to jak samodzielna jazda.
              Tylko oczy trzeba miec naokolo glowy. Dzis na skrzyzowaniu wymusil na mnie
              pierwszenstwo taki jeden i jakbym nie zaczela hamowac to by bylo buuum:-)
              Pozdrowionka, k.
              • yunnan Re: jest piekny.... 17.06.05, 09:54
                przede wszystkim NIE MA SIĘ CO BAĆ !!!
                ważne zeby po egzaminie jeździć...dużo jeździć bo jak się robi przerwy to
                pojawia się strach i zanikają nabyte umiejętnośc....na początku przerwa miesiąc
                później dwa i nawet się człowiek nie obejrzy a prawo jazdy kurzem obrośnie...a
                prawda jest taka że po kursie w młodym kierowcy jest i odwaga i troszkę
                wiedzy...umiejętności i technika przyjdą z czasem...
                • yunnan Re: jest piekny.... 17.06.05, 10:04
                  a...i jeszcze jedno
                  trzeba starać się jeździć samodzielnie czyli samemu
                  bo jak jest jeszcze obok ktoś to daje fałszywe poczucie bezpieczeństwa
                  i kierowca nie wymaga od siebie tylko podświadomie czeka na pomoc...nie daj
                  Boże jak ma sie w domu innstruktora...hehe...strzał do własnej bramki ale to
                  fakt...siedzi taki obok, podpowiada, poucza (w dobrej wierze) a przed
                  zatrzymaniem wciska nogi w podłogę, kopie dywanik, wycieraczki włącza albo co
                  gorsze zagląda do nie swojego lusterka...skrzywienie zawodowe...

ale dopiero jazda jest jak jedzie dwóch [lub więcej] instruktorów samochodem do
                  nauki jazdy..heheh...sprzęgło sobie pomagaja puszczać ...ostrzegają
                  wzajemnie..."tu masz samochód z lewej"..."zredukiuj na dwójkę" itd itd...komedia
                  • Gość: kleo Re: jest piekny....do yunnan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:52
                    niestety, albo stety nie mam w domu instruktora... :-) a skad takie
                    spostrzezenia odnosnie instruktorow ?? :-) sam moze jestes instruktorem ?
                    Pozdrowionka, kleo.
                • Gość: kleo Re: jest piekny....do yunnan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:41
                  Czesc, dzieki za mile slowa otuchy i za rady :-) ma wlasnie taki zamiar -duzo
                  jezdzic :-) dzis tez juz sobie pojezdzilam troche, co prawda jezdze przepisowa
                  50-tka, ale prawym pasem, wiec nikogo nie denerwuje ... to prawda -odwazna to
                  ja jestem :-) natomiast czy ja jestem mlodym kierowca to juz jest wzgledne ...
                  zalezy co kto uwaza za mlody..ale na pewno jestem swiezo upieczonym kierowca :-
                  ) Pozdrowionka i milego dnia, kleo.
                  • yunnan Re: jest piekny....do kleo 17.06.05, 13:07
                    to co piszę wynika z mojej praktyki...
                    50km/godz. i prawy pas to tylko właściwa postawa i ułatwienie sobie zadania...a
                    poza tym sposób na wzgledny spokój i komfort na drodze bo na prawym pasie nikt
                    cie nie będzie poganiał a nie ma nic bardziej denerwującego jak "ślimaki" na
                    lewym pasie...sama zobaczysz jak zdobedziesz nieco rutyny i umiejętności...

a "ślimaki"...to w odniesieniu do tych odcinków na których prędkośc podniesiono
                    do np. 70 czy 80km/godz. a ktoś sobie "pomyka" 35-40km/godz pomimo dobrych
                    warunków...
                    • Gość: kleo Re: jest piekny....do yunnan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:37
                      no oczywiscie tam, gdzie mozna jechac 80-tka to ja jade albo cos okolo :-) ale
                      i tak wole jechac prawym pasem :-)
                      • Gość: jola Re: jest piekny....do yunnan IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 14:13
                        Kleo, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!
                        Teraz nic, tylko uważaj mocno na siebie i dbaj o to fajne cacko!!!!!
                        szerokiej samodzielnej drogi Ci sle.
                        • Gość: kleo Re: jest piekny....do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:55
                          Jolu, dziekuje bardzo !!! Bede uwazac :-) Pozdrowionka i buziaki :-)
                          • tszche Re: jest piekny....do kleo 17.06.05, 16:13
                            Jakich to czasów się doczekałem. Kobiety dominują za kierownicą. Kupują
                            francuskie autka a mnie nawet nie stać na rower. ;-)
                            Buuuuuuuu!!!

Sz"Che"Pan

• Gość: kleo Re: jest piekny....do tszche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:17
                              Nie martw sie Szczepan :-) Ja ciezko pracowalam na swoje autko -w dwoch pracach
                              przez jakis czas... ale nie da sie ukryc, ze nadchodzi era kobiet :-)
                              Pozdrowionka, k.
                              • tszche Re: jest piekny....do kleo 17.06.05, 17:27
                                Nic tylko się załamać ;-)

Tak a propos kobiet za kierownicą, to pozwole sobie przedstawić relacje jednej
                                z egzaminowanych dzisiaj dziewczyn. Bardzo mnie rozbawiła.

Otóż wracając do ośrodka kursantka zatrzymała się przy skręcie w lewo na
                                zielonej strzałce, a ponieważ był duży ruch (pieszy, rowerowy i samochodowy)
                                zatrzymanie trwało kilka sekund. Po upływie pierwszej sekundy dziewczyna słyszy
                                donośny sygnał klaksonu z tyłu. Rozgląda się, to samo czyni siedzący obok
                                egzaminator.
                                Po chwili z lewej wyprzedza ją (z środkowego pasa skręcając w prawo) kobieta za
                                kierownicą (nieuważając zupełnie na pieszych i innych) i pozdrawia kursantkę
                                środkowym palcem.

• Gość: An Re: jest piekny....do Tszche IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 20:24
                                  Szczepan, a ty jesteś pewnien że chodziło o kobietę ?

No i co było dalej ? zdała ?
                                  • tszche Re: jest piekny....do Tszche 18.06.05, 18:36
                                    Dziewczyna zdała, bo to było już przy skrzyżowaniu Powstańców i Piastów.
                                    A ta osoba za kierownicą to była kobieta, bo wersje egzaminowanej i
                                    egzaminatora się pokrywały.

I proszę Was bardzo - nie róbcie tak jak ta pani ;-)

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: niki Re: jest piekny....do Tszche IP: *.chello.pl 18.06.05, 21:07
                                      Ale może pozdrowienia były dla egzaminatora?;)))
                                      • tszche Re: jest piekny....do niki 19.06.05, 09:36
                                        Jak byłyby dla ezgzaminatora, to wyprzedzałaby po chodniku z prawej (tzn. od
                                        strony pasażera) (to taka moja dedukcja)
                                        A tak wogóle to bez względu kogo się tyczyły pozdrowienia, to ich forma była
                                        naganna.

Sz"Che"Pan
                                    • Gość: kleo Re: jest piekny....do Tszche IP: *.aster.pl 19.06.05, 10:45
                                      Szczepan, nie bede "pozdrawiac kierowcow" -obiecuje :-) Pozdrawiam, kleo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka