Dodaj do ulubionych

Zdałam!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:16
Zdałam wczoraj w Gdańsku za 2gim razem!!!:) Boze jak sie ciesze!!! W dodatku
znowu wylosowalam zestaw z prostopadlym tylem i bylam pewna ze sie nie uda a
tu taka niespodzianka!!!:) bardzo sie ciesze:)
Obserwuj wątek
    • gosbi Re: Zdałam!!! 22.06.05, 21:28
      W takim razie tylko pogratulować! Mi do egzaminu jeszcze troche zostało ale jak
      czytam wypociny na tym forum to już się boje :)

pzdr.
      • Gość: roxy Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:11
        Tez sie balam a wlasciwie bylam przerazona - najbardziej nie moglam patrzec na
        te watki : ZDALAM!! a teraz sama taki napisalam:P
      • Gość: Krystian Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:34
        gosbi skoro uważasz że są to wypociny to po co czytasz?? nie rozumiem??
        Roxy wielkie gratualacje dla Ciebie:-)
        • Gość: roxy Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:48
          Bardzo dziekuje:)
        • Gość: Gosbi Re: Krystian bez nerw! IP: *.idea.pl 23.06.05, 23:30
          O rany! Źle się wyraziłam. Miałam na myśli to, że wszyscy jesteśmy w stresie i
          męczymy się żeby zdać to cholerne prawko i mieć to za sobą... Nie ma o co się
          burzyć...
          Pzdr.
          • Gość: Krystian Re: Krystian bez nerw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:13
            Gosbi ok;-)
            Również pozdrawiam
    • Gość: wom Re: Zdałam!!! IP: 193.0.70.* 23.06.05, 00:34
      GRATULACJE !!!
    • Gość: jola Re: Zdałam!!! IP: *.devs.futuro.pl 28.06.05, 12:00
      Znam uczucie radości po zdanym egzaminie i bardzo Ci gratuluję!!!!!!!!!
      Szerokiej drogi i gumowych słupów!!!!
      • Gość: charlie Re: Zdałam!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 14:04
        Roxy gratuluję z całego serduszka, wiem jak to jest cudownie zdać, zwłaszcza za
        kolejnym razem, kiedy po pierwszym ma się niezbyt miłe wspomnienia:)
        Szerokiej drogi :)
        • Gość: roxy Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:32
          Bardzo wszystkim dziekuje za miłe słowa:) Jestescie naprawde kochani:)
    • Gość: greg Re: Zdałam!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 29.06.05, 00:37
      ludzie nie osmieszajcie sie zdalam znam uczucie radosci itp to jest jakis
      chory absurd tylko w polsce robi sie z tego niewiadomo co i czeka miesiacasmi
      jedni tacy jak wy trzesa portkami zeby innym brzuchy rosly zdawac to mozna np
      mature
      a nie tam jakies glupie prawojazdy w cywilizowanych krajach uprawnienia sie
      nabywa ucza jezdzic i masz
      • Gość: charlie Re: Zdałam!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 10:08
        Co nie znaczy, że nie można się cieszyć z jakiegoś osiągnięcia, i nie ważne czy
        jest to matura ( z której cieszę się 100 razy mniej niż z prawka ;P) , czy
        prawo jazdy, czy wygrana w konkursie szydełkowania :)
        Nie rozumiem twojego toku myślenia.

A swoją drogą jak widzę czyjąś wypowiedź i te jego "cywilizowane kraje" to za
        przeproszeniem, ale mam ochotę zwracać dzisiejsze śniadanie. Nie podoba ci się
        cywilizacja tego kraju? Granice ponoć są już otwarte....

Pozdrawiam tych co się jednak cieszą :)
        • Gość: greg Re: Zdałam!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 29.06.05, 10:26
          jezeli zrobienie prawa jest osiagnieciem to gratuluje polska jest smiesznym
          krajem gdzie tworzy sie sztuczne problemy dla napychania kieszeni nie ma drog
          do jazdy samochodem za to zdobycie prawa jazdy graniczy z sukcesenm zyciowym
          gdzie sie placi kase i traktuja cie jak smiecia gdzie indziej natomiast sa
          autostrady drogi jak lustro a uprawnienia na rowni z kursem szydelkowania
          • Gość: roxy Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:17
            tak sie sklada ze mature tez zdalam i cieszylam sie znacznie mniej bo sie tego
            spodziewalam. Poza tym musialam zdac prawko teraz bo wyjezdzam na dlugo i nie
            spodziewalam sie ze zdaze - zreszta co ci bede tlumaczyc i tak nic nie
            zrozumiesz i zaraz napiszesz kolejna bezsensowana wypowiedz. Zazdroscisz komus
            tej radosci? Bo innego powodu nie widze.
            • Gość: Nika Re: Zdałam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:56
              Rozumiem twoją radość.Sama cieszę się do dzisiaj,chociąż od egzaminu upłyneło
              już 1,5 roku.Czy się zda maturę można przewidzieć,ale czy się zda na prawko
              to już nie.Moja mama stwierdziła ,że mniej cieszyła się kiedy obroniła doktorat,
              niż po moim zdanym egzaminie na prawko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka