Dodaj do ulubionych

Którą auto szkołę wybrać w Warszawie?

07.07.05, 11:51
Witam!!
Chciałabym rozpocząć kurs na prawojazdy kat.B i zupełnie nie wiem którą szkołę
wybrać. Na rynku warszawskim jest tak wiele ośrodków, że trudno się
zdecydować. Może ktoś mi podpowie lub podzieli sie doświadczeniem gdzie znajde
dobrą szkołe.
Obserwuj wątek
    • Gość: AK Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 19:24
      Polecam babską szkołę na Mokotowie, dzięki instruktorce z tego ośrodka zdałam 2
      dni temu za pierwszym razem na Bemowie. Polecam, bo warto
      AK
      • Gość: miki Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 22:12
        chyba ci się w głowie przewróciło
        • j0204 Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? 08.07.05, 10:16

ja moge Ci polecić Egidę.
          wyjeżdziłąm tam sporo godzin z panem Arturem.
          placyk mają na tyłach Ośrodka Egzaminacyjnego i jest on lustrzanym odbiciem jak
          na egzaminie.
          jazdy były bardzo miłe i bezstresowe.

www.egida.polbox.pl/
          pozdrawaim i trafnego wyboru Ci slę
          jola.

• Gość: AK Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 17:31
          Z jakiego powodu???
          • Gość: syon Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.chello.pl 09.07.05, 08:32
            ja polecam Auto-Jazde na bemowie naprawde bezstresowa nauka a placyk tez
            rewelka tylko nieco daleko ale spoko
            • Gość: Wrok Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 22:22
              Na Ochocie znajduje się również IMOLA a tam uczą 3 instruktorki, polecam-było
              OK na kursie u nich.
      • Gość: pati dot. babska szkoła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 09:31
        czy mogłabym prosic o namiary na babską szkołe na Mokotowie? A może jest takowa
        na Ochocie?
        • Gość: AK Re: dot. babska szkoła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 20:47
          Nie wiem czy jest na Ochocie taka szkoła, ale mogę Ci podać telefon do tej na
          Mokotowie: tel. 499-94-94
          Pozdrawiam
          AK
    • Gość: Ela Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:03
      a ja polecam Sarbo, mieszczą sie tuz przy ośrodku egzaminacyjnym i jeździ sie
      trasami egazminacyjnymi a poza tym instruktorzy sa świetni
      odradzam Zielony Listek - fatalna szkoła
      • Gość: bartek Re: Którą auto szkołę wybrać w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:19
        Ja polecam na Mokotowie naukę jazdy "Pod Skocznią" uczęszczałem już na teorie
        weekendową a teraz jeżdże dla mnie OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka