Dodaj do ulubionych

zestaw słupków gratis??:D

29.08.05, 23:45
Moim zdaniem - każdy nowy posiadacz prawka przy odbieraniu dokumentu prawa
jazdy powinien otrzymac zestaw słupków do parkowania na mieście:) oczywiście
gratis:) (wtedy zgodziłabym się z ceną nowych opłat za egzamin). I CO WY NA
TO? pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: luzak Re: zestaw słupków gratis??:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:39
      Widzę, że masz podobny problem...
      ciekawe jak zostałoby to odebrane
      staję na drodze, zapalam awaryjki, wystawiam trójkąt, z tylnego siedzenia
      wyjmuję zestaw słupków i ustawiam je do parkowania równoległego... bajka...

teraz coś jeszcze wymyśliłem
      na każdym skrzyżowaniu, wstrzymuję ruch, ustawiam słupki do jazdy po łuku, jadę,
      zabieram słupki i do następnej krzyżówki...

pozdrawiam :)
      • Gość: yka Re: zestaw słupków gratis??:D IP: *.chello.pl 31.08.05, 00:49
        Mylisz się, luzak, chani nie ma podobnego problemu.
        Poza tym, wyższe opłaty to nowe zasady.
        Po pierwsze, prakowanie na mieście a nie między słupkami. Jest szansa, że
        ludzie nauczą się parkować podczas kursu i słupki już nie będą potrzebne.
        Po drugie, kamery rejestrujące wizję i dźwięk podczas egzaminu. To pewnie
        najbardziej boli, bo nie będzie już można doprowadzić egzaminowanego do drgawek
        i (kto wie?) pójdzie w górę krzywa zdawalności... czego wszystkim kursantom od
        serca życzę.
        Chyba, że chani ma na zbyciu kilka słupków w swoim ośrodku i chce, póki czas,
        zrobić dobry dil...
    • Gość: była_kursantka hehehe IP: *.autocom.pl 31.08.05, 18:40
      he:) dobre
      • Gość: bc Re: hehehe IP: *.aster.pl 31.08.05, 23:35
        super pomysl z tymi slupkami :-)) w koncu nas uczyli parkowania na slupki, wiec
        czemu tego nie wykorzystac w praktyce, na miescie :)))))
    • chani-nr1 :D 31.08.05, 23:12
      to nie deal - nie pracuję w ośrodku ( a może to szkoda;) - dopiero co dostałam
      prawko):D. Ale niezłe by to było dostać taki prezent za zdany egzamin. Fakt -
      przy zmianie ceny za egzam zmieni się też forma egzaminu i słupki przejdą do
      historii... Szczęściarze z tych co nie będa z dokładnością wręcz do milimetrów
      parkowac aut według słupków na placu:). Ale pomarzyć też fajan rzecz - pozdrawiam:)
      • Gość: Lisa Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:31
        jestem za <lol>! I mam już w glowie obraz jak z "Jasia Fasoli" - parkuję - bieg
        na luz, ręczny - otwieram bagażnik i wyciągam stamtąd słupki z podstaweczkami,
        które skrupulatnie i cierpliwie przysuwam i odsuwam, by było jak
        najprecyzyjniej <lol2>, po czym odchodzę na odległość i mądrze patrzę czy
        dobrze stoją, a gdy coś nie pasuje- manipuluję i ustawiam dalej, a na parkingu
        przy supermarkecie kolejka przeklinających kierowców, którym of kors tarasuję
        wjazd... ;D.
        • Gość: jola_wroc Re: :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 15:41
          :))) heh. dobre
        • Gość: wojtas Re: :D IP: *.aster.pl 02.09.05, 20:34
          zajebiste !! :-) a moze tak napiszemy petycje do worda, ze skoro egzaminuja z
          parkowania na slupkach to zadamy slupkow do parkowania na miescie ;-))
          • Gość: Lisa Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:47
            No chociażby na okres próbny - 3- 6 miesięcy na wprawę <lol>, z możliwością
            przedłużenia o kolejny czas po przekroczeniu limitowanych (3 stłuczek/mies)
            <lol2> aż do wyzerowania konta 'zahaczonych pojazdów' hihi
          • chani-nr1 JESTEM ZA!!! 03.09.05, 18:43
            Bo bez słupków parkowac, to aż strach... jeszcze jak masz większe auto....:D
    • Gość: Ja Re: zestaw słupków gratis??:D IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.09.05, 10:46
      Plac to glupota ! przeciesz nigdy nie bedziesz miec takiej sytualcju jak na
      placu co do cm...Albo niech na wszystkich parkingach wjeb** slupki :P wtedy sie
      zgodze co do placu !
      • Gość: joł Re: zestaw słupków gratis??:D IP: 212.189.1.* 19.10.05, 02:07
        lepiej wpakować się w tył jakiegoś pięknego mercedesa na parkingu...he he
        • Gość: Sheila Re: zestaw słupków gratis??:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 00:21
          Albo tak jak ja, w elegancke autko z literkami CD ( korpus dyplomatyczny) :D Na
          szczęście wielkich strat nie uczyniłam, a panowie dyplomaci byli wyrozumiali :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka