emillaa 01.09.05, 22:49 czy to prawda ze od pazdziernika drozeje kurs na prawo jazdy, jezeli tak to o ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 :) 01.09.05, 23:01 jak dotąd od 4go października ma zdrożec tylko egzamin na prawko - z 74 zeta na 150 praktyczny i z 20 na 35 teoretyczny (i zmienia sie tez forma egzaminu praktycznego - na palcu ma byc tylko jazda po łuku,a reszta na mieście) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIECZOOR Re: koszt kursu IP: *.rybnet.pl 02.09.05, 20:23 Śłyszałem w tv że cena ma podchodzić nawet pod 2000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk Re: koszt kursu IP: *.chello.pl 03.09.05, 16:50 Nic nie drożeje, nic się nie zmienia - Ministerstwo Infrastruktury wycofuje się rakiem z zapowiedzianych zmian pod presją dyrektorów WORD-ów i MORD-ów.Następny podany ew. termin to początek 2006 roku. Ciekawe, jak w okresie zimowym przygotują nowe place manewrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: koszt kursu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:39 Hej, hej, a czy to jest informacja pewna na 100%?? Skad to wiesz, bo na stronie ministerstwa takiej informacji nie znalazlam, a to dla mnie wazne, bo wlasnie mam zdawac egzamin na przelomie wrzesnia i pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi Re: koszt kursu IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 18:36 to jest pewne - ja pracuje w osrodku szkolenia i zadnych zmian na razie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
satinka Re: koszt kursu 16.09.05, 21:49 Hmmm więc jak będzie z tym placem? tylko łuk? czy na razie normalnie? ja już się pogubiłam. mam wrażenie, że dziennikarze narobili tylko zamieszania, bo mieli sezon ogórkowy Odpowiedz Link Zgłoś