Dodaj do ulubionych

zdaje w piatek

IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 15:04
i boje sie jak diabli,ze powywracam te piekielne słupki:)
mam pytanie ile dokupujecie jazd po kursie?
Obserwuj wątek
    • Gość: dada Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:23
      Ja dokupiłam dość dużo, ale miałam sporą przerwę po kursie. Moim zdaniem,
      trochę zależy to od tego, ile da się ich "wsadzić" w wolny czas instruktora -
      im więcej, tym lepiej. Po prostu będziesz się pewniej czuć. Aha, i dobrze jest
      jexdzić jak najczęściej - im krótsze masz przerwy między jazdami, tym lepiej.
      Ja jeździłam trzy razy w tygodniu po 2 godziny, 2 godziny na dzień przed
      egzaminem i jeszcze trzy godziny w dniu egzaminu:))) Ale zależy, jak Ci idzie
      jazda...z reguły powinin wystarczyć pakiet 6-10 godzin:))) Ale to zależy od
      Twoich umiejętności. w każdym razie myślę, że im więcej, tym lepiej;)))
    • Gość: dada... Re:ale skoro w piątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:24
      To spróbuj koniecznie jeszcze dzisiaj, jutro iw piątek, jeśli da radę. Będziesz
      się pewniej czuć, a to połowa sukcesu!!!!
      • Gość: she Re:ale skoro w piątek... IP: 83.238.147.* 21.09.05, 16:47
        Tak jest!! Ja też się zgadzam, że jak się jest pewnym siebie, to znacznie
        łatwiej przełknąc ten "stresik"..:) wykup sobie coś przed samym egzaminem -
        mnij czasu na nrwy:P

Powodzenia!!
        • Gość: aricia Re:ale skoro w piątek... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 21.09.05, 18:04
          hm.. ja wykupiłam sobie 1 godzine a egzamin mam jutro...
    • chani-nr1 Re: zdaje w piatek 21.09.05, 18:43
      hej, ja jeździłam po 8-10 h w tygodniu 9 w sumie w trzy i poł tygodnia
      wyjeździłąm całe 30 h) i dokupiłam 6h przed egzaminem (też zdawałam w piatek,
      więc jeździłam we wtorek, środe i czwartek po 2 h - w tym 2h na placu. zdałam za
      pierwszym razem, czego i Tobie życzę!!!
    • Gość: monia Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:48
      ja wykupiłam sobie dwie dodatkowe godzinki..i tyle starczylo bo zadalam za
      pierwszym razem...i Tobiea.bc tez tego zycze..odezwij sie jak juz zdasz ok?
      • Gość: kasia Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:21
        ja wykupiłam sobie 2 godzinki na placu i placyk zdałam ,niestety nie wykupiłam
        na miasto i czułam sie niepewnie bo na miescie ostatnia jazde miałam 3 tygodnie
        przed egzaminem jak nie wiecej i niestety oblałam . Teraz czekam na kolejny
        termin i wykupiłam sobie 4 godzinki miasta i 2 placu ... zobaczymy co z tego
        wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka