Gość: a.bc IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 15:04 i boje sie jak diabli,ze powywracam te piekielne słupki:) mam pytanie ile dokupujecie jazd po kursie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dada Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:23 Ja dokupiłam dość dużo, ale miałam sporą przerwę po kursie. Moim zdaniem, trochę zależy to od tego, ile da się ich "wsadzić" w wolny czas instruktora - im więcej, tym lepiej. Po prostu będziesz się pewniej czuć. Aha, i dobrze jest jexdzić jak najczęściej - im krótsze masz przerwy między jazdami, tym lepiej. Ja jeździłam trzy razy w tygodniu po 2 godziny, 2 godziny na dzień przed egzaminem i jeszcze trzy godziny w dniu egzaminu:))) Ale zależy, jak Ci idzie jazda...z reguły powinin wystarczyć pakiet 6-10 godzin:))) Ale to zależy od Twoich umiejętności. w każdym razie myślę, że im więcej, tym lepiej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada... Re:ale skoro w piątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:24 To spróbuj koniecznie jeszcze dzisiaj, jutro iw piątek, jeśli da radę. Będziesz się pewniej czuć, a to połowa sukcesu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re:ale skoro w piątek... IP: 83.238.147.* 21.09.05, 16:47 Tak jest!! Ja też się zgadzam, że jak się jest pewnym siebie, to znacznie łatwiej przełknąc ten "stresik"..:) wykup sobie coś przed samym egzaminem - mnij czasu na nrwy:P Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aricia Re:ale skoro w piątek... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 21.09.05, 18:04 hm.. ja wykupiłam sobie 1 godzine a egzamin mam jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: zdaje w piatek 21.09.05, 18:43 hej, ja jeździłam po 8-10 h w tygodniu 9 w sumie w trzy i poł tygodnia wyjeździłąm całe 30 h) i dokupiłam 6h przed egzaminem (też zdawałam w piatek, więc jeździłam we wtorek, środe i czwartek po 2 h - w tym 2h na placu. zdałam za pierwszym razem, czego i Tobie życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:48 ja wykupiłam sobie dwie dodatkowe godzinki..i tyle starczylo bo zadalam za pierwszym razem...i Tobiea.bc tez tego zycze..odezwij sie jak juz zdasz ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zdaje w piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:21 ja wykupiłam sobie 2 godzinki na placu i placyk zdałam ,niestety nie wykupiłam na miasto i czułam sie niepewnie bo na miescie ostatnia jazde miałam 3 tygodnie przed egzaminem jak nie wiecej i niestety oblałam . Teraz czekam na kolejny termin i wykupiłam sobie 4 godzinki miasta i 2 placu ... zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś