Dodaj do ulubionych

!! !! !! OBLAŁAM !! !! !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:17
Hej Ludzie !!
Ten dzień dosięgnął i mnie. Oblałam egzamin na prawko jazdy kat.B.
Testy: 1 błąd.
Plac: 0 błędów.
Miasto: porażka.
Ale wiecie co. Nie jestem na siebie zła, za to, że oblałam. Po prostu jestem
troszke zmartwiona tym, żezawiodłam mojego instruktora, ale...
Teraz, jeśli przy drugim podejściu wyjade na miasto, postaram się nie
popełniać tych błędów, co na pierwszym egzaminie i skoryguje, je tak żeby było
dobrze bo wiem jakei błędy popełniłam. Ale to jeszcze przede mną, wieć
trzymajcie kciuki.
Obserwuj wątek
    • cokolwiekbadz Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 23.09.05, 10:19
      następnym razem będzie lepiej :-) a jakie błędy popełniłaś?
      • Gość: automaniaczka Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:22
        a na czym oblalas ??
        • Gość: Yoo Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06
          W sumie nie wiem jakie błęy popełniłam, bo "mój" egzminator nie mówił mi o nich
          wprost, ale czułam, że na rondzie było coś nie tak; na trujce nie wchodzi się w
          zakręty; no i nie wiem dalczego nie zaliczył mi awawryjnego ;/ w podsumowaniu
          mój istrukror jak się dowiedział, kto mnie egzaminował, to powiedzial: "Na
          gorszą szuje trafic nie mogłaś. On oblewa za nic. Możesz nie zrobić a on Ci
          litanie wypisze, co zrobiłaś źle". Ale wiem,ze to nei tylko wina pana S. i ja
          też się do tego przyłożyłam. Będzie dobrze :)
          • Gość: GtFik Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:20
            bardzo latwo zepsuc awaryjne bo wystarczy ze nie zobaczy ze patrzylas (jesli
            patrzylas ;p) w lusterko wsteczne albo kola sie zaczely zabardzo slizgac (moj
            deawoo (;p-chevrolet) nie mial np. abs)
            nie przejmuj sie i powodzenia :)_
            • gadzialf_01 Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 29.09.05, 16:31
              hmm, nie wiedziałem, że przy hamowaniu awaryjnym patrzy się w lusterko wsteczne. Może mi ktoś wyjaśnić jaki w tym cel?
              Natomiast wiem, że mój kumpel miał hamowanie awaryjne i mówił, że to chodzi tylko o to, żeby nacisnąć hamulec (bez sprzęgła) i gwałtownie zahamować do zera, tak aby samochód zgasnął
              • dzagaa20 Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 29.09.05, 16:39
                NIE PRAWDA! nalezy zadbac o to zeby samochód nie zgasł, ale jeżeli ci się to
                nie uda i niestety go "zdudisz" to się nie przejmuj.W zasadzie nie powinni cie
                za to oblac...zawsze mozesz tlumaczyc ze uratowałes to dziecko czy pieska który
                przebiegał a ze zgasł to nic zapallisz i pojedziesz :)
          • Gość: eeeeeeeeeee Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.09.05, 22:23
            co to jest to "awaryjne" ?
            • anikraw Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 28.09.05, 00:36
              nie przejmuj się ja zdałam za 4 razem
              2xna placyku /cholerny łuk/
              1x na mieście/zgasł mi i z nerwów zapomniałam przerzucić na jedynkę a chciałam
              za wszelka cenę ruszyc i za cholerę nie mogłam:)i to 7 razy!!/ ale przeciez to
              wszystko nerwy, teraz jak jadę sobie to wszystko się takie proste wydaje:)
            • draconessa Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 29.09.05, 16:49
              Jedziesz sobie, jedziesz i nagle egzaminator krzyczy "hamuj!!!" albo "stop!"
              Wtedy musisz blyskawicznie wcisnac pedal hamulca ( chodzi o symulacje sytuacji,
              w ktorej nagle masz przed soba pieszego, ktory wtargnal na jezdnie, albo inna
              nieprzewidziana przeszkode, przed ktora musisz sie zatrzymac) - faktycznie,
              powinnas przedtem tez blyskawicznie chociaz rzucic okiem w lusterko wsteczne (
              chodzi o odruch sprawdzenia, czy ktos za Toba nie jedzie i nie wpakuje Ci sie w
              tylek). J3sli dodatkowo zdazysz pod koniec wcisnac psrzeglo i samochod Ci nei
              zgasnie, to plus, ale jesli zgasnie, tez nie powinien Ciebie oblac. Chodzi
              tutaj o szybkosc Twojej reakcji:)))
    • mikaas3 Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 23.09.05, 12:50
      mój dzień wyglądał bardzo podobnie. tylko, że ja w teście nie miałam żadnego
      błędu, a jeden na placu.
      miasto? grrr....

:(((((((((((
      • Gość: az Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.05, 17:56
        Nie ma się czym przejmować:)
        Na pewno następnym razem pójdzie lepiej, a jak nie to masz następny..
        Tak na serio to współczuję, bo wyobrażam sobie ile to musiało Cię nerwów
        kosztować, ale ja właśnie od niedawna podchodzę do kursu na luzie i wydaje mi
        się, że wszystko widzę w jaśniejszych barwach i o wiele mi z tym lepiej.
        Choć wiadomo kurs a egzamin....
        • Gość: Yoo Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:17
          No ja mam taką nadzieje, ze za drugim podejściem zdam, bo założyłam się, że
          dopóki nie zdam prawka, to nie wypije kropli piwka. Aaaa<!!> Na co mi był ten
          zakład<??> A jeśli nie zdam to musze czekać kolejny miesiąc (pierwszy egzam
          20.09. a drugi 26.09 :/ ). A bez piwka, to ja długo nie pociągne... ;) <lol>
          • Gość: Yoo Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:19
            Sprostowanie/

...(pierwszy egzam 20.09, drugi 26.10)...
            ^^^^^^^^^^^^^^^
            • mikaas3 Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! 03.10.05, 18:49
              ja idę umówić się jutro na drugi. do tej pory nie miałam czasu :/
    • Gość: sss Re: !! !! !! OBLAŁAM !! !! !! IP: 212.160.108.* 04.10.05, 00:40
      Ślimok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka