Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM!!!!!!!!!!

IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:09
Muszę się tą radością podzielić z wszystkimi, bo udało mi się dzisiaj zdać za
1 razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jestem happy:))))) I życzę tego samego
wszystkim, ktrórzy mają to jeszcze przed sobą. Powodzenia i do zobaczenia na
drodze:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Asiaa Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.09.05, 18:21
      gratulacje!fajnie jest zdac....ale DUZO fajniej odebrac prawko:P
      • Gość: leon Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.09.05, 18:30
        a najbardziej fajnie jest nie bac sie jezdzic samemu ;-)
        • Gość: Asiaa Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.09.05, 10:37
          no faktycznie:-)a ja kilka dni temu strach przełamałam jak wyjscia nie bylo i
          jechalam sama.Piekne uczucie...
    • Gość: Siostra Madonny Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:41
      Ja też zdałam, zaraz po Madonnie:P Nie ma to jak SIŁA SIÓSTR :)))))
      • satinka Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! 24.09.05, 21:06
        Serdeczne gratulacje Dziewczyny!! Cieszę się razem z Wami :)
    • Gość: mosik Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: 80.48.169.* 25.09.05, 15:02
      opłaciłaś egzamin i co sie tak cieszysz
      • Gość: Madonna Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:38
        No popatrz mosik, ja nawet nie pomyślałam o tym, że mogę zapłacić za egzamin.
        Ale widać że Ty jakoś tylko w ten sposób potrafisz zdobyć prawko.
    • Gość: mosik Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 25.09.05, 23:24
      ja nawet nie mam prawka i sie tam nie wybieram ale za pierwszym razem jak ktos
      zdaje to wlape daje he
      • Gość: Madonna Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:37
        No spoko, to ja jestem więc najlepszym przykładem na to, że można i bez łapówki
        zdać za 1 razem:D
        • Gość: Gosia Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.tvteletronik.pl 27.09.05, 12:04
          Ja też nie dałam w łapę. A wczoraj zdałam za pierwszym razem i się cieszę:-)))))
          • Gość: Madonna Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 01:20
            No to gratulacje!!! Teraz jesteśmy już w trójkę najlepszym dowodem na uczciwe
            prawko:D
            • Gość: siofer Re: ZDAŁAM!!!!!!!!!! IP: *.lan / *.devs.futuro.pl 01.10.05, 15:38
              a ja zdałem 9 lat temu za 1 razem. NIE PŁACIŁEM i jeszcze nikogo nie zabiłem a
              jak zdawałem miałem 18 lat i mogła mi palma odj....bać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka