Dodaj do ulubionych

IMOLA - dobry instruktor

08.11.05, 11:30
Witam wszystkich,
Właśnie zrobiłam kurs teoretyczny w IMOLI i teraz chciałabym rozpocząć jazdy.
Dostałam numer telefonu do p. Władysława Kazimierczyka, ale nie wiem czy jest
to instruktor z pradziwego zdarzenia, który nauczy mnie jeździć i przygotuje
do egzaminu państwowego.
Jeżeli macie jakiś instruktorów z IMOLI, których moglibyście z czystym
sumieniem polecić, to będe wdzięczna. Jeżeli ktoś jeździł z p.
Kazimierczykiem to chętnie przeczytam opinie.
Dziękuję pieknie za pomoc.
M
Obserwuj wątek
    • Gość: Justka Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 08.11.05, 14:51
      ja robilam kurs w Imoli.Jeździłam z Marcinem ale nazwiska nie pamietam :/ Nie
      wiem czy to dlatego,że jest młody czy po prostu rzetelny,bardzo mu
      zależało,żeby mnie czegoś nauczyć.jeździłam kilka razy w tygodniu i szybciutko
      skończyłam kurs.Z czystym sumieniem mogę go polecić.Dla porównania, moja
      siostra jeździła z jakimś instruktorem, którego potem zwolniono a potem jeszcze
      parę razy zmieniał się jej instruktor.No i prawka nie zrobiła do dzisiaj,a
      szkoda bo to duzo kasy było.Pozdro.
      • Gość: Fast Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:47
        Polecam ci p.Kazimierczuka - spokojny i rzeczowy, przynajmniej spróbuj,zawsze
        możesz zmienić instruktora.(jeździłem i było OK)
        Z tego co słyszałem ten super instruktor o imieniu Marcin ma na nazwisko
        Stanek,ja na niego nie trafiłem ale z opinii znajomych z kursu moge to
        potwierdzić.
      • Gość: Avangarda Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.aster.pl 02.12.05, 19:37
        Również polecam p.Mariana Topolskiego - super cierpliwy,jazdy mam codziennie !
    • Gość: elvi Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 19:21
      Polecam Mariana Topolskiego.
      • Gość: alanis Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:56
        marian topolski? podobno sa u niego problemy z terminami tzn ciezko sie z nim
        umowic na nastepna jazde. moja znajoma z nim jezdzi. nie wypowiadała sie na
        temat jego techniki nauczania natomiast byla niepocieszona gdyz strasznie dlugo
        trwa jej kurs... o jazdach codziennie mozna zapomniec ewentualnie raz lub dwa
        razy w tygodniu znajdzie dla ciebie czas.
        • Gość: Avangarda Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.aster.pl 03.12.05, 15:27
          Jeżeli chcesz jeżdzić codziennie od godz.18.00 to z tego co wiem wiele osób
          lubi tą godzinę, ja jeżdżę od 16.00 i z codziennym umawianiem nie ma problemu.
          Pozdrawiam
    • Gość: jose Re: IMOLA - dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:04
      witam!
      wlasnie zdalem egzamin - dzis rano o 10 mialem ;)
      i jesli chodzi o instruktora, to chcialbym polecic Mariana Topolskiego z IMOLI -
      kurs robilem rok temu w jakiejs pierwszej lepszej szkole na Pradze (juz nie
      pamietam nawet jej nazwy) i tam trafilem okropnego instruktora (rowniez nie
      pamietam, jak sie nazywal), ale skonczylem z nim kurs i nawet trzykrotnie, choc
      bezskutecznie podchodzilem do egzaminu...
      potem poszedlem do IMOLI i trafilem wlasnie na Mariana Topolskiego - dopiero
      wtedy sie zorientowalem, czym rozni sie dobry instruktor od kiepskiego -
      najpierw musial mnie oduczyc zlych nawykow, jakie mialem po jazdach z pierwszym
      kolesiem, a potem przygotowal mnie do egzaminu i zdalem bez problemu - jest na
      prawde solidny, ma odpowiednie podejscie, a przy tym zawsze mozna z nim na luzie
      pogadac ;) polecam wszystkim

pozdr4all

ps.nie prawda, ze sa klopoty z terminami - chyba nie zdazylo sie, zebym musial
      ustawiac sie inaczej, niz mi pasowalo ;)
      • marlobrando Re: IMOLA - dobry instruktor 17.12.05, 23:56
        Gość portalu: jose napisał(a):

> witam!
        >
        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka