Gość: amigo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:17 witam! Jaki macie system na zatrzymanie sie tylem?? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Amigo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linka Re: jazda po luku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:44 Linia końcowa widoczna w lusterku w połowie tylnego koła. U mnie zawsze działało bez zarzutu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: jazda po luku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:33 to znaczy ta przerywana?? :)) czy ta ciagla? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: jazda po luku 25.11.05, 16:46 jak to.. u mnie była tylko jedna.. no cyba ze chodzi ci o to ze linia 40 cm to jesli tak to masz patrzyc na ta ostatnia czyli chyba u ciebie ciagla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: jazda po luku IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.05, 16:56 Ta ciągła, w punto. Natomiast na egzaminie trudno mi było określić połowę koła, prawie go nie widziałm, ale wyszło. Za to prost przodem -nie;( Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: jazda po luku 25.11.05, 17:01 No właśnie, ja jak szłam drugi raz na egzamin to ustawiałam lusterka pod kątem łuku i koperty tak żeby widzieć dobrze koła. Co prawda wtedy gorzej widziałam linie łuku, ale jakoś się udało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa123 Re: jazda po luku IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.11.05, 20:20 jezeli bedziesz ustawiony rowno po srodku pasa to jezeli odwrocisz sie przez prawe ramie i w prawym lufciku samochodu zobaczysz pacholek to musisz sie zatrzymac. (nie wyjdzie jezeli nie jestes ustawiony na srodku pasa) - (na corsie)- zawsze dziala Odpowiedz Link Zgłoś