Gość: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:57 ot taki konktrowersyjny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spin_spin_sugar Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 12.12.05, 22:32 O! świetny pomysł;) Skoro jest tyle dyskusji na temat uczucia do instruktorów - to może pochwalicie się, gdzie takie "Ciacha" uczą:))) Ja mogę podać szkołę "Luz" z Krakowa;))) Choć się powstrzymałam od "zakochiwania się" :) Jednego gościa widziałam rzadko, ale był podobny do Hołowczyca;) a drugi gościu, który wg mnie jest przystojny (mój były instruktor hehehe;) to pan M. Matura (niezłe nazwisko co?;)) - no ale żonaty i dzieciaty i , co ważne, żaden flirciarz;))) ale po prostu spoko facet. To tyle ja - pozdro dla założyciela wątku:) Trochę podkoloruje to forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:55 hmmmmm pan matura mnie uczyl jezdzic (zreszta nauczyl mnie tak ze dzisiaj zdalam za pierwszym razem) ale ja bym nie powiedziala ze on jest przystojny, troche z niski... poza tym ma ponad 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: 62.111.139.* 13.12.05, 21:40 w Luzie Rydz jest super (i całkiem jeszcze młody),poza tym faktycznie jeden wygląda jak Hołowczyc,ale to niestety koniec wyliczanki,co do reszty to jest racej wręcz przeciwnie (nie będe taka niemiła żeby po nazwisku wymieniać nieatrakcyjnych panów) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 NAJPRZYSTOJNIEJSi INSTRUKTORzy w LUZIE 14.12.05, 20:53 heh.. ja do p. matury jakos sie uprzedziłam, bo troche na mniekrzyczał w trakcie jazdy.. .za to p. Zygmunt... ach... i te oczy....ale od razu powiedział, że ma dziewczynę:( w każdym razie jest przystojny. Jest jeszcze taki jeden Pan a "Luzie" - takie ciacho, ale neistety z nim nie miałam przyejmności jeżdżenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Re: NAJPRZYSTOJNIEJSi INSTRUKTORzy w LUZIE 15.12.05, 04:12 Zgadza się. Ja robiłem tam kurs kilka lat temu. Mój pierwszy instruktor. Bardzo szybko uwolnił mnie od stresu. Może nie najmłodszy i najprzystojniejszy, ale mnie się podobał i ja nie byłem mu obojętny. Nie zapomnę tych cudownych chwil w jego "ciasnym" uno. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 12.12.05, 22:40 W Imoli jest paru na których można "oko zawiesić". No ale ich tam jest z 60-ciu więc zawsze można sobie coś upatrzyć;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniczek Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:57 a w warszawskim maxie jest hmmm...dlugowlosy Maciek...na szczescie nie z nim sie uczylam bo pewnie bylaby kleska edukacyjna ;) no i sam szef...ten to jest dopiero ciasteczko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda_gdansk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: 81.219.103.* 14.12.05, 21:24 a ja w pierwszym osrodku jak jezdzilam to nie bylo zadnego przystojnego sami starsi (niektorzy nawet oblesni- np pierwszy instruktor) faceci. natomiast w gdansku w expressie sa sa panowie przed 30 i starsi takze, na ktorych milo popatrzec:) calkiem inaczej sie jezdzi z takich fajnym instruktorem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wohnyk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 15.12.05, 21:21 Znam takiego jednego... Najprzystojniejszy i najfajniejszy. Nazwy szkoły nie podam, bo byście waliły drzwiami i oknami, a to mój narzeczony teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 16.12.05, 00:01 Z tego co słyszałem to fajne chłopaki są w azkole "Pętla" www.auto-szkola.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola chyba nie w tym wątku miałaś napisać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 07:58 przystojny tzn taki na którego widok u 90% kobiet nogi robią się jak z waty, źrenice rozszerzają a jak powie słówko to pozostałe 10% mdleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Re: chyba nie w tym wątku miałaś napisać :) 16.12.05, 09:55 (małe sprostowanie nie: miałaś - tylko: miałeś napisać) Wiesz to kwestia gustu. Mój przyjaciel, który tam pracował mówił, że są bardzo fajni. Odpowiedz Link Zgłoś