Dodaj do ulubionych

RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:57
ot taki konktrowersyjny wątek :)
Obserwuj wątek
    • spin_spin_sugar Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 12.12.05, 22:32
      O! świetny pomysł;)
      Skoro jest tyle dyskusji na temat uczucia do instruktorów - to może pochwalicie
      się, gdzie takie "Ciacha" uczą:)))
      Ja mogę podać szkołę "Luz" z Krakowa;))) Choć się powstrzymałam
      od "zakochiwania się" :) Jednego gościa widziałam rzadko, ale był podobny do
      Hołowczyca;) a drugi gościu, który wg mnie jest przystojny (mój były instruktor
      hehehe;) to pan M. Matura (niezłe nazwisko co?;)) - no ale żonaty i dzieciaty
      i , co ważne, żaden flirciarz;))) ale po prostu spoko facet.
      To tyle ja - pozdro dla założyciela wątku:) Trochę podkoloruje to forum:D
      • Gość: kkk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:55
        hmmmmm pan matura mnie uczyl jezdzic (zreszta nauczyl mnie tak ze dzisiaj zdalam
        za pierwszym razem) ale ja bym nie powiedziala ze on jest przystojny, troche z
        niski... poza tym ma ponad 40 lat...
      • Gość: mka Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: 62.111.139.* 13.12.05, 21:40
        w Luzie Rydz jest super (i całkiem jeszcze młody),poza tym faktycznie jeden
        wygląda jak Hołowczyc,ale to niestety koniec wyliczanki,co do reszty to jest
        racej wręcz przeciwnie (nie będe taka niemiła żeby po nazwisku wymieniać
        nieatrakcyjnych panów)
      • chani-nr1 NAJPRZYSTOJNIEJSi INSTRUKTORzy w LUZIE 14.12.05, 20:53
        heh.. ja do p. matury jakos sie uprzedziłam, bo troche na mniekrzyczał w trakcie
        jazdy.. .za to p. Zygmunt... ach... i te oczy....ale od razu powiedział, że ma
        dziewczynę:( w każdym razie jest przystojny. Jest jeszcze taki jeden Pan a
        "Luzie" - takie ciacho, ale neistety z nim nie miałam przyejmności jeżdżenia:(
        • kaczkawrydzykach Re: NAJPRZYSTOJNIEJSi INSTRUKTORzy w LUZIE 15.12.05, 04:12
          Zgadza się. Ja robiłem tam kurs kilka lat temu. Mój pierwszy instruktor. Bardzo
          szybko uwolnił mnie od stresu. Może nie najmłodszy i najprzystojniejszy, ale
          mnie się podobał i ja nie byłem mu obojętny. Nie zapomnę tych cudownych chwil w
          jego "ciasnym" uno.
    • kundziorek Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 12.12.05, 22:40
      W Imoli jest paru na których można "oko zawiesić". No ale ich tam jest z 60-ciu
      więc zawsze można sobie coś upatrzyć;p
    • Gość: Aniczek Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:57
      a w warszawskim maxie jest hmmm...dlugowlosy Maciek...na szczescie nie z nim sie
      uczylam bo pewnie bylaby kleska edukacyjna ;) no i sam szef...ten to jest
      dopiero ciasteczko ;)
    • kacper31 leon MA NA MYŚLI TYCH,KTÓRYCH NIE INTERESUJĄ KOBIE 14.12.05, 07:09
      • kacper31 CZYLI PROSI O WYPOWIEDZI KURSANTÓW 14.12.05, 07:14
        ,a nie kursantki.
    • Gość: mloda_gdansk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW IP: 81.219.103.* 14.12.05, 21:24
      a ja w pierwszym osrodku jak jezdzilam to nie bylo zadnego przystojnego sami
      starsi (niektorzy nawet oblesni- np pierwszy instruktor) faceci. natomiast w
      gdansku w expressie sa sa panowie przed 30 i starsi takze, na ktorych milo
      popatrzec:) calkiem inaczej sie jezdzi z takich fajnym instruktorem:) pozdrawiam
    • wohnyk Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 15.12.05, 21:21
      Znam takiego jednego... Najprzystojniejszy i najfajniejszy. Nazwy szkoły nie
      podam, bo byście waliły drzwiami i oknami, a to mój narzeczony teraz:)
      • kaczkawrydzykach Re: RANKING NAJPRZYSTOJNIEJSZYCH INSTRUKTORÓW 16.12.05, 00:01
        Z tego co słyszałem to fajne chłopaki są w azkole "Pętla"
        www.auto-szkola.com/
        • Gość: viola chyba nie w tym wątku miałaś napisać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 07:58
          przystojny tzn taki na którego widok u 90% kobiet nogi robią się jak z waty,
          źrenice rozszerzają a jak powie słówko to pozostałe 10% mdleje :)
          • kaczkawrydzykach Re: chyba nie w tym wątku miałaś napisać :) 16.12.05, 09:55
            (małe sprostowanie nie: miałaś - tylko: miałeś napisać) Wiesz to kwestia gustu.
            Mój przyjaciel, który tam pracował mówił, że są bardzo fajni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka