mativvv 26.12.05, 09:26 jutro zdaje 2 raz tychy 15.00 trzymajcie za mnie kciuki prosze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Re: jutro tychy IP: 212.122.214.* 26.12.05, 09:43 Może będą zamuleni po świętach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:56 bede trzymaać kciuki. Ja też zdaje w Tychach tylko że w piątek też o 15.00. napisz potem jak bylo.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: jutro tychy 27.12.05, 22:43 spoko zdałam drugie podejście fajny egzaminator nawet troche podpowiadał obiechałam ośrodek w koło może 10 minut to trwało ciesze śię bardzo i zycze ci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:02 Ciesze się że Ci się powiodło i gratuluje. Mam jeszce pytanko:jak wyjeżdżalaś na miasto to bylo już ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 15:37 tak na miasto wyjechałam o 17,30 ale było spokojnie bardzo mały ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 28.12.05, 17:30 jejku,napisz gdzie jechalas na miescie,ktore skrzyzowania, jakie uliczki, ja tez zdaje w tychach,ale chyba juz na nowych..buuu Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 19:38 bardzo chciałabym ci pomóc ale wyobraź sobie pierwszy raz na oczy widziałam tychy bo jestem z krakowa ale naprawde trasa była bardzo prosta wyjechałam z ośrodka w prawo chamowanie awaryjne odrazu na prostej potem jak dobże pamietam pierwsza w prawo potem przez skrzyżowanie ze światłami prosto potem koło jakiegoś cepeenu w prawo i wruciłam do ośrodka z lewej strony budynku naprawde miasto to był bajer powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jechałam około 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: jutro tychy 28.12.05, 20:46 gratulaceje zdanego egzaminu, ja zdaje 3 stycznia o 14 w Tychach ale mam stresa Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 21:28 Dzięki kaka272 ja też miałam okropnego stresiora ale jak wsiadłam do samochodu na placu wszystko sie uspokoiło nie martw sie trzymam za ciebie kciuki powodzenia!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 28.12.05, 22:06 kaka,a z a gdzie robilas kurs,jesli mozna spytac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:00 Zdałam dziś w Tychach i bardzo się ciesze. Powodzenia wszystkim zdającym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 31.12.05, 11:27 Opisz swoja trase,bylo trudno?czy egzamiator ok?czy cos sie czepiał?Gratuluje zdanego egz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:55 dziekuje za gratulacje. Mialąm dość cięzkie warunki, lod na drodze i zamieć ale chyba przez to trasa byla spoko i nie jezdzilam dlugo moze z 10czy 15 minut. Po wyjechaniu z ośrodka kazal skrecić w prawo, potem na nastepnym skrzyzowaniu ze światlami prosto, na następnym skrzyzowaniu bez światel(ze znakiem ustąp)w prawo i potem znowu w prawo i dojechaląm do ośrodka, ktory mialąm z prawej strony,czyli wlaściwie go okrążyląm. Nie bylo trudno tylko że ten egzaminator to straszny nerwus byl, ciągle krzyczal że za wolno jade i ze trzeba umieć jechać z każda predkością w każdych warunkach. jak przyspieszyląm to prawie wpadląm w poślizg i tak sie wydarl że myślaląm że mam już po egzaminie ale dojechaliśmy i mi zaliczył.trzymajcie sie bedzie dobrze a zle warunki na drodze też mają wiele plusow:krotka jazda glownymi drogami i bardzo maly rych. pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: jutro tychy 31.12.05, 19:18 gratulacje:)) jak możesz to opisz trase bardzo prosimy, pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:03 dziekuje za gratulacje. Mialąm dość cięzkie warunki, lod na drodze i zamieć ale chyba przez to trasa byla spoko i nie jezdzilam dlugo moze z 10czy 15 minut. Po wyjechaniu z ośrodka kazal skrecić w prawo, potem na nastepnym skrzyzowaniu ze światlami prosto, na następnym skrzyzowaniu bez światel(ze znakiem ustąp)w prawo i potem znowu w prawo i dojechaląm do ośrodka, ktory mialąm z prawej strony,czyli wlaściwie go okrążyląm. Nie bylo trudno tylko że ten egzaminator to straszny nerwus byl, ciągle krzyczal że za wolno jade i ze trzeba umieć jechać z każda predkością w każdych warunkach. jak przyspieszyląm to prawie wpadląm w poślizg i tak sie wydarl że myślaląm że mam już po egzaminie ale dojechaliśmy i mi zaliczył.trzymajcie sie bedzie dobrze a zle warunki na drodze też mają wiele plusow:krotka jazda glownymi drogami i bardzo maly rych. pozdrawiam i życze powodzenia i szczęścia na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: jutro tychy 03.01.06, 21:38 no to oblalam, nie wyjechalm z placu, auto mi za często gaslo noga jakos na tym sprzegle mi żle chodzila, stres i jeszcze raz stres. Następny egzamin 26 stycznia na nowych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: jutro tychy 04.01.06, 20:01 przykro mi że oblałaś ale nie martw się następnym razem będzie lepiej pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś