Dodaj do ulubionych

jutro tychy

26.12.05, 09:26
jutro zdaje 2 raz tychy 15.00 trzymajcie za mnie kciuki prosze!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek Re: jutro tychy IP: 212.122.214.* 26.12.05, 09:43
      Może będą zamuleni po świętach ;)
      • mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 15:38
        maniek a ty gdzie zdawałeś?????????
    • Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:56
      bede trzymaać kciuki. Ja też zdaje w Tychach tylko że w piątek też o 15.00.
      napisz potem jak bylo.. powodzenia
      • mativvv Re: jutro tychy 27.12.05, 22:43
        spoko zdałam drugie podejście fajny egzaminator nawet troche podpowiadał
        obiechałam ośrodek w koło może 10 minut to trwało ciesze śię bardzo i zycze ci
        powodzenia
        • Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:02
          Ciesze się że Ci się powiodło i gratuluje. Mam jeszce pytanko:jak wyjeżdżalaś na
          miasto to bylo już ciemno?
          • mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 15:37
            tak na miasto wyjechałam o 17,30 ale było spokojnie bardzo mały ruch
            • Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 28.12.05, 17:30
              jejku,napisz gdzie jechalas na miescie,ktore skrzyzowania, jakie uliczki, ja
              tez zdaje w tychach,ale chyba juz na nowych..buuu
              • mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 19:38
                bardzo chciałabym ci pomóc ale wyobraź sobie pierwszy raz na oczy widziałam
                tychy bo jestem z krakowa ale naprawde trasa była bardzo prosta wyjechałam z
                ośrodka w prawo chamowanie awaryjne odrazu na prostej potem jak dobże pamietam
                pierwsza w prawo potem przez skrzyżowanie ze światłami prosto potem koło
                jakiegoś cepeenu w prawo i wruciłam do ośrodka z lewej strony budynku naprawde
                miasto to był bajer powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jechałam około 10 min.
    • kaka272 Re: jutro tychy 28.12.05, 20:46
      gratulaceje zdanego egzaminu, ja zdaje 3 stycznia o 14 w Tychach ale mam stresa
      • mativvv Re: jutro tychy 28.12.05, 21:28
        Dzięki kaka272 ja też miałam okropnego stresiora ale jak wsiadłam do samochodu
        na placu wszystko sie uspokoiło nie martw sie trzymam za ciebie kciuki
        powodzenia!!!:)
      • Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 28.12.05, 22:06
        kaka,a z a gdzie robilas kurs,jesli mozna spytac??
        • kaka272 Re: jutro tychy 29.12.05, 09:54
          Łaziska Górne LOK
    • Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:00
      Zdałam dziś w Tychach i bardzo się ciesze. Powodzenia wszystkim zdającym
      • Gość: ana Re: jutro tychy IP: *.tychy.msk.pl 31.12.05, 11:27
        Opisz swoja trase,bylo trudno?czy egzamiator ok?czy cos sie czepiał?Gratuluje
        zdanego egz!!
        • Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:55
          dziekuje za gratulacje. Mialąm dość cięzkie warunki, lod na drodze i zamieć ale
          chyba przez to trasa byla spoko i nie jezdzilam dlugo moze z 10czy 15 minut. Po
          wyjechaniu z ośrodka kazal skrecić w prawo, potem na nastepnym skrzyzowaniu ze
          światlami prosto, na następnym skrzyzowaniu bez światel(ze znakiem ustąp)w prawo
          i potem znowu w prawo i dojechaląm do ośrodka, ktory mialąm z prawej
          strony,czyli wlaściwie go okrążyląm. Nie bylo trudno tylko że ten egzaminator to
          straszny nerwus byl, ciągle krzyczal że za wolno jade i ze trzeba umieć jechać z
          każda predkością w każdych warunkach. jak przyspieszyląm to prawie wpadląm w
          poślizg i tak sie wydarl że myślaląm że mam już po egzaminie ale dojechaliśmy i
          mi zaliczył.trzymajcie sie bedzie dobrze a zle warunki na drodze też mają wiele
          plusow:krotka jazda glownymi drogami i bardzo maly rych. pozdrawiam i życze
          powodzenia
      • kaka272 Re: jutro tychy 31.12.05, 19:18
        gratulacje:)) jak możesz to opisz trase bardzo prosimy, pozdrawiam cieplutko
    • Gość: dziewczynka Re: jutro tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:03
      dziekuje za gratulacje. Mialąm dość cięzkie warunki, lod na drodze i zamieć ale
      chyba przez to trasa byla spoko i nie jezdzilam dlugo moze z 10czy 15 minut. Po
      wyjechaniu z ośrodka kazal skrecić w prawo, potem na nastepnym skrzyzowaniu ze
      światlami prosto, na następnym skrzyzowaniu bez światel(ze znakiem ustąp)w prawo
      i potem znowu w prawo i dojechaląm do ośrodka, ktory mialąm z prawej
      strony,czyli wlaściwie go okrążyląm. Nie bylo trudno tylko że ten egzaminator to
      straszny nerwus byl, ciągle krzyczal że za wolno jade i ze trzeba umieć jechać z
      każda predkością w każdych warunkach. jak przyspieszyląm to prawie wpadląm w
      poślizg i tak sie wydarl że myślaląm że mam już po egzaminie ale dojechaliśmy i
      mi zaliczył.trzymajcie sie bedzie dobrze a zle warunki na drodze też mają wiele
      plusow:krotka jazda glownymi drogami i bardzo maly rych. pozdrawiam i życze
      powodzenia i szczęścia na egzaminie
    • kaka272 Re: jutro tychy 03.01.06, 21:38
      no to oblalam, nie wyjechalm z placu, auto mi za często gaslo noga jakos na tym
      sprzegle mi żle chodzila, stres i jeszcze raz stres.
      Następny egzamin 26 stycznia na nowych zasadach.
      • mativvv Re: jutro tychy 04.01.06, 20:01
        przykro mi że oblałaś ale nie martw się następnym razem będzie lepiej pozdro:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka