Dodaj do ulubionych

EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:54
KTO ZDAWAŁ?

TRUDNO/ŁATWO?

JAKI PLAC?

EGZAMINATORZY ?

ZDAJE SIE NA OPLU CORSA?

Obserwuj wątek
    • marti64 Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM 07.01.06, 16:13
      Ja zanim zdałam w Łodzi,próbowałam Piotrkowa(kazdy mówił tam sie zdaje od
      razu,podobnie jak w Sieradzu).Nie prawda,zdaje sie wszedzie tak samo,nie zdałam
      wtedy i przeniosłam papiery do Łodzi bo tu mieszkam.W Piotrkowie jest tłum
      gapiów przy placu,co dodatkowo stresuje,w Łodzi tego nie ma.Egzaminatora miałam
      cwaniaka,a egzaminował w... gumowcach na nogach heheh.Ogólnie nie mam miłych
      wspomnień z tego Piotrkowa,ciesze sie ze zdałam w Łodzi!
      • Gość: $ Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:17
        a jakim samochodem jezdzilas?

w lodzi i w piotrkowie?
        • marti64 Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM 07.01.06, 16:28
          Corsą jezdziłam.W Piotrkowie na placu wybierasz punto lub corsa,na miacho jada
          same corsy.W Łodzi tylko corsy są.Straszne stresy towarzyszyły mi w tym
          Piotrkowie..
          • Gość: $ Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:31
            Hmm..

rozumiem :P

a jaki jest plac manewrowy w łodzi i w piotr.?

JAkiś pochyły,czy cuś,czy normalny?

Wiesz moze,czy nowe zasady wchodza do tych osrodkow wraz z 10 stycznia?
            • marti64 Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM 07.01.06, 16:37
              Plac manewrowy w Lodzi z lekkimi górkami,trzeba uważać,a w Piotrkowie raczej
              normalny.Co do nowych zasad to nie jestem w temacie bo egzamin mam juz sobą.
              • Gość: $ Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:42
                ok,dzieki :-)
    • Gość: adam100 Re: EGZAMIN W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:44
      Ja w Piotrkowie mialem normalnego egzaminatora - na prawde, to, ze nie zdalem to tylko moja wina na placu.

Na miescie sie jezdzi na pewno latwiej niz w Łodzi - nie ma tramwajow, mniej rond / skomplikowanych skrzyzowan itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka