Dodaj do ulubionych

13 stycznia, piątek ODLEWNICZA - kto jeszcze?

IP: 10.203.4.* 11.01.06, 15:00
jak nastroje?
Obserwuj wątek
    • Gość: ~ Re: 13 stycznia, piątek ODLEWNICZA - kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:02
      13 stycznia piatek :/ powodzenia wszystkim....
      • Gość: lilka ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.aster.pl 13.01.06, 16:28
        Piątek trzynastego okazał się szczęśliwy! :)

Najpierw teoria, 1 błąd, potm łuk, ruszenie na wzniesieniu, równo 40 minut jazdy
        po mieście i za 3 tygodnie odbieram prawko! :)

Zdawałm na Odlewniczej u egzaminatorKI. Miła nie była, raczej zołza, ale się udało!
        • Gość: ~ Re: ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:52
          na luku oblalam.... bleeee
          gratuluje
          • Gość: lilka Re: ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.aster.pl 13.01.06, 16:55
            ja pierwszą próbę na łuku odwałiłam z zaciągniętym ręcznym!
            ale potem poszło
            • Gość: ~ Re: ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:58
              teraz zaluje ze malo cwiczylam przed egzaminem. mialam super egzaminatora. jak
              wyszlam z auta powiedzial ze od poczatku chcial zebym zdala i ze mu przykro bo
              byl pewny ze zalicze. ale mam nadzieje ze kolejnym razem bedzie dobrze
              • Gość: lilka Re: ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.aster.pl 13.01.06, 17:03
                NA PEWNO będzie dobrze!

ja wzięłam dodatkowe godziny przed egzaminem i opłaciło się, polecam
                • Gość: ~ Re: ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:09
                  ja tez wzialam 2 godziny przed samym egzaminem (wczoraj) ale malo skutecznie
                  przylozylam sie do tego luku. teraz juz nie kupie ani jednej tylko pocwicze na
                  swoim aucie. jest o wiele wieksze od tego punta na ktorym sie zdaje wiec skoro
                  zrobie luk wiekszym autem to puntem na pewno...:)
    • Gość: ll Re: 13 stycznia, piątek ODLEWNICZA - kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:47
      ll
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka