Dodaj do ulubionych

Na pociechę :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:44
Cieszmy się,że nie każą nam jeszcze sprawdzac cisnienia w oponach ;P
Obserwuj wątek
    • Gość: mloda Re: Na pociechę :) IP: *.telpol.net.pl 11.01.06, 21:47
      i wymieniać kół...
      • kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:29
        a powinni!!! Nie byłoby potem obrazka sieroty stojącej przy samochodzie z
        rozpaczą we wzroku bo "złapałam gumę" i teraz to mnie ratujcie!!
        • azajda Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:36
          i jeszcze sie cieszmy że kubryk1 nie jest egzaminatorem albo co gorsza jakimś
          ministrem bo nie wiadomo czy by nie trzeba było tego robić:)))
          • kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:48
            Bingo - trafiłaś!!Jest ci on egzaminatorem i dlatego tak go denerwuje nieuctwo
            i brak wyobraźni. A kto później włączy ci światełka jeśli na kursie cię nie
            nauczyli gdzie się to robi??
            • azajda Re: Na pociechę :) 12.01.06, 09:00
              ja umiem i bynajmniej nie uważam że kursant nie powinien- włąśnie powinien
              tylko że czepiając sie dupereli nie będziemy lepiej jeżdzić

tylko może nie startuj w wyborach:))

• kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 09:32
                Pewnie~!!! a po co umieć sprawdzić ciśnienie albo wymienić kółko? Lepiej
                wygląda na drodze taka sierota przy autku, która nie wie co z sobą zrobić
                bo "powietrze gdzieś się podziało"
                • Gość: azajda Re: Na pociechę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:29
                  a ty uczysz swoich kursantó zmieniać koło na kusie ???
                  po co ta gadka,wiadomo że powinno sie to wiedzieć ale to jest do nauczenia na
                  swoim aucie a nawet jak "sierotka" nie umie to niech buli za lawete co cie to
                  obchodzi.
    • Gość: samo Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:41
      Są zadania dla mamy, taty, brata, siostry, kolegi......
      Niestety niektóre kursantki więcej zainteresowania kierują na sprawy np wyglądu
      włosów, paznokci niż potrzeby ruchu drogowego.
      A może by tak ugasić silnik, wyciągnąć i rozłożyć trójkąt ostrzegawczy, nalać
      paliwa do samochodu, wymienić koło na czas ....
      Kurs daje minimum wiedzy w danym kierunku - uczyć oraz pogłębiać wiedzę i
      umiejętności trzeba całe życie.
      Człowiek idący na kurs prawa jazdy bez zainteresowania tematem - traci czas.
      Wszystkiego tego dowie się na kursie ale braknie mu czasu na zdobywanie innej
      wiedzy.
      • Gość: Rafalec Re: Na pociechę :) IP: 81.219.179.* 12.01.06, 09:46
        Według mnie takei rzeczy są neizbędne. W przyszłości się na pewno przydadzą
        tylko ze na kursach tego nei uczą. Acżłowiek który na kursie ma pierwszy
        kontakt z samochodem to nawet nei wie o co zapytać instruktora bo się na tym
        nei zna a oni też nie są tace chętni żeby to pokazywać tak sami z siebie. edług
        starych zasad nei uczyli gdzie co hest pod maską a w pierwszy dzień nowych
        egzaminów wyamgali tego. Musiałem wziąść godzinke przed egzaminem zeby
        instruktor mi to wytłumaczył, gdzie co jest. Ale jakoś sie udało i zdałem :]
    • Gość: Lenka Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:29
      pewnie że rzeczy typu zatankowanie czy posiadanie tajemnej wiedzy które światła
      gdzie się zapala czy który zbiorniczek do czego jest -jest przydatna - ale
      powiem wam ze pomimo tego że już trochę jeżdzę nigdy nie zmieniałam koła w
      samochodzie i nie jestem do końca przekonan że potrafiłabym to zrobić - pewnie
      gdybym nie miała innego wyjścia to bym sobie jakoś z mniejszymi lub większymi
      stratami poradziła, ale wychodzę z założenia że jeszcze na tyle jest
      dżentelmenów wśród panów (na drodze i nie tylko) że na pewno któryś by pomógł
      damie w kłopocie :)
      • Gość: kacha Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:37
        moja kumpela tak znalazla meza, pomogl jej zmienic kolo na trasie, a pozniej
        zostali malzenstwem :-)
    • Gość: az Re: Na pociechę :) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.06, 14:16
      Nawet gdyby mnie nauczyli w życiu nie zmieniałabym sama koła.
      • Gość: Justyna Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:23
        hehe my kobiety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka