Gość: Justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:44 Cieszmy się,że nie każą nam jeszcze sprawdzac cisnienia w oponach ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mloda Re: Na pociechę :) IP: *.telpol.net.pl 11.01.06, 21:47 i wymieniać kół... Odpowiedz Link Zgłoś
kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:29 a powinni!!! Nie byłoby potem obrazka sieroty stojącej przy samochodzie z rozpaczą we wzroku bo "złapałam gumę" i teraz to mnie ratujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
azajda Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:36 i jeszcze sie cieszmy że kubryk1 nie jest egzaminatorem albo co gorsza jakimś ministrem bo nie wiadomo czy by nie trzeba było tego robić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 08:48 Bingo - trafiłaś!!Jest ci on egzaminatorem i dlatego tak go denerwuje nieuctwo i brak wyobraźni. A kto później włączy ci światełka jeśli na kursie cię nie nauczyli gdzie się to robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
azajda Re: Na pociechę :) 12.01.06, 09:00 ja umiem i bynajmniej nie uważam że kursant nie powinien- włąśnie powinien tylko że czepiając sie dupereli nie będziemy lepiej jeżdzić tylko może nie startuj w wyborach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubryk1 Re: Na pociechę :) 12.01.06, 09:32 Pewnie~!!! a po co umieć sprawdzić ciśnienie albo wymienić kółko? Lepiej wygląda na drodze taka sierota przy autku, która nie wie co z sobą zrobić bo "powietrze gdzieś się podziało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azajda Re: Na pociechę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:29 a ty uczysz swoich kursantó zmieniać koło na kusie ??? po co ta gadka,wiadomo że powinno sie to wiedzieć ale to jest do nauczenia na swoim aucie a nawet jak "sierotka" nie umie to niech buli za lawete co cie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:41 Są zadania dla mamy, taty, brata, siostry, kolegi...... Niestety niektóre kursantki więcej zainteresowania kierują na sprawy np wyglądu włosów, paznokci niż potrzeby ruchu drogowego. A może by tak ugasić silnik, wyciągnąć i rozłożyć trójkąt ostrzegawczy, nalać paliwa do samochodu, wymienić koło na czas .... Kurs daje minimum wiedzy w danym kierunku - uczyć oraz pogłębiać wiedzę i umiejętności trzeba całe życie. Człowiek idący na kurs prawa jazdy bez zainteresowania tematem - traci czas. Wszystkiego tego dowie się na kursie ale braknie mu czasu na zdobywanie innej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafalec Re: Na pociechę :) IP: 81.219.179.* 12.01.06, 09:46 Według mnie takei rzeczy są neizbędne. W przyszłości się na pewno przydadzą tylko ze na kursach tego nei uczą. Acżłowiek który na kursie ma pierwszy kontakt z samochodem to nawet nei wie o co zapytać instruktora bo się na tym nei zna a oni też nie są tace chętni żeby to pokazywać tak sami z siebie. edług starych zasad nei uczyli gdzie co hest pod maską a w pierwszy dzień nowych egzaminów wyamgali tego. Musiałem wziąść godzinke przed egzaminem zeby instruktor mi to wytłumaczył, gdzie co jest. Ale jakoś sie udało i zdałem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:29 pewnie że rzeczy typu zatankowanie czy posiadanie tajemnej wiedzy które światła gdzie się zapala czy który zbiorniczek do czego jest -jest przydatna - ale powiem wam ze pomimo tego że już trochę jeżdzę nigdy nie zmieniałam koła w samochodzie i nie jestem do końca przekonan że potrafiłabym to zrobić - pewnie gdybym nie miała innego wyjścia to bym sobie jakoś z mniejszymi lub większymi stratami poradziła, ale wychodzę z założenia że jeszcze na tyle jest dżentelmenów wśród panów (na drodze i nie tylko) że na pewno któryś by pomógł damie w kłopocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:37 moja kumpela tak znalazla meza, pomogl jej zmienic kolo na trasie, a pozniej zostali malzenstwem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Na pociechę :) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.06, 14:16 Nawet gdyby mnie nauczyli w życiu nie zmieniałabym sama koła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Na pociechę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:23 hehe my kobiety Odpowiedz Link Zgłoś