Gość: vf IP: *.chello.pl 12.01.06, 16:35 Gdzie mozna zawraać, na jkich skrzyżowaniach ?? // odlewnicza Bo jestem pewien ze na brudnie zawrazamy na pewno na kazdym skrzyzowaniu ze swiatlami Jak na równorządnych ?? Mozna ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ecikp Re: Zawracanie 12.01.06, 19:27 a może jednak przyjął (ła)Byś, że to egzaminator wyznaczy Ci miejsce, Co ? I to generalnie zawracać można tam gdzie nie ma zakazu zawracania czy zakazu skrętu w lewo. Także na niektorych skrzyżowaniach, gdzie jest sygnalizator kierunkowy tylko w lewo - NIE możesz zawracać. No chyba, że jest w lewo i w dół. Wtedy - jak najbardziej. JA ROBIŁAM ZAWRACANIE na egzaminie NORMALNIE NA ULICY - WYKORTZYSTAŁAM DO TEGO WJAZD NA POSESJĘ. Poszło i już od tygodnia sama jeżdżę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vf Re: Zawracanie IP: *.chello.pl 12.01.06, 20:00 wielkie dzieki i gratuluje prawka :) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Zawracanie 12.01.06, 20:33 Czasami na skrzyżowaniach można spotkać znak NAKAZU jazdy prosto ! Wtedy nie możesz skręcić, ani w prawo , ani w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covallus Re: Zawracanie IP: *.devs.futuro.pl 13.01.06, 12:21 no i chyba również, gdy na jezdni jest podwójna ciągła...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zawracanie IP: *.aster.pl 13.01.06, 14:37 A gdy jest znak nakazu jazdy w lewo to też nie można zawracać? Odpowiedz Link Zgłoś