Gość: FIfka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:50 JAKICH POLECACIE? PROSZE O ODPOWIEDŹ!! BARDZO MI ZALEZY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaaleksandra Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 02.02.06, 14:32 Ja jeżdżę z właścicielem szkoły, panem Przemkiem Praczykiem. Facet ma świętą cierpliwość i jest niezwykle opanowany, a poza tym ma prawdziwie edukacyjne podejście do ucznia, serdecznie go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIfka Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:34 mam z nim (panem przemkiem )2 godziny doszkalania i 2 godziny z panem Markiem.. znasz tefgo drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaleksandra Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 02.02.06, 15:34 Pana Marka nie znam, wolę jeździć z jednym instruktorem, żeby mi dwoje nie robiło mętliku w głowie, wiadomo, co instruktor to inna szkoła jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerze odradzam Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:51 Uważajcie na tą szkółkę-jazdy są tam po 50 minut a nie 60. Instruktorzy wnerwieni,bo nie mają klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cela-ich kursantka Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:25 Chyba konkurencja zaczęła działać. Ze też inni instruktorzy się nie wstydzą. Włąsnie skończyłam tam kurs. Jeździałam z Mackiem i Przemkiem. Nikt godzin nie ucinał a cierpliwość mają anielską. Dobrze tłumaczą. Zdałam za pierwszym razem. A klientów mają sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIfka Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:30 Celo - powiedz mi,skoro jezdzilas z oboma z nich,to czy uczą jakos innaczej? nie mieszalo Ci się w glowie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cela Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:36 Nie namieszali mi w głowie. Wiedzieli doskonale co już umiem a czego jeszcze nie. Widocznie omawiają postępy kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: POLECAM Przemko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:00 doszkalałam się u Pana Maćka jest ŚWIETNY!!!!! wczoraj mialam zastępstwo z panem przemkiem, tez jest fajny,nic mi się nie pomieszalo. Pan nawet mowil,ze jedna z kursantek mu wspomniala o tym poscie,ze konkurencja sie wypowiada hyh :P a we wtorek mam 2h z panem markiem i pewno tez bede zadowolona :) POLECAM PRZEMKO!! SUPER SZKOŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.orange.pl 05.02.06, 15:17 Uważajcie na tę firmę, która w tak nachalny sposób się reklamuje "Ach jaki ten Maciek świetny,a ten drugi jeszcze lepszy..." Tak reklamują się firmy,które nie mają pieniędzy na normalną reklamę,buuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cela Re: Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 15:36 wypraszam sobie takie teksty. No ale widać konkurencja jest zawistna. Idźcie i sami sprawdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:41 popieram cele - to głupoty. szkola wcale nie jest taka,ja ją polecam i to nie jest zadna autoreklama. poprostu uwazam,ze wszyscy są dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 14:32 polecam pana Mirka Rybaka, ostoja spokoju i opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 07.02.06, 14:49 Ja też skończyłam kurs w tej szkole (zdałam za trzecim razem). Jeździłam chyba ze wszystkimi możliwymi instruktorami, w czasie, gdy robiłam kurs był straszny nawał kursantów i gdybym chciała jeździć tylko z jednym intruktorem robiłam to prawko trzy razy dłużej... Potwierdzam, że właściciel - pan Przemko - ma świętą cierpliwość. Wytrzymał nawet, kiedy chciałam na stacji benzynowej wjechać w butle z gazem :-)))) Poza tym jest bardzo zasadniczy i nie olewa kursanta patrząc w okno, wszystko tłumaczy i poprawia najmniejszy błąd. Z panem Markiem też jeździłam i chyba z nim jeździło mi się najgorzej - ale to nie znaczy, że źle, może komuś innemu spasuje... Reszta ok. Właściwie główna różnica między instruktorami polegała na tym, że jedni wymagali wrzucenia na mieście 4 biegu, a inni nie zwracali na to uwagi. Jedni drugich za to krytykowali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś