Dodaj do ulubionych

INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:50
JAKICH POLECACIE?

PROSZE O ODPOWIEDŹ!!

BARDZO MI ZALEZY.
Obserwuj wątek
    • monikaaleksandra Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 02.02.06, 14:32
      Ja jeżdżę z właścicielem szkoły, panem Przemkiem Praczykiem. Facet ma świętą
      cierpliwość i jest niezwykle opanowany, a poza tym ma prawdziwie edukacyjne
      podejście do ucznia, serdecznie go polecam.
      • Gość: FIfka Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:34
        mam z nim (panem przemkiem )2 godziny doszkalania i 2 godziny z panem Markiem..

znasz tefgo drugiego?
        • monikaaleksandra Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 02.02.06, 15:34
          Pana Marka nie znam, wolę jeździć z jednym instruktorem, żeby mi dwoje nie
          robiło mętliku w głowie, wiadomo, co instruktor to inna szkoła jazdy.
          • Gość: szczerze odradzam Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:51
            Uważajcie na tą szkółkę-jazdy są tam po 50 minut a nie 60.
            Instruktorzy wnerwieni,bo nie mają klientów.
            • Gość: cela-ich kursantka Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:25
              Chyba konkurencja zaczęła działać. Ze też inni instruktorzy się nie wstydzą.
              Włąsnie skończyłam tam kurs. Jeździałam z Mackiem i Przemkiem. Nikt godzin nie
              ucinał a cierpliwość mają anielską. Dobrze tłumaczą. Zdałam za pierwszym razem.
              A klientów mają sporo.
              • Gość: FIfka Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:30
                Celo - powiedz mi,skoro jezdzilas z oboma z nich,to czy uczą jakos innaczej?
                nie mieszalo Ci się w glowie?

pzdr.
                • Gość: cela Re: Odradzam Przemko- ich kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:36
                  Nie namieszali mi w głowie. Wiedzieli doskonale co już umiem a czego jeszcze
                  nie. Widocznie omawiają postępy kursantów.
                  • Gość: Ulik Re: POLECAM Przemko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:00
                    doszkalałam się u Pana Maćka jest ŚWIETNY!!!!!

wczoraj mialam zastępstwo z panem przemkiem, tez jest fajny,nic mi się nie
                    pomieszalo.
                    Pan nawet mowil,ze jedna z kursantek mu wspomniala o tym poscie,ze konkurencja
                    sie wypowiada hyh :P

a we wtorek mam 2h z panem markiem i pewno tez bede zadowolona :)

POLECAM PRZEMKO!! SUPER SZKOŁA.
                    • Gość: Violka Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.orange.pl 05.02.06, 15:17
                      Uważajcie na tę firmę, która w tak nachalny sposób się reklamuje
                      "Ach jaki ten Maciek świetny,a ten drugi jeszcze lepszy..."
                      Tak reklamują się firmy,które nie mają pieniędzy na normalną reklamę,buuuuu...
                      • Gość: cela Re: Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 15:36
                        wypraszam sobie takie teksty. No ale widać konkurencja jest zawistna. Idźcie i
                        sami sprawdzcie.
                        • Gość: Ulik Re: Cały ten post to AUTOREKLAMA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:41
                          popieram cele - to głupoty. szkola wcale nie jest taka,ja ją polecam i to nie
                          jest zadna autoreklama.

poprostu uwazam,ze wszyscy są dobrzy.
    • Gość: kursantka Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 14:32
      polecam pana Mirka Rybaka, ostoja spokoju i opanowania.
    • morgen_stern Re: INSTRUKTORZY W "PRZEMKO" W W-WIE. 07.02.06, 14:49
      Ja też skończyłam kurs w tej szkole (zdałam za trzecim razem).
      Jeździłam chyba ze wszystkimi możliwymi instruktorami, w czasie, gdy robiłam
      kurs był straszny nawał kursantów i gdybym chciała jeździć tylko z jednym
      intruktorem robiłam to prawko trzy razy dłużej...
      Potwierdzam, że właściciel - pan Przemko - ma świętą cierpliwość. Wytrzymał
      nawet, kiedy chciałam na stacji benzynowej wjechać w butle z gazem :-))))
      Poza tym jest bardzo zasadniczy i nie olewa kursanta patrząc w okno, wszystko
      tłumaczy i poprawia najmniejszy błąd.
      Z panem Markiem też jeździłam i chyba z nim jeździło mi się najgorzej - ale to
      nie znaczy, że źle, może komuś innemu spasuje...
      Reszta ok.
      Właściwie główna różnica między instruktorami polegała na tym, że jedni
      wymagali wrzucenia na mieście 4 biegu, a inni nie zwracali na to uwagi. Jedni
      drugich za to krytykowali :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka