Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:36 GDZIE W WARSZAWCE JEST NOWY ŁUK???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:43 Na Odlewniczej !!! Nowy "łuk" nie różni się niczym od starego . Jedynie sam "zakręt" jest ździebełko szerszy i miejsce zatrzymania jest ograniczone kopertą (więcej miejsca niż kiedyś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewu Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? IP: *.chello.pl 11.02.06, 19:11 Np. na Bielanach, szkoła jazdy "eL". Wiem, bo tam ćwiczyłam. www.el.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brok Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? IP: *.aster.pl 12.02.06, 12:58 W szkole "eL" nie mają nowego łuku,jestem tam na kursie i ten plac to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? IP: *.aster.pl 12.02.06, 20:51 JA TEŻ JESTEM TAM NA KURSIE I JEŻDZIŁAM PO NOWYM ŁUKU. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? 11.02.06, 22:33 to nie wszystkie szkoły mają narysowany łuk?? jak to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: NOWY LUK,GDZIE W WARSZAWIE??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:58 z tego co mi wiadomo,nowy łuk znajduje się : 1.szkoła sarbo BEMOWO 2.szkoła MDK BEMOWO 3.szkoła Karo BEMOWO 4.szkoła Piero BRÓDNO Odpowiedz Link Zgłoś
w357 NOWY LUK, czy stary ? 12.02.06, 21:57 Szanowne Kursantki i Kursanci ! Jeżeli macie taki wielki problem, czy "ŁUK" jest stary , czy nowy, to proponuje użyć miarki i zmierzyć TO na czym trenujecie. "Nowy Łuk" jest ździebełko większy...... Konkretne dane (wymiary) są tu ---> img472.imageshack.us/img472/4418/qnowyluk5rb.jpg Miłych pomiarów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: NOWY LUK, czy stary ? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:50 ` Odpowiedz Link Zgłoś