Dodaj do ulubionych

Dziś zdaję :-S

IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 08:44
Dziś zdaję (Kraków, teoria+praktyka) pierwszy raz i mam nadzieję, że ostatni.
Trzymajcie kciuki. Jak będę po, napiszę co i jak. Cholera, mam tremę...
Obserwuj wątek
    • Gość: babet Re: Dziś zdaję :-S IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.06, 08:51
      Zjedz batonik albo kawałek czekolady. To naprawdę pomaga :) a tak poza tym to
      trzymam kciuki!!
      • Gość: hej jak wyglada sp Re: Dziś zdaję :-S IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.02.06, 09:20
        z łCZONYMI EGZAMINAMI CZY ZWRACAJAJA JAK SIE TEORI NIE ZDA??
        • Gość: P.S Re: Dziś zdaję :-S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:47
          z łCZONYMI EGZAMINAMI CZY ZWRACAJAJA JAK SIE TEORI NIE ZDA??

zwracają połowę kasy za praktyczny
    • przemciobial Re: Dziś zdaję :-S 16.02.06, 09:52
      Siemanko! Jeśli tego egzaminu nie zdasz to normalnie płacisz za następny. Nie
      oddają hajsu. Tak było przynajmniej jak ja zdawałem. A było to we wrześniu
      ubiegłego roku.Pozdrawiam
    • Gość: Ząb Trzonowy Oblałem na łuku IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 14:41
      Trochę źle (za wysoko) sobie ustawiłem prawe lusterko (ustawiałem poza łukiem,
      więc nie widziałem tego) i w efekcie nie widziałem w nim linii. Efekt: lewym
      tyłem zawadziłem o słupek. Szlag mnie trafia, nie z powodu oblania, tylko tego
      miesiąca czasu, który będę musiał czekać na kolejny termin. :(
      • charlotta_lotta Re: Oblałem na łuku 16.02.06, 15:12

szkoda :(

hm... a moj 21 sie zbliza.
        • Gość: Ząb Trzonowy Re: Oblałem na łuku IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 16:16
          Widzę, że masz na 11:30. Też miałem na tą godzinę, ale wywołali mnie dopiero
          przed 14:00. Jak trzeba czekać 2h to można wymięknąć. Radzę Ci, weź sobie coś do
          jedzenia (chyba, że u Ciebie w WORDzie idzie szybciej).
          • nikosia_pl Re: Oblałem na łuku 16.02.06, 18:56
            Powiedz mi ząbku trzonowy, czy m
            miałeś lusterka elektryczne w samochodzie egzaminacyjnym? Ja się włąsnie tego
            obawiam, że sobie źle ustawię i po klockach...
            Mam jescze do Ciebie pytanie: powiedz jak wygląda ten egzamin łączony-bo wolę
            się już nastawić. Najpierw teoria w sali komp. (ile trwa egzamin teoret.?)i
            potem czeka się na praktyczny.Nie wiesz na jakiej zasadzie ustalaja kolejność?
            Tzn. po nazwisku czy jak popadnie. Ciekawi mnie też ile osób jednoczesnie
            wzywaja na praktyczny- 5 czy więcej..??
            • Gość: Ząb Trzonowy Re: Oblałem na łuku IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 23:37
              1) Miałem lusterka elektryczne (na kursie jeździłem na zwykłych), ale na
              szczęście przed egzaminem gostek ma "prelekcję" i powiedział jak się tego używa:
              na lewo od kierownicy jest taki przycisk typu dół-góra-lewo-prawo, a zaraz pod
              spodem przełącznik ,uwaga: 3 stanowy!!!, lewe lusterko, nic, prawe lusterko.
              Ustawia się spoko, więc nie ma się czego bać.
              2) co do egzaminu łączonego, to trwa on maks.30 min: 5 min. test próbny (można
              go od razu przerwać, to jest taki pic, żeby sie zapoznać z przebiegiem testu.
              nie przeraź się jak zobaczysz na próbnym pytanka spoza tego standardowego
              zestawu:)) i 25 min. test właściwy. Wszystko można skończyć za 2 min.
              3) Następnie jest ta pogadanka przed praktyką i czekasz na wywołanie. Kolejność
              na praktykę jest losowana komputerowo i nie jest taka, jak na liście na teorię.
              4) Nie ma czegoś takiego jak jednoczesne wzywanie na praktyczny. Oni wywyłuja
              chyba w miarę wolnych "mocy przerobowych", czyli egzaminatorów. Czasem czeka się
              20 minut, a potem idą od razu 3 osoby.

• nikosia_pl Re: Oblałem na łuku 17.02.06, 09:29
                Dziękuję Ci bardzo za te wszystkie odpowiedzi.
                Nie ukrywam, że ja też najbardziej boję się łuku...:((
                Jak zaczynałam ćwiczyć nowy łuk to ćwiczyłam go zawsze na tym samym placu
                manewrowym i wychodziło mi ok. dlatego sie uspokiłam i zdecydowałam, że jakoś
                sobie poradzę. A potem przyszło mi na myśl,żeby spróbować poćwiczyc łuk na dwóch
                innych placach i okazało się, że wcale tak dobrze mi nie idzie.Próbowałam i
                próbowałam, ale kiepsko mi to szło .Ja wiem, zę pewnie zaraz mnie zlinczują
                wszyscy zwolennicy jazdy po łuku "na wyczucie", ale jeżeli kogoś zjada ogromny
                stres na egzaminach to trudno jest jechać sobie tak na wyczucie-bo do tego
                trzeba byc skupionym ale i rozlóznionym a nie tzrąść się ze strachu:))
                I mnie też najbardziej przeraża że po niezdanym egzaminie, kolejna próba dopiero
                za miesiąć- to nie fair.....
                pozdrawiam
      • Gość: ~ Re: Oblałem na łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:05
        ja wczoraj zdalam:) pozdrawiam i zycze powodzenia kolejnym razem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka