Gość: <M> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <M> Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:02 W Krakowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:08 W całej Polsce oczekiwanie jest dwa do max.trzy tygodnie . Zdobądź numer telefonu do Swojego Wydz.Komunikacji i dzwoń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micheal Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.06.06, 15:19 Nie wie ktoś jak jest w Toruniu ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia56 Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? 26.04.06, 21:39 dluuuuuuuuuuuugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja juz 3 tygodnie. zycze cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamarama Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: 62.233.238.* 27.04.06, 14:00 ja czekałam 11 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizii Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: 193.59.91.* 27.04.06, 15:54 Witam, ja zdawałam w Łomży 19 kwietnia, prawo jazdy mam do odbioru jutro, czyli 28 kwietnia :) w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:18 Czy do tego czasu, tj. otrzymania dokumentu, jazda autem jest zabroniona? Nie wydaja oni jakiegos dokumentu ze sie zdalo i by mozna wtedy jezdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Zaświadczenie o zdaniu IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:34 Niby takie coś miało byc wprowadzone, ale nie jest. Jak już zdasz Egzamin, a nie odbierzesz Plastiku, to jeździć Ci nie wolno. No , ale po co są przepisy ? Aby je łamać :-) Jeżeli "zaraz" po Egzaminie pojedziesz bez plastiku , to podlegasz pod mandacik za "niemanie" DOKUMENTÓW ! Co najlepsze, to To , że jeżeli nawet zdałeś/łaś, to nie znaczy , że masz Prawo Jazdy (nawet wirtualnie). Data z którą UZYSKUJESZ Prawo Jazdy, to data kiedy To Zatwierdzi dany Wydział Komunikacji !!! Zdanie Egzaminu, to nie wszystko !!! Procedury, końńńtrole, procedury, drukarnia, opłaty i PODPIS (odbierającego z datą odbioru) :-) W najgorszym wypadku...... Jeżeli dojdzie do "wypadku", to podlegasz pod "kryminał" za prowadzenie pojazdu bez POSIADANIA UPRAWNIEŃ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:22 Ja czekałem 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdałem 20 kwietnia Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.chello.pl 04.05.06, 17:02 Ja czekam juz 14 dni tez słyszałem ze do 3 tygodni się czeka , Ja mieszkam w krakowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X To nie czekaj ...... IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 02:17 Idź odebrać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdałem 20 kwietnia Re: To nie czekaj ...... IP: *.chello.pl 05.05.06, 11:14 To Ja ten sam co wyzej... i powiem tak ... ze Ja czekałem 15 dni naprawko... :) Dzis jadę po odbior :)) ale sie ciesze ... pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych co zdali i czekaja na odbior ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirado Re: To nie czekaj ...... IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.06.06, 21:30 Witam serdecznie, czy ktoś się orientuje dokładnie jak wygląda sprawa odbioru prawa jazdy w Kraku? Co prawda zdałam egz dopiero kilka dni temu, ale nie mam pojęcia gdzie się dowiadywać, czy gdzieś dzwonić czy cóś? Możecie mi udzielić w miarę dokladnej odpowiedzi? Dzięki serdeczne i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka18 Re: To nie czekaj ...... 02.06.06, 21:38 tutaj możesz sobie sprawdzać czy jest juz gotowe cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx ja czekałam 12 dni :)) a jak na stronie wyskoczy Ci, że jest do odbioru to możesz jeszcze zadzwonić: Informacja telefoniczna dot. praw jazdy - (12) 61 69 106 lub 107 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirado Re: To nie czekaj ...... IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.06.06, 13:28 Agrafeczko bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą informację i serdecznie cię pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0,7 !!!B a r d z o w a ż n e!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:51 zdal ktos moze egamin kolo 1.06.06 i odebral juz prawko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirado Re: !!!B a r d z o w a ż n e!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 14.06.06, 19:53 K-ów zdane 31.05 - odebrane 13.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Mac Re: !!!B a r d z o w a ż n e!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:32 a kiedy wplaciles pieniadze?odrazu po zdanym egzaminie czy pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? 03.06.06, 15:20 ja czekałam 10 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirado Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 15.06.06, 19:11 Pieniążki w dniu odebrania w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeżak Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 03.06.06, 16:49 zdałem 22 maja i do tej pory na stronce PWPW jest "brak sprawy lub" cośtam... to normalne?? P.S. Zdawałem w Kielcz Town ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiSaR Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 04:25 a ja zdalem 23 maja i to samo... nic się nie zmienia na stronce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.crowley.pl 06.06.06, 19:10 A ja zdawalem 22 maja w Gdansku i jezdze od tygodnia z prawkiem w kieszeni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 WORD Częstochowa 06.06.06, 20:21 ...ja zdawałam 22maja(4raz)w Częstochowie,ale z racji że mieszkam w miejscowości oddalonej o 15km od Cz-wy-podlegam pod Starostwo Powiatowe(położone 19km od Cz-wy,a od mojej miejscowości oddalone o 10km)więc też tam musiałam wpłacić kaskę(71+8znaczki)tyle,że aż tydzień i2 dni szły moje dokumenty o zdanym egzaminie!!!Teraz jak sprawdzam na tej stronie czy dokumencik plastikowy "już się robi"-to nadal nic!ahh..poczekam sobie!! ..od egzaminu to ponad 3 tyg.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:48 A moje dokumenty szły do mojego Wydziału Komunikacji 13 dni:D,dzisiaj jade wpłacić kasę to może za dwa tygodnie odbiorę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 08.06.06, 15:26 Dziekuję agrafce 18 za podanie strony - moje prawko jest w trakcie postepowania administrayjnego zdałem 31 maja br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrara Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.resetnet.pl 11.06.06, 11:13 chciałabym się dowiedzieć czy zapłatę za prawko (te 71 zł itp) uiszcza się przy odbiorze plastiku czy jakos wczesniej trzeba????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Sprawdź....... IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:24 ....... w lokalnym Wydziale Komunikacji ! W większości miast płaci się przy odbiorze. W np. Poznaniu (na stronie WWW ) jest info, aby opłatę uiścić niezwłocznie po zdaniu Egzaminu. (może tylko Poznańskie skąpcy tak chcą :-) ` ) Odpowiedz Link Zgłoś
katrin251 Re: Sprawdź....... 11.06.06, 12:53 W warszawie też tak jest... Im wczesniej wpłacisz pieniądze tym wczesniej odbiór. Ja wpłacałam w piątek i w srode odbierałam prawko. Tez myslalam ze placi sie przy odbiorze,ale tydzien po zdanym egzaminie zadzwonili do mnie z urzedu i powiedzieli ze powinnam odrazu wplacic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Katrin czy Katjerina ? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:24 Może pracowników KGB obsługują inaczej, ale w W-wie nikt nie płaci z "góry" !!! Kwitek opłaty należy przedstawić w momencie odbioru "Plastiku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X ps. IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:28 A może to była "ŁAPÓWKA" za SZYBSZE załatwianie ? Jeżeli tak , to podaj mi imię i nazwisko do kogo powinienem się zwrócić o taką Expresową usługę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzeGorz-CK Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:30 Witam.Zdałem egzamin 1.06.06, wplacilem pieniądze 08.06.06.Ile bede czekal na odbiór prawka???Z góry dziękuje za odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 02:49 Czekać, to możesz do ......... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Tylko nie zapomnij...... IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 02:52 ...... o napiwku dla Gońca który przyniesie Ci "Plastik" na Złotej Tacy . Odpowiedz Link Zgłoś
katrin251 Re: Tylko nie zapomnij...... 12.06.06, 08:03 Żadna łapówka... Na ursynowie na odbiór czeka sie ok 7-9 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 12.06.06, 10:20 W Krakowie na prawo jazdy na jego odbiór czeka się 12 dni - zdałem 31 maja br a dzisiaj tj. 12.06.06 odebrałem prawo jazdy z urzędu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:21 24 maja zdałam egzamin na Odlewniczej za pierwszym podejściem. Sprawdzałam na stronce inter. i dopiero dziś mi wyszło że trwa postępowanie administracyjne (jutro miałam iść po odbiór prawka). Cóż myślę zadzwonię do wydz. komunikacji, no i przemiła pani powiedziała mi żebym się dowiedziała ok. 22 czerwca. Kurcze toż to miesiąc. Zabrali mi całą radość. buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LACHON Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:06 a ile sie czeka tak srednio na prawko?zdalam 1 czerwca, tydzien pozniej wplacilam pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X I Znowu To Samo :-) IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:19 Ludzie !!! Ja wiem, że jak już ktoś (wreszcie Zda Egzamin), to chciałby wszystko NATYCHMIAST ! Niestety to tak nie działa ! Papiery z WORD trzeba wysłać do Wydz.Komunikacji, a oni do "drukarni" i później wydrukowany "plastik" spowrotem do Wydz.Komunikacji...... To wszystko TRWA !!! Minimum 7 dni Max. 21 dni . Czyli SPOKO i czekać na Swoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrara to jest polska właśnie... :\ IP: *.resetnet.pl 14.06.06, 16:19 pomijając to, że w Stanach prawko dostaje się pocztą po kilku dniach, to chciałabym zwrócić uwagę, że stronka www.kierowca.pwpw.pl raczej nie jest aktualizowana... ludzie, przecież to jest Polska, na co wy liczycie????????????????????????????????????????? prawko zdane 6 czerwca.. liczylam na to że po kilku dniach będzie, ale sama śmieję się z własnej naiwności... czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: to jest polska właśnie... :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:44 A ja zdałam 27 maja! i jeszcze nie ma mojego prawka:)))))))))!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: to jest polska właśnie... :\ 16.06.06, 18:06 Jestem pracownikiem wydziału komunikacji. Jak zapewne większośc z Was wie w tej chwili są ogromne kolejki w wydziałach komunikacji ponieważ 30 czerwca wszystkie stare prawa jazdy tracą ważność. Ludzie, proszę Was nie żądajcie cudów. O wymianie praw jazdy było wiadomo od dawna. Większośćz Was zjawia się w czerwcu i chciałoby dostać prawo jazyd w ciągu kilku dni. Bywają dni, ze pracuję od 7.00 do 19.00, nie pamiętam kiedy ostatnio wyszłam z pracy o normalnej porze. Pracujemy ponad siły , z bardzo duzym zaangazowaniem i powiem szczerze - mam ochotę krzyczeć jak słyszę te awantury , jak widzę te miny ludzie stojących w kolejce, w momencie kiedy padam ze zmęczenia. Przecież wiedzieliście!!!!!!!! Przecież media non stop od kilku co najmniej miesięcy o tym "trąbiły". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: to jest polska właśnie... :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:05 Ale tu nie chodzi o wymianę praw jazdy,lecz o odbiór nowego plastiku po zdanym egzaminie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrara Re: to jest polska właśnie... :\ IP: *.resetnet.pl 17.06.06, 15:47 no właśnie... więc wymądrzanie się i narzekanie na pracę w urzędzie jest tu zbędne... nikt nie ma pretensji do urzędników, lecz chodzi o cały chory system i organizację. Na prawko czekam już 10 dni i "ani widu ani słychu", bo oczywiście Polacy muszą świętować długi weekend. Apropos, z jakiej okazji wcześniej wypowiadająca się Pani Urzędnik narzeka na wyrobniczą pracę, jeśli wszyscy pracownicy państwowi tego kraju są niezwykle skorzy do odpoczynków i urlopów z każdej okazji. Zwłaszcza właśnie długich weekendów, które trafiają się w tym roku niemal co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: to jest polska właśnie... :\ 18.06.06, 08:52 Mój urząd w długi weekend pracował, a z mojego oddziału na urlop poszła jedna osoba, reszta pracowała . Nie lubicie urzędników ok, nie mam pretensji, chociaz boli mnie to, że funkcjonuje wciaż stereotyp o "złych" urzędnikach podczas gdy wiele się zmienia a my staramy się ze wszystkich sił pracować tak abyście zbyt długo na to prawo jazdy nie czekali. Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych. W moim urzedzie prawa jazdy po egzaminie wysyłamy priorytetowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrara Re: to jest polska właśnie... :\ IP: *.resetnet.pl 18.06.06, 17:58 gdzie wysyłacie te prawa jazdy priorytetowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.chello.pl 22.06.06, 22:25 dziś odebrałem prawko. zdawałem 8.06 w Skierniewicach, a dziś 22. 06 odebrałem w wawie. POzdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Lemuriza IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:54 Nie przejmuj się drobiazgami ! Faktem jest, że osoby które z utęsknieniem (po którymś podejściu do Egzaminu) chciałyby otrzymać swój "platik" natychmiast :-) Cały system wydawania Prawa Jazdy chiiiba powinien być zreorganizowany ! W wielu krajach jeżeli ktoś zda pozytywnie Egzamin, to dostaje od razu do ręki "Laurkę" na której może jeździć, a sam "plastik" przychodzi pocztą w ciągu 2-4 tygodni !(i nikt się nie spieszy) Może kieeeeedyś w Polsce też to wprowadzą , ale to chiiiba XXII wieku :-) Z innej strony patrząc, to osoby urzędujące w "okienkach" czasami są niezbyt kompetentne (ale to końńńpletnie inna historia). Normalny interesant (szczególnie "pierwszak") nawet nie wie, że większość procedur zatwierdzania/przesyłania "papierków" odbywa się za zamkniętymi drzwiami :-) z napisem NIEUPOWAŻNIONYM WSTĘP WZBRONIONY ! ps. O tych leniwcach z Papierowym Prawem Jazdy którym nie chciało się wcześniej załatwić spraw własnych, to nawet nie będę komentował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Mati IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:56 Jaką kategorię zaliczyłeś w Skierniewicach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia zdane w dabrowie górniczej IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.06.06, 15:57 czy ktos zdawał ostatnio z wynikiem pozytywnym egzamin ?jesli tak to ile czeka lub czekał na plastik?ja jestem z Krakowa ale zdawałam w dąbrowie i chyba poczekam sobie troche.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: zdane w dabrowie górniczej IP: 82.160.132.* 27.06.06, 05:26 no wlasnie ja zdawalem 26 czerwca i zdalem za 1 razem..ciesze sie bardzo ale wiem ze bede musial czekac okolo 3 tygodni.. nic nie poradze.. to jest "Polska".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.autocom.pl 28.06.06, 10:51 zdawałam w Krakowie 19 czerwca,dzisiaj na stronie internetowej wydziału komunikacji pokazało mi że dokument gotowy.Dla pewności zadzwoniłam i gościu powiedział że mogę odebrać w piątek .Czyli nie jest żle ,10 dni roboczych czekania.HURRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.promax.media.pl 28.06.06, 13:37 Ja też zadałem 19 czerwca w WORD Kalisz, mieszkam w Pleszewie, prawdopodobie bede czekał 3 tygodnie. Czy ktoś wie dlaczego niektorrzy maja po tygodniu, 10 dnaiach, itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.zmigrod.jarsat.pl 06.07.06, 17:21 ja prawko otrzymiałam po 3 dniach od zrobienia opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer pussy Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 06.07.06, 19:23 chyba masz ciocię w wytworni papieruf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.zmigrod.jarsat.pl 07.07.06, 11:43 Mylisz sie nie mam żadnej cioci u nas wszyscy tak otrzymują. Tak poza tym sprawdź swoją pisownię. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? 07.07.06, 21:31 Prawa jazdy z PWPW przychodzą w ciągu 4-5 dni od zamówienia. Pisząc "wysyłamy" miałam na myśli złożenia zamówienia w PWPW. Rzeczywiście cała procedura wysłania zamówienia odbywa się za zmakniętymi drzwiami:) i rzeczywiście u nas taki napis istenieje. A wygląda to tak: - zdajesz egzamin, dokumenty potwierdzające ten fakt przesyłane są zwykle na drugi dzień, na 3 dzień trafiają do właściwego urzędu ( jeśli jest w tym samym mieście, bo jeśli nie to to trwa dłużej), u nas trafiają do kancelarii ogólnej, a zanim trafią do nas to mija jeszcze jeden dzień, osoba, która dostaje je " w poczcie" czyli do zrobienia sprawdza czy wszystko się zgadza ( czy jest prawidlowe orzeczenie, zaświadczenie, zdjęcie i zdany egzamin), wypisuje decyzję i daje ją do podpisu, w momencie kiedy jest podpisana, wpowadza się dane do systemu komputerowego, skanuje zdjęcie, podpis itd., potem ktoś to weryfikuje i naciska napis "akceptacja", wtedy zamówienie jest już w W-wie. Gdyby urzędnicy wyrabiali tylko prawa jazdy po egzaminie i nie mieli żadnych innych obowiązków pewnie dostawalibyście je w przeciągu tygodnia. Ale zwykle to niestety jest niemożliwe, bo zajmujemy się jeszcze : cofaniem uprawnień, kierowaniem na egzamin spr., wydawaniem zaświadczeniem itp, nie mówiąc już o wymianie ustaawowej. W każdym bądź razie życzę Wam żebyście upragniony dokument dostali jak najszybciej. Ja też kiedyś czekałam z utęsknieniem, a jak poszłam do urzędu po 2 tyg. okazało się, że prawo jazdy jest źle wydrukowane:), trochę byłam zła, ale teraz wiem, że wystarczy sekunda nieuwagi , zmęczenie, mała literówka kliknięcie "akceptuj" i potem dokument do reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:08 cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx na tej stronie mozna sprawdzic czy prawko juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps81 Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: 83.238.102.* 10.07.06, 11:04 Po ilu dniach od zdania egazminu pojawiło sie Wam info o gleicie na tej stronie cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynka Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:17 mam pytanko. zdalam 29.06. dzisiaj,czyli 10.07 pojawilo mi sie wreszcie "przyjęto wniosek,trwa postępowanie administracyjne" . Moje pytanie brzmi : ile czasu od tego komunikatu jeszcze musze czekac na PJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.icpnet.pl 10.07.06, 17:46 ja zdalam 1.07. w Poznaniu.Jeszcze sie nie pojawilo,ze wniosek wplynal:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.chello.pl 10.07.06, 22:54 może nie wpisujesz tam pełnego numeru pesel... jak ja nie wpisywałem to tez mi pojawiał sie napis że brak bieżacych spraw, a gdy zamiast dady urodzenia wpisałem pełny numer pesel to mi się pojawiło..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Ile czeka sie na odbiór prawa jazdy ?? IP: *.icpnet.pl 11.07.06, 12:49 wpisywalam caly czas pelen nr pesel. dzis sie pojawilo, po 11 dniach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps81 Yogi IP: 83.238.102.* 11.07.06, 14:35 Że się tak zapytam 11 dni roboczych ( pn-pt ) czy wogóle 11 licząc soboty , niedziele??? Odpowiedz Link Zgłoś