Dodaj do ulubionych

Łódź - intruktor

IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:17
Poszukuje dobrego instruktora nauki jazdy Łódź lub województwo Łodzkie. Czy może ktoś mi polecić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: queen-of-angels Re: Łódź - intruktor IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:24
      Polecam z pełną odpowiedziąlnością Mariusza ze szkoły Sztaba na
      Snycerskiej/Limanowskiego. Jest świetny, a mam porównanie.
      pzdr ciao:)
      PS. Powodzenia !
      • Gość: ter Pan Jerzy z tejże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:14
    • Gość: ewelina23K Re: Łódź - intruktor IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.05.06, 22:44
      a ja polecam Roberta Mazurkiewicza ze szkoly Bajon. Wczesniej uczylam się w
      innej, mialam ogromne zaległosci, w ogole strasznie kiepsko jezdzilam, zmina
      biegów praktycznie dla mnie nie istniala-duzo pisac bym mogła. Z p.Robertem
      jezdzilam zaledwie 5 godz a juz widze duze efekty tego,
      • pontus_euxinus Re: Łódź - intruktor 13.05.06, 12:50
        Gość portalu: ewelina23K napisał(a):

a ja polecam sam siebie, pisz na priv.
    • Gość: SebaLdz Re: Łódź - intruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:16
      Witam! Ja polecam Jacka Juszczaka szczegóły na priv
    • Gość: julobubi Re: Łódź - intruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:58
      Ja polecam Janusza Niewiadomskiego z Autojedynki na Pomorskiej w Łodzi. Naprawde
      świetnie uczy. Poszlam do tej szkoły,bo moja kolezanka zdała za pierwszym razem
      po nauce w jego szkole i ja tez:) Tak więc polecam!
      • Gość: Za piątym hehe Re: Łódź - intruktor IP: 212.191.172.* 17.05.06, 09:11
        ja polecam szkole Paprockiego (siedziba na Paderewskiego i Trenknera przy Żabce)
        obydwaj instruktorzy są spoko, z Romanem se zawsze pogadasz, a z Leszkiem jest
        jak na egzaminie ("w lewo. w prawo, rownolegle miedzy tym a tamtym") ogolnie
        powiem tak: 30h kursu mialem w Maredi, ale na Płockich Pandach jezdzi sie
        fatalnie, bo w Maredi maja inne niz te co sa ne egzaminach (wiecej bajerow dali
        niepotrzebnie) na Corsie u Paprockiego jeździlem tylko 7h i zdalem. (3 podejscia
        w Płocku, w Łodzi tylko 2). Naprawde polecam Paprockiego.#
        • Gość: josh Re: Łódź - intruktor IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 25.05.06, 13:22
          Polecam ekipę z AB Car.Na serio warto! Natomiast odradzam Motodrom-można trafić
          na instruktorke, która ma zwyczaj łapania non stop za kierownicę i gwałtownego
          hamowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka