Dodaj do ulubionych

Parodia Wrocław

IP: 195.116.30.* 16.05.06, 10:14
Nie to już przechodzi ludzkie pojęcie wiecie na kiedy się zapisałam na
kolejny egzamin we wrocku na 17 lipca to jest 2,5 miesiąca czekania. Przecież
to jest śmiech za sali. Przecież ja wszystko zapomnę co i jak bez
dodoatkowych godzin. Jakie macie teminy we Wrocku ma egzam i które maice
podejścia?
Obserwuj wątek
    • Gość: hejka Re: Parodia Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 16.05.06, 11:11
      Ja mam termin na 20 czerwca, a zapisywałam się 6 kwietnia:(. Bedzie to moje 5
      podejście- beznadziejnie.
      • Gość: 12345 Re: Parodia Wrocław IP: 195.116.30.* 16.05.06, 13:59
        Tez we Wrocku? i na czym się wykładałeś -aś???
        • Gość: malina Re: Parodia Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 17:35
          ja mam 3 termin na 12 czerwca a zapisywałam sie 5 kwietnia. Na to powinny byc
          jakieś regulujące przepisy przecież to jest niemożliwościa!!! nie chce mysleć
          co bedzie jak tego 12.06 nie zdam bo to juz beda terminy chyba na wrzesień albo
          jeszcze dalej!!! jak teria jest na pół roku to najwyżej 3 podejścia praktyczne
          sie mieszcza w tym. odechiewa mi sie tego prawa jazdy, nie dośc ze stress
          gromny to jeszcze te terminy. pozdrawiam!
          • pontus_euxinus Re: Parodia Wrocław 18.05.06, 00:11
            Gość portalu: malina napisał(a):

> ja mam 3 termin na 12 czerwca a zapisywałam sie 5 kwietnia. Na to powinny byc
            > jakieś regulujące przepisy przecież to jest niemożliwościa!!!

Sa takie przepisy. Kolejne podejscie nie wczesniej niz 7 dni nie pozniej niz 30
            dni:) jednak norma w Polsce jest ze wszyscy maja przepisy w .... :)
      • Gość: hejka Re: Parodia Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 17.05.06, 19:32
        Wyłożyłam się 2 razy na placu i 2 razy na mieście. Pierwsze podejście miałam 11
        stycznia- czyli dzien po wprowadzeniu nowych zasad, nie przejechałam łuku, bo
        nigdy wczesniej go nie ćwiczyłam( kurs skończyłam na starych zasadach). Kolejna
        porażka na placu- poprostu z nerwów( zapomniałam zapiąć pasów). Pierwszy wyjazd
        na miasto(przejechanie przez obaszar martwy, w momencie, kiedy skręcałam za
        innymi samochodami i pojechałam tak jak oni). Następna porażka na mieście- wg
        mnie głupota..po 40 minutach jazdy i powrocie o "własnych siłach" do ośrodka
        zostałam poinformowana, że wynik negatywny- bo 5 razy zapóźno właczyłam
        kierunkowskaz...ZAPÓŹNO- zależy dla kogo..
        • Gość: 12345 Re: Parodia Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:37
          Nie to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie jak bedzie miał egzaminator ochotę
          Cie uwalic to zrobi to zawsze może sie przyczepić do wszystkiego nawet za za
          późno włączyłas kierunkowskaz. Mój kolega oblał wracając do ośrodka bo nie
          obrócił głowy zeby sprawdzic czy rowerzyści nie nadjeżdżają. Ale ze wsześniej
          spojrzał to żadne wytłumaczenie. Nie ja nie wiem jak to po prostu zaliczę:((
          • Gość: zdalam Re: Parodia Wrocław IP: 213.17.144.* 19.05.06, 15:59
            Nie przesadzajmy, nie jest tak źle jak piszecie. Udało mi się zdać za pierwszym
            razem we Wrocku mimo iż byłam bardzo przeziębiona (temp.38 stopni), wiadomo nie
            tak łatwo przesunąc termin egzaminu więc wolałam zdawać, poza tym nie mieszkam
            we Wrocku więc nie chciało mi się wkółko jeździć i załatwiać papierkowe sprawy.
            Na mieście nie było źle. Miałam nawet wrażenie, że egzaminator był bardziej
            nieprzytomny niż ja ;) Tzn. zapominał mi wydawać polecenia. Jedziemy sobie
            prosto, a nagle on do mnie czemu nie skręcam w prawo ? Ja zdziwiona bo ani znaku
            nakazu ani jego polecenia, więc mu o tym powiedziałam. Powiedział, że zapomniał
            mi powiedzieć, że mam skręcić ;) Sytuacja sie powtorzyla, gdy już wracaliśmy -
            jadąc A.Krajowej, na wysokosci Ziebickiej także zapomniał powiedzieć że mam
            skręcić ;) Wszystkim życze takiego zakręconego egzaminatora :)
    • Gość: zapisana Re: Parodia Wrocław IP: 212.244.78.* 19.05.06, 18:33
      haha a ja sie zapisywalam dzisiaj 19.05 na 31.05. czyli 12 dni czekania terminy
      sie pozwalnialy bylo chyba z 14 wolnych terminow na 30-31.05. trzeba dzwonic po
      prostu i sie dowiadywac a nie czekac
      • Gość: Ewelina Re: Parodia Wrocław IP: 195.68.233.* 11.06.06, 11:04
        Okropne są te terminy we Wrocławiu i co najlepsze wielu osobą przepada teoria i
        muszą dokupić dodatkowe godziny i kolejny wydatek ok 100 a później jeszcze raz
        to wszytko od nowa hehe paranoja POLSKA TO PIĘKNY KRAJ :D
    • anka12311 Re: Parodia Wrocław 29.05.06, 16:00
      Mam pytanie apropo mojego egzaminu i terminu oczekiwania na kolejny egzamin...
      Na egzamine pokazałam płyny pod maską i przeszłam do świateł. Zapaliłam
      kolejno pozycyjne,mijania,drogowe,awaryjne... było ok. poprosił o zapalenie
      światła cofania... ja odpaliłam silnik daje bieg wsteczny a on podchodzi i
      mówi:"Kto pani pozwolił odpalić silnik?" ale też nikt mi niezabronił!!! w
      nerwach wyłaczyłam kluczyk i światełko cofania niepaliło sie!!! Oblał mnie w
      ten sposób nawet nieruszyłam!!!
      Pytanie" Czy mogłam jechać na miasto? Czy mam podstawe do odwołania sie? I
      drugie pytanie...
      Dlaczego we Wrocławiu czekamy na nastepny termin egzaminu 8 tygodni? Czy to
      jest zgodne z prawem?
      Trzy podejścia do jazdy i testy trzeba od nowa
      zdawać!!! Nie z naszej winy!!!
      Dwa miesiące czekania na kolejny termin egzaminu to kpina!!! Nietania!!!
      Czy WORD niema wewnętrznych przepisów mówiących o
      terminie kolejnego podejścia do egzaminu?!
      • ania.19851 Re: Parodia Wrocław 29.05.06, 20:11
        no niepotrzebnie wyłączyłaś silnik jak on się ciebie zapytał "po co". Mogłaś
        sie wybronić ze tak i tak można sprawdzic światła cofania.Ja też miałam na
        egzaminie światła cofania i nie włączałam silnika więc było ok.A co to terminu
        egzaminu to w ustawie jest tak ze czeka sie do 30 dni.Ale oni najwidoczniej
        tego nie przestrzegają.Nic innego jak dać to do telewizji.Ja zamierzam napisać
        pismo do WORDA ze to są jakieś kpiny z tymi terminami.Ja pierwszy swój egzamin
        niestety z wynikiem negatywnym miałam pod koniec kwietnia a następny mam w
        lipcu. Może trzy ezgaminy przez pół roku zaliczę:P PORAŻKA.!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aga Re: Parodia Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 15:06
      Ja, zapisuując się na egz 4 maja, miałam wyznaczony termin na 18 lipca!!! Ale
      jedna uwaga do wszystkich którzy mają takie kosmiczne terminy: dzwońcie
      codziennie do WORDU i się dowiadujcie o wcześniejszy termin. Ja zadzwoniłam
      wczoraj i się okazało że otworzyli nową grupę na 6 czerwca. I zamiast czekać
      jeszcze półtora miesiąca, egzamin mam za tydzień. Także dzwońcie tam nawet i
      codziennie a na pewno się coś zwolni. Pozdrawiam.
      • Gość: Lenka Re: Parodia Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:28
        to jest jakaś żenada żeby człowiek tak musiał cudować żeby zapisać się na
        egzamin!!! to jakaś parodia żeby tyle czekać!!! skoro ktoś mądry wymyślił takie
        zasday to niech teraz wymyśli co zrobić z tymi kolejkami!!! Moim zdaniem to jest
        jakieś nieporozumienie żeby jezdzić do innych miast na egz bo u siebie trzeba
        czekać 2 miesiące jak dobrze pójdzie - przecież to naraża was na dodatkowe
        koszty i dodatkowy stres - bo ja nie wiem czy chciałabym zdawać gdzieś w Nowym
        Sączu skoro znam Wrocław i TU się uczyłam jezdzić. W końcu biorą tyle kasy za
        egzamin ze mogliby zatrudnić jakieś dodatkowe osoby do egzaminowania lub w jakiś
        inny sposób rozwiązać tą sytuację - bo jak na razie to jest chore - naszczęście
        ja mam to już za sobą ale na Waszym miejscu nie zostawiłabym tego tak!!!
      • anka12311 Re: Parodia Wrocław 31.05.06, 11:37
        Dzwoniłam właśnie pytając czy jest coś wcześniej i "Pani" w WORDZIE
        <Wrocław>powiedziała , ze są trzy terminy na 6.06.br. a wrazie zmiany terminu
        na wcześniejszy nierobi żadnej rezerwacji!!!
        Mieszkam 30km. od Wrocławia i niejestem w stanie przepisać terminu w ciągu 5
        minut jeśli już jest jakiś wolny bo trzeba zrobić to osobiście.(( Dała by mi
        godzine i już bym tam była. Wypada wziąść urlop i siedzieć tam w namiocie
        czekając, aż coś sie zwolni!!!
        Szkoda pieniedzy i czasu by z nimi rozmawiać!!!

Autor: Gość: aga
        Ja zadzwoniłam
        wczoraj i się okazało że otworzyli nową grupę na 6 czerwca. I zamiast czekać
        jeszcze półtora miesiąca, egzamin mam za tydzień.

Gratuluje.
        • anka12311 Re: Parodia Wrocław 31.05.06, 11:40
          Mam pytanie do Gość: aga mieszkasz we wrocławiu?
          • Gość: aga Re: Parodia Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:42
            Tak, mieszkam we Wrocławiu i to na szczęście jakieś 10 min od WORDu, dlatego
            rzeczywiście nie miałam problemu z dotarciem tam. Pomijając kwestię, że kiedy
            tam zadzwoniłam pani mi powiedziała że PRAWDOPODOBNIE otworzą nowe grupy na ten
            termin i żeby przyjechać i poczekać, to kiedy tam dotarłam (jakieś 25 min
            poóźniej) na jakieś 40 nowych miejsc zostało już tylko z 6.
            A to, że nie chcą rezerwować terminów dla przekładających to jest po prostu
            skończone draństwo. Anka, trzymam kciuki żeby Ci się jednak udało.
            • Gość: satine Re: Parodia Wrocław IP: 212.244.78.* 02.06.06, 13:02
              nową grupę utworzyli też na 7.06. zapisywałam się 31.05 po oblaniu egzaminu.
              panie w wordzie rzeczywiście nie są zbyt miłe. kiedyś nie wzięłam numerka tylko
              podeszłam do okienka żeby się spytać czy gdzieś tu jest toaleta (nie zauważyłam
              drzwi na przeciwko;)) panie nie chciały mi odpowiedzieć nakrzyczały i kazały
              wziąć numerek...wtedy sama zobaczyłam drzwi...
              • Gość: anka12311 Re: Parodia Wrocław IP: 80.54.200.* 02.06.06, 18:47
                Nie bede tego komentować:(((
                Słów mi brak...
                • jola_wroc Re: Parodia Wrocław 03.06.06, 17:07
                  jak to? to juz nie rezerwują jeśli dzwonie z drugiego konca Wrocka i dowiaduje
                  się że jest jeden wolny termin to co? mam wskoczyć w dziure czaso przestrzenną?
                  Nawet jeśli siedzisz tam i czekasz, a nóż coś sie zwolni, to i tak nie zdązysz
                  bo zanim doczekasz do swojego numerka to juz bedzie nie aktualny termin. Żenada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka