Dodaj do ulubionych

TESTY NA PRAWKO W NECIE

IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 22.01.03, 15:48
www.prawojazdy.com.pl/przepisy/
nie trzeba kupowac ksiazek, tylko codziennie, ale systematycznie porobic
sobie testy..
polecam, bo to jest szybsze niz sprawdzanie w ksiazce odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 09:28
      Jasne- pod warunkiem, że jesteś 12 godzin w sieci:)) Ja na ogół nie mogłam
      sobie pozwolić na wirtualne testy z braku czasu; przeglądałam je za to w
      autobusach, przemieszczając się z jednego miejsca w drugie- i tu przewaga
      książeczki jest bezapelacyjna, tym bardziej zaś, iż wspomniana pozycja to
      wydatek ok.16 złotych, więc jednak stawiam na papier (który później można
      przekazać dalej w świat a notatki sporządzane drżącą ręką na marginesie, z
      pewnością ucieszą przyszłego kandydata na kierowcę:)).

Miłego dnia,
      Magda
      • Gość: anE Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 23.01.03, 10:52
        12h w sieci?! bez przesady.. robilam codziennie (przez kilka dn.) testy nie
        dłużej niż godzinę i to mi wystarczyło
        w busie wole czytać gazetę.
        napisałam propoozycję dla tych, którzy może nie znają tego serwisu i którzy
        moga sobie pozwolić na robienie testów w sieci..
        pozdrawiam
        • Gość: Magda Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 12:22
          ... toteż ja się nie czepiam; podałam swoją wersję i tyle:)

Pozdrawiam cieplutko,
          Magda
          • darsoon77 Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE 24.01.03, 09:44
            Parę lat temu (ok 3) byłem na kursie na prawo jazdy. Wszystko było ok,
            zaliczyłem wewn. egzamin praktyczny ale jak tylko zabierałem się do
            rozwiązywania testów i później to mozolne sprawdzanie odpowiedzi...
            Dzisiaj znowu jestem na kursie. Elektroniczne wersja testów to jest właśnie to
            na co czekałem.
            Internetowa wersja ma jednak pewną wadę. Trzeba mieć dostęp do netu. Ja mam
            tylko w pracy. Pytanko - skąd ściągnąć wersję "stacjonarną" albo może ktoś ma
            odsprzedać. W sklepie jest to dosyć drogie - program OSK Test kosztuje 200 pln
            + 7%vat.
            I jeszcze jedno pytanie - czy ktoś korzystał z programu "Prawo jazdy" Grupy
            Image - jest sporo tańszy - ok.30 pln lub Parę lat temu (ok 3) byłem na kursie
            na prawo jazdy. Wszystko było ok,
            zaliczyłem wewn. egzamin praktyczny ale jak tylko zabierałem się do
            rozwiązywania testów i później to mozolne sprawdzanie odpowiedzi...
            Dzisiaj znowu jestem na kursie. Elektroniczne wersja testów to jest właśnie to
            na co czekałem.
            Internetowa wersja ma jednak pewną wadę. Trzeba mieć dostęp do netu. Ja mam
            tylko w pracy. Pytanko - skąd ściągnąć wersję "stacjonarną" albo może ktoś ma
            odsprzedać. W sklepie jest to dosyć drogie - program OSK Test kosztuje 200 pln
            + 7%vat.
            I jeszcze jedno pytanie - czy ktoś korzystał z programu "Prawo jazdy" Grupy
            Image - jest sporo tańszy - ok.30 pln. lub "Winfor Egzamin OSK 2.3" - cena 85pln

Pozdrawiam
            • Gość: a to ja Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.iig.pl 24.01.03, 19:37
              Witam!
              Testy ściągane z internetu o mało nie doprowadziły mnie do nerwicy ze względu
              na...czas ładowania się każdego pytania.Szkoda zdrowia.Zdawałam egzaminy w
              grudniu-z już rozszerzoną liczbą pytań-i korzystałam z testów na płytce CD
              którą dostałam od instruktora.To dopiero była "jazda"! Odezwała się we mnie
              żyłka hazardzisty(?)i...rozwalałam pytanka na czas.Rekord:test poniżej 2 min.-
              oczywiście POZYTYWNY.
              To była tylko taka zabawa.Na egzaminie żyłka znowu mi drgnęła...ale wszystko
              poszło ok!
              Pozdrawiam
              a to ja
              • darsoon77 Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE 28.01.03, 19:18
                Gość portalu: a to ja napisał(a):

(...) korzystałam z testów na płytce CD (...)

Jak nazywał się ten program?
                • Gość: a to ja Re: TESTY NA PRAWKO na CD IP: *.iig.pl 29.01.03, 10:51
                  Witam.
                  Płytkę CD dostałam od instruktora.
                  "Encyklopedia ruchu drogowego"(opracowana przez WINFOR dla CARMAN POLSKA).
                  W MENU jest sporo punktów,ale jeden najważniejszy:"Egzamin na prawo jazdy"
                  1.Testy egzaminacyjne (sympatyczna grafika-inna niż w teście na egzaminie)
                  2.Plac manewrowy (animacja komputerowa każdego zestawu z komentarzem lektora).
                  Całość na płycie ma 638MB,więc nie mogę Ci tego przesłać pocztą
                  internetową.Mogę "priorytetową"...
                  Pozdrawiam
              • Gość: anE Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 30.01.03, 16:54
                jak pytania z NETU sie szybko laduja, tez mozna szybko rozwiazac, ja nigdy nie
                liczylam czasu, ale jak poszlam na egzam, to pierwsza skonczylam, zdarzylam
                jeszcze sprawdzic, wygladalo tak, jakbym sie spieszyla
    • Gość: anula Polecam Encyklopedire Ruchu Drogowego na CD IP: *.telsten.com / 10.21.7.* 19.02.03, 05:57
      Bardzo wszystkim polecam wspomniana juz Encyklopedie Ruchu Drogowego opracowana
      przez Winfor. Jest to naprawde bardzo aktualny i dobrze opracowany material.
      Modul Testy zawiera aktualne pytania z teoretycznego egzaminu na prawo jazdy.
      Mozna sobie zrobic egzamin ktory wyglada dokladnie tak jak w praktyce. Ponadto
      jest tu cala masa informacji teoretycznych, przyjemnie ilustrowanych, duzo
      animacji i omowienie najrozniejszych sytuacji drogowych. Naprawde super
      pozycja, zadna ksiazka nie jest juz potrzebna. I warta swojej ceny - 32,90 PLN.
      Mimo ze juz pol roku jestem po zdaniu na prawko to jednak czesto do niej
      zagladam zeby nieco odswiezyc swoja wiedze, oraz spojrzec na teorie majac juz
      nieco wiecej praktychcznego doswiadczenia. Jako rozrywke traktuje rowniez od
      czasu do czasu rozwiazanie testu. Ja zakupilam ten program zamawiajac go w
      internecie: www.prawojazdy.com.pl/. Przyslali mi go w ciagu 3 dni.
      Sprawdzilam w necie nadal kosztuje 32,90. Uwazam ze cena jest rewelacyjna
      jezeli wziac pod uwage zawartosc plytki.
      Jeden problem jaki mialam to to ze (chyba mam za slabego kompa) program nie
      dzialal jak sie go odpalalo bezposrednio z CD, ale przegranie na twardy dysk
      zawartosci plytki pomoglo.

pozdrawiam. Ania.
    • Gość: kaśka Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.net.autocom.pl 03.03.03, 17:01
      Czy te testy których adres podajecie w necie, są kompletne i takie same jak te
      na egzaminie?
      Kaśka
      • Gość: scf Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 00:44
        Witam!
        Ja w ogóle chciałbym ściągnąć sobie jakiś teścik na prwko.
        moze ktos wie skad to moge zrobić :P
        Pozdrawiam
        -scf-
      • Gość: anE Re: TESTY NA PRAWKO W NECIE IP: *.chello.pl 19.03.03, 16:51
        tak, układ graficzny odrobine sie tylko rozni na egzaminie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka